Eğitim & Kariyer Yazılım mühendisi mi olsam daha çok kazanırım yoksa diş hekimi mi? enesseses Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl türkiyede yaşayıp yurt dışına yazılım mühendisi olarak nasıl çalışabilirim acaba Yazılım mühendisi mi olsam daha çok kazanırım yoksa diş hekimi mi? Cevapla Yazılım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yazılım mühendisi olamazsın zaten bu kafayla, para için yapabileceğinizi sanıyorsunuz da o işler öyle yürümüyor :dSizin gibileri çok gördük aslkjhdlkdsfs 0 2 Yorumla enesseses 1 yıl aslında parayla pek ilgisi yok ikisinide yapsam mutlu olabilirim sadece hangi daha fazla kazanıyor diye sormuştum Yorumla asdafadasf 1 yıl Hee ilgim var diyorsaan başka; Tabii ki yazılım mühendisliği aga soru mu bu awq Yorumla
demirrd Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kabiliyetine bağlı. Kod yazabilieceksen yazılım seviyorsan yazılımda para var. Yoksa dişçi ol en azından bir dolgu yaparsın. 0 0 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kendini geliştirmeye açıksan yazılım tabi ki, diş hekimliği bitmiş bence 0 6 Yorumla demirrd 1 yıl niye sen dişçi misin Yorumla Balbiri 1 yıl Hayır ama görüyorum biliyorum herhalde Yorumla enesseses 1 yıl @demirrd diş hekimi ne kadar maaş alıyor bir bilgin var mı acaba Yorumla demirrd 1 yıl yazılım benim kanka no idea diş bilmiym Yorumla enesseses 1 yıl @demirrd yazılım mühendisi maaşı ne kadar Yorumla Balbiri 1 yıl Adam aşağıda yorum yapmış gidip yorumunun altına sorsana ne zırt pırt bildirim geliyor bana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yazılım mühendisi olamazsın zaten bu kafayla, para için yapabileceğinizi sanıyorsunuz da o işler öyle yürümüyor :d
Sizin gibileri çok gördük aslkjhdlkdsfs
aslında parayla pek ilgisi yok ikisinide yapsam mutlu olabilirim sadece hangi daha fazla kazanıyor diye sormuştum
Hee ilgim var diyorsaan başka; Tabii ki yazılım mühendisliği aga soru mu bu awq
Kabiliyetine bağlı. Kod yazabilieceksen yazılım seviyorsan yazılımda para var. Yoksa dişçi ol en azından bir dolgu yaparsın.
Kendini geliştirmeye açıksan yazılım tabi ki, diş hekimliği bitmiş bence
niye sen dişçi misin
Hayır ama görüyorum biliyorum herhalde
@demirrd diş hekimi ne kadar maaş alıyor bir bilgin var mı acaba
yazılım benim kanka no idea diş bilmiym
@demirrd yazılım mühendisi maaşı ne kadar
Adam aşağıda yorum yapmış gidip yorumunun altına sorsana ne zırt pırt bildirim geliyor bana