AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Lise mezunu kadınları da üniversite mezunu erkekler red mi etmeli yani? Saçma sapan mantıklarınız var.
Evet
Mutsuzluğa devam berilcim
Ben ayırt etmem eğer gerçekten aşk varsa ama kültür seviyesinde büyük bir farklılık oluşur tabii gelir olarakta
Aşk varsa kültürlü olan kültür farkını düzeltmeye çalışır, maddi fark dert oluyorsa aşk yoktur zaten.
Emin ol aşk var evet ama buna sığınamayız. İleride maddi durum da önem kazanır. Kimse birbirine köpek gibi aşık değil. Kültür farkı ise kolay kolay düzelmez. Bence herkes dengi dengine.
Kadının daha zengin olması eve bakması erkek için de kadın için de sıkıntı olur.
Adam asgari ücret alıyor kadın elli bin alıyor. Asgari ücretle gecinemezsin bu durumda kadın evi geçindirmek için ondan daha çok para koyacak bu da huzursuzluk yaratir
İşte erkek zengin olunca dert olmuyor da kadın zengin olunca neden dert oluyor ben de bunu anlamıyorum. Her yerde eşit haklar olmalı diye geziliyor, kadınların işine gelmeyen bir konuda hak yok oluyor. Neyse tartışmaya gerek yok sen kendine göre birini ya da kendinden daha zengin birini bulmakta özgürsün sonuçta, ben de kafama göre takılmakta özgürüm.
okullarda nasıl insan gibi davranılır gibisinden bir ders verilmiyor maalesef
Lisans mezunlarıyla sevgili oldum ya da görüştüklerim de oldu. İçinde çok karaktersiz olanları vardı. Şimdi lise mezunu biri var adam gibi adam.
Sen neyi doğru bulursan onu yap.
Reddetmen belki de hayırlısıdır
Sadece eğitim durumuna göre değerlendirmek yanlış bana göre.
Çoğu bakımdan doğru evet, denk olmazsınız pek
Bu çok tuhaf geliyor, okulları üniversiteleri kötü olan biziz herkss bunu kabul eder, ama okumadı diye eleştiren de biziz. Avrupa'da bu kadar sorun olmuyor gerçi orada kazançlar bile sorun olmuyor bu da abartı bence.
Sorunun sacmalıgına bakar mısınız, önemli olan anlaşabılmek
Doğru yaptım eline saglik :) bide durupu parasıda olsun
demek ki ne kadar çirkin ve eziksen artık lise mezunlarına kalmışsın hahah ünidekiler beğenmiyo mu ah yazık canım benim üzülme estetik falan olursun mesleğini eline alınca 😍
Mantık birlikteliği için doğru karar, sevgi ise kural tanımaz.
Bunu burada soru tepki çekmek de senin tercihin ama. Sormasaydın bunca insam bilmezdi
Bu dünyada sadece mutluluğunu düşün.70 80 yıla ölüyorsun sonra geriye pişmanlıklar kalıyor.
Önemli olan karakter insan olmak okumuş essek çok piyasada
Nesi yanlış işi gücü sorumluluğu yerindeyse kendini geliştirmiş biri ise sorun olmamalı bence
Beraber ders çalışacaksanız doğru tabi ama ders değilse konu yaptığın etik değil
Benim için meslek fark etmez. Ama eğer senin için fark ediyorsa haksızsın diyemem.
eğitim seviyesine göre mi seçiyorsunuz yani cahil cühela da olmasın anladık da ne bilim garip geldi
Lise sona kadar zaten belli genel kültüre erişiyorsun. Üniversite ise belli bir alanda kendini geliştirmiş ve o alanda meslek yapabilicak kazanima sahip olduğunu gosterir. Maddi durumu kötüyse vasıfsızsa üniversite şart lakin maddi anlamda durumu iyi ve mesleği güzelse lise mezunu olması yeterli bir birey için.
Olabilirdi yani ne biliyim niye terkettin ki 🤷🏻♂️
Ben ortaokul mezunuyum. Davul bile dengi dengine. Haklısınız...
İlişkiyi siz yaşayacaksınız bence sorun edilmemeli ama insanlar konuşuyor işte maalesef
Davul bile dengi dengine. Aşk, sevgi gibi zırvalıklara kulak asma, aşk ilişkileri güzelleştirmiyor, denge güzelleştiriyor. Hayatta denge esastır.
O sırada ilkokul mezunu birine aşık olan ben sjsjs. Yani burada niye sordun anlamadım. Sana göre yanlışsa olmazsın. Sorman saçma.
Sen iyi bir bölüm okumakla kendini çok büyük görmeye başlamışsın zaten bide işe başlayınca senin havandan yaanında kimse duramaz bu kadar saçma egolu birine yalnızlık yakışır onun için sen yalnız kal daha iyi...
