3 senelik isimden ayrilmak zorunda kalmistim eski patronuma boyle mesaj atsam olur mu?

... Bey, Bir konu hakkında sizinle görüşmek istediğimi belirtmek için yazıyorum. Yüz yüze görüşmek için ofisinize gelmeyi düşündüm, ancak çekindiğim için gelemedim.

Şu ana kadar çeşitli işlerde çalışmaya çalıştım, ancak hiçbir yerde kendimi mutlu hissedemedim. İşe girmek için çabalıyorum ve evraklarımı hazırlıyorum, ssk girişim dahi oluyor ancak en fazla 2-3 gün kalabiliyorum ve sonra ayrılıyorum. Alışma sürecini bekleyemiyorum, çünkü sizinle işe başladığımda içimde böyle kötü hisler yoktu.

Ayrıca, Eskobar'ı da çok özlüyorum. Kendimi başka yerlerde kafese sıkışmış kuş gibi hissediyorum ve bu yüzden devam edemiyorum. Orayı çok arıyorum ve çok özlüyorum.

Yapacağım işin ne olduğu benim için önemli değil. Eğer abla ayrılırsa, onun yerine eski yerime gelmek isterim. Eğer ihtiyaç olursa, beni işe alır mısınız?

Ailem, bu süreçte hiçbir yerde yapamadığımı ve orayı çok özlediğimi gördüler. Orada mutlu olduğumu fark ettiler ve hiçbir şekilde karışmıyorlar.

3 senelik isimden ayrilmak zorunda kalmistim eski patronuma boyle mesaj atsam olur mu?