Avmde garsonluk yapıyorum, çoğunluk olarak iş geçmişim fabrika ama garsonluk tecrübem de var. Sizce hangisi?
Fabrika
Sosyal etkileşimli bir iş, garson vb
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Sosyal etkileşimli bir iş, garson vb
Garsonlukta iş nasıl
Haftasonu tatilin var mı
Çalışmana göre maaşın iyi mi
Tatil günün 1 günden fazla mı
İnsanlarla uğraşmak yormuyor mu
Sence nasıl garsonluk işi?
Gelen müşterilere servis açıyoruz hizmet ediyoruz. Masasina yemek getiriyoruz. bazen kıl müşteriler olabiliyor. Ayaktasın sürekli yoğunluk olmadığı zamanlarda molaya çıkabilirsin. Haftasonu tatili 1 gün
Hayır
Kendime hainlik mi yapıyorum yani
Ama her işin bi zorluğu var
Geçmişim fabrikalarda geçti nasıl bi yer olduğunu çok iyi biliyorum. Olaya sadece parasal yönden bakmamak lazım. Sonuçta fabrikadada kopuk pislik insan çok ordada kendini bisey sanmış amirlerden mobing görüyorsun
Aynenn öyle girebilirsem iyi fabrikaya giricem. Kötü bi fabrika yoksa bana bisey kazandırmıyor. En azindan sosyal becerilerimi külturumu geliştiriyorum
15 20 tane fabrikada çalıştım hiç birinde duramadım. daraldim, biraz kafa dagitmak kafa dinlemek istiyorum. hepsi bu Nasil olsa hiç bir kız A bu çocuk fabrikada çalışıyormus diyip kucak açmıyor. Öyle de böylede degersizim reis
Öyle de böyle de yipraniyoruz
Ne işi o
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, kaç yaşında olduğunuzu ve kariyerinizde hangi aşamada olduğunuzu bilmiyorum ama bu kararı verirken kendinizi ve ilgi alanlarınızı iyi tanımanız önemli. Fabrikalarda çalışma daha mekanik ve tekrara dayalı olabilirken, sosyal etkileşimli işler, özellikle garsonluk, insanlarla daha fazla iletişim kurmanı ve sosyal becerilerini geliştirmeni sağlar. Eğer insanlarla iletişim kurmaktan hoşlanıyor, dinamik bir ortamda çalışmaktan keyif alıyorsan, sosyal etkileşimli işler seni daha mutlu ve tatmin edebilir.
Her iki işin de kendine has zorlukları ve avantajları var. Senin için hangisinin daha uygun olduğu, kişisel tercihlerine ve kariyer hedeflerine bağlı. Belki bir süre daha garsonluk yaparak sosyal becerilerini geliştirebilir, daha sonra bu tecrübeleri farklı alanlarda kullanabilirsin. Unutma ki, her adımın seni daha iyi tanımanı ve kariyerinle ilgili daha bilinçli kararlar almanı sağlar.🎓🌟