Siz kızlar neden böyle boş işlerle uğraşıyorsunuz lise mezunu olması onun canım olduğunu göstermez ama senin öyle olduğunu gösteriyor bugün öyle olur yarın öbür gün üni yi okur bitirir ve bakarsın senden daha iyi mevkilere gelir
G. zekali yi canım diye çevirmiş
İnsanları lise mezunu üniversite mezunu diye mi ayırıyoruz?
Bence iyimi kötümü diye ayırmak daha mantıklı
Ne alaka bence yanlış yapmışsın. İsterse Harward birincisi olsun sana ilgi vermezse iyi davranmassa ne olucak. Ama bir lise mezunu senin için yaşar bu hayatı seninle 7/24 ilgilenebilir dimi buda var.
Sen mutluluğu hake diyon dızo
Eyvallah reisim
Lise terk olan ama aylık yarım milyon yapan çevrem var, hepsi ticaret yapıyor. Sen filozof musun da adamı akademik hayatına göre reddediyorsun? :)
Ne uzerine ticaret
Seni isteyen kim ve kendini ne sanıyorsun okuyupta bir bk mu oldun insan ol ilk önce?
Yüzlerce ünv mezunu. Lise mezunu patronun maaşlı işçisi oluyor genelde
Genel kültürüne, bilgisine sohbetine dikkât etmen gerekliydi, bu önemliydi. Zira 2 kelimeyi bir araya getiremeyen çok fazla ünv. diplomalı insan var.
Eğitim seviyeniz soru sormanızdan belli. Hayatında başarılar.
iki kişi birbirini seviyor ise eğitim durumuna bakmaz.
Mesele sadece üniversite mezunu olmakta değil eğer kendini geliştirmiş ve meslek konusunda iyi bir yerlere gelmişse Bırakmak doğru olmaz.
Kendini geliştirmiş olmak neyle mümkündür? Meslek konusunda iyi bir yerlere gelmişse yani mesela bir fabrikada işçi değilde ustabaşıysa bir derecelendirmede geçer not mudur? Ya da Ali Ağaoğlu gibi çok zengin olduğu halde cehaleti her topluluk karşısına çıktığında fışkıran biri zengin olduğu için olumlu mu görülür?
Peki cehalet sadece üniversite mezunu okumamak ile mi olur? Kendini geliştirmek, gezmek görmek okumak araştırmak ile de yapılabilir. İyi bir meslekten kastım ustabaşı değildi ama neden olmasın ki sonuçta ustabaşıların üniversite mezunlarından daha fazla kazandığı bi döneme doğru ilerlediğimizi hatırlatmak isterim.
Okul okuyup iyi yerlere gelip içi bomboş olan çok insan var. Kendini yetiştirebilmis mi ona göre karar vermek lazım.
O senden daha yükseklere gelebilir okdr küçümseme bnce bi bakmissin ki mesleğin elinden gitmiş ortada kalmışsın öyle
Doğru değil desek ne değişecek ne yapacaksın?
Seviyorsan evet Lise üniversite hepsi hikaye bir insanı seveceksen o olduğu için seveceksin
Cahille muhatabı kes. Doğru tabi.
Pişman olmayacağın bir karar.
Davul bile dengi dengine
Doğru mu yanlış mı bilmem ama ben de reddederdim
Davul bile dengi dengine mantığındayım.
Kritelerinde bu varsa normal bana göre
Ben doğru buluyorum haklisin en doğrusunu yaptin
Bende lise mezunuyum ne olacak şu an çalıştığım yerde müdürüm 7 yıldır çalışıyorum ve büyük ihtimalle senin alacağım maaşın 2 katını alıyorum
Konu para değil ki
Kız her zaman küçük olmalı diye düşünüyorum yaş bakımından
Zenginmiydi yani işleri iyimiydi
Evet emlakçıydı
Eeee ne güzel işi varmış. Ben üniversite okudum da ne oldu ki. İşim yok şu an. Üniversite açıktanda okunur ayrıca herkes üniversite okumak zorunda değil ki. Futbolcuların bile çoğu lise mezunu.
Diplomalı essek cok
Red etmen iyi olmuş davul bile dengi dengine
neden soruyosun ki
Eğitim durumuna bakmam düzgün işi olsun yeter
Sana saygı duyuyorum ama bence doğru değil.
Yok yanlış. Çok yanlış bir şey bu.
Caizdir evladım 👍
Seviyorsan olur
O da bir şey mi geçen arkadaş anaokulu mezunu ile çıktı
Bence bu sevginin okulu yaşı yoktur
Herkesin kendi tercihidir.