Evden çalışmak daha güzel
Sosyalleşerek çalışmak daha güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim gibi asosyal bir insan için evden çalışmak daha güzel, pek insan sevmiyorum da, fazlasıyla da evcimen bir insanım, evim de daha huzurlu olurum, huzurlu olunca da daha verimli olurum, hem evimdeyim, hem özgürüm, hem de paramı kazanıyorum, evden çalışmak daha güzel
Bence evden çalışmak da güzel sosyal ortam da da güzel mesela barmenlik gibi işler çok güzel benim için çünkü sosyal olmak insanlar ile iletişim de olmayı seviyorum veya otelde çalışmak da güzel olabilir. ya da markette çalışmak da güzel olabilir. ama bunun dışında maaşı iyiyse evden de kolay çalışıyorsam evde güzeldir. ama insan sıkılır bir süre sonra
Pandemi sürecinde evde kaldım herkes gibi. Evde kaldıkça çalışmaktan iyice koptum. Ben işe gelmeyi seviyorum. Homeoffice çalıştığım bir dönem olmuştu. O zaman da ofis kısmın ev kısmından fiziken ayrı idi. Giyinip iş kısmına geçerdim 😄ay yata yata iş olmuyor valla. Uykum geliyor verimim düşüyor
Üç yıldır ev kedisi gibi oturduğum koltuktan kalkmadan yaşıyorum. Neredeyse 20 kilo aldım, bütün sosyal hayatım altüst oldu. Evden çalışmak bir cehennem döngüsü bence.
Cevap
31Cevap
Evden çalışıp veya ev olmadan da para kazanabilip istediğin kadar orada burada şurda olabiliyorsan, en güzeli o. Her ne kadar insan ara ara evden çalışmak istiyor olsa da sürekli evde olacak olmak bir süreden sonra insanı bunaltıyor.
Sosyal ortamda çalışırken birçok sosyal farkındalıklara da sahip olabilirsin. Homeofis tarzı çalışırken uzun süreli çalışmalarda sıkıcı olabilir.
Evde kendi kuralların kendi istediğin gibi olur.
İş ortamında fazla göz önünde olun, emir altında olun, hem arada istemediğin kişilerle yüz göz olun.
Sosyalleserek bence eğer çevrende düzgün kişilikli insanlar çoğunluktaysa insanlarla iç içe olmak bana iyi geliyor
Evden çalışamam asla. disiplin gösteremem, savsaklarım. pijamalarla takılırım uykum gelir uyurum. En iyisi sabah kalkıp işe gitmek
Karakterin evcilse evde ;sosyal bir insansan günlük hayatında, toplumla iç içe olmaktan zevk duyarsