19 yasimda adi patronum tarafindan tacize ugradim sizce simdi kendisine mesaj atip o gun herseyi farkinda oldugumu soyleyeyim mi?

2018 yılında ailemin ‘güvenilir, tanıdık’ diye yönlendirdiği bir home ofiste çalıştım. Daha ilk günden içime kötü bir his doğmuştu. Zamanla adam bana sevgilim olup olmadığını sormaya, paltomu çıkartıp giydirmeye, arkadan yaklaşmaya, bana masaj yaptırmak istemeye, telefonumu kurcalamaya başladı. O zaman 18 yaşındaydım. Evliydi, çocukları vardı ve anneme ‘abla’ diyordu. Ne kondurabildim ne de anlatabildim. Her anahtar sesinde ağlayıp garaj kapısı sesinde yerimden fırlıyordum. En sonunda markete gönderip telefonuma baktığını fark ettiğimde, eve gidip ‘işi bırakıyorum’ diye mesaj atıp ayrıldım. 8 9 ay çalışmıştım o adi insana nasil biri olduğunu mesaj atmalı miyim iş adamı ve egoist biri söylediklerim ağır geleceğini düşünüyorum enazinda nasil pislik olduğunu farkinda oldugumu bilsin istiyorum.

Ondan sonra yine ailemin tanıdık bildiği başka bir evde çocuk bakıcılığı yaptım. Kadın çok gaddar ve nankördü. İşten ayrılmak istediğimde bana acındı, kalmam için ağladı. Bir süre daha kaldım. Ama o süre zarfında kadın gizlice telefonuma girip mesajlarımı okumuş. Mesajlarımda, sinirle ve çaresizlikle ona ve bana zarar veren kızına ağır laflar ettiğimi görmüş. Ben zaten işten ayrılacaktım. Fakat o kadın bu durumu egosundan kullandı ve herkese yaydı. Eski patronunda duydu ama kendileri ahlaklı zanneden münafıklar. Maddi manevi hakkima girdiler

19 yasimda adi patronum tarafindan tacize ugradim sizce simdi kendisine mesaj atip o gun herseyi farkinda oldugumu soyleyeyim mi?