Sizce lisede veya daha erken yaşta yaşanan aşklar gerçek midir?
Evet, aşkın yaşı veya zamanı olmaz.
Hayır, o yaşta aşk mı olur!
Yaşamadığım için bilmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
herşey gelip geçici. belli bir yaşa geldikten sonra boşa giden zamana ve değersiz şeylere üzülür insan.. ölmez sağ kalırsam 2 ay 13 gün sonra 25 yaşına geliyorum. ve hayat artık boş geliyor bana, hiçbir anlam ifade etmiyor, herşey boş, gereksiz, evden işe işten eve, rutinim bu. ne evlenmek, ne gezmek, sadece evime gelmek, odama kapanmak ve kendi dünyamda takılmak istiyorum. sokaklar ve caddeler artık anlamsızlaştı bana...
Cevremde sadece 1 tane lise aşkıyla evlenen var ama bence gerçekten ziyade masumdur en özel anıdır anca Görüşüm sudurki 25 ten önce yasanan ask cok mantıklı ve sağlıklı olmuyor hata payı çok fazla
Lise aşkı gerçek midir tam bilemiyorum ama diğerlerinden daha farklıdır çünkü yaşın ilerledikçe daha mantıklı düşünüyosun o masum saf sevginin yerini şüpheler de dahil oluyor ancak lisedeki halinde bunların yerini tamamen sevgin kapsıyor
Gerçek mi değil mi herkese göre değişr ama insanın hayatında yaşadığı en güzel anlardan biri lise aşkları ev geçindirme derdi yok iş bulma sıkıntısı yok sevgilinle buluşuyorsun
Cevap
8Cevap
Yaşamadığım için bilmiyorum ama lise aşklarının bir çoğu gelip geçeci heves oluyor.
Bence asil o zaman askin kendisidir. Büyüdükce asklar sahtelesiyor gibi.
valla bizim eskıden lısede vardı iki aşık en son işte ben mezun olmadan önce çocugu ile geldilerdi ziyerete olur yanı
Lise aşkı ile evlenen tanıdığım var. Birbiriyle tanışıp kafaları uyuşmuşsa neden olmasın
Lise 2 de tanıştığım kızla 5.5 sene beraber olduk sonra ayrıldık uzerinden 5 sene geçti tekrardan biraradayiz, ve çok mutluyuz, yeni birisiyle tanisicanda ona guvenecende kendini tanitacanda uzun hikaye, Mayıs'ta nikah var beklerim herkesi..
Aşkın en masum hali... Sonra ki yaşlar hep bir yuva kurma tutkusu aşk yok arkadaşlar.
Lise aşkları gerçek olsaydı hiç kimse üniversite de biyerlerini yırtmazdı aşk aramak için.
Lise aski gercek olcakti ama 8 sene gorustuk aldatti askere gdince bni evlendi
lise filmin fragmanı gibi asıl film üniversite de başlıyor
Hayır.
cogu gerçek değil istisnalar var tabi
Hayır tabiki
Yaşadım, gerçekti.
Hayir
He gerçektir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar