3 senelik işimden ayrildim. Içim icimi yiyiyor. patronumun bana haksizlik ettigini dusunuyorum ona boyle mesaj atsam olur mu?

Merhaba [Beyefendi],

Size karşı çok kırgınım ve bunu söylemezsem içimde yük olarak kalacak. Tek sorunum sizin bana karşı davranışlarınızdı. İşime yönelik hiçbir problemim yoktu. Sadece [Pablo] konusunda problem olmuştu, canım çok yanmaya başlamıştı diye. Bunun dışında yaptığım işle ilgili hiçbir zaman sorun çıkarmadım. Orayı ve işimi seviyordum, küçümsemiyordum.

Sizin benim varlığımdan rahatsız olduğunuzu düşünüyordum. Yüzüme bile bakmıyor, zoraki selam veriyor ve benimle muhatap dahi olmak istemiyordunuz. Tek sorunum davranışlardı. En son annemle konuşmanızdan sonra da zaten emin oldum. Beni orada istememenizde haklısınız, ancak bu kadar davranışı hak edecek bir şey yapmadığımı düşünmüyordum.

Yoksa benim orada vereceğiniz başka bir işi yapamayacağımı biliyordum ve öyle bir beklentim de yoktu. Orada kalmak için herkese karşı gelip bu kadar çabalarken bir yandan da büyük kurumsal şirketlere her yerden mesaj atıyordum. Belki araba kiralama olursa yüzde bir ihtimalde bile olsa belki sizden kiralama yaparlar diye. Ben oraya ve herkese değer vermiştim. Orası benim sığındığım bir limandı ve güvendiğim bir yerdi. Ancak sizin en son annemle konuşmanızdan sonra benim orada hiçbir şekilde yerim, değerim olmamış, bundan emin oldum ve buna üzüldüm, kırıldım. Söylemezsem rahat etmezdi içim, bir nebze olsun rahatladım. Kendinize iyi bakın, hoşça kalın.

3 senelik işimden ayrildim. Içim icimi yiyiyor. patronumun bana haksizlik ettigini dusunuyorum ona boyle mesaj atsam olur mu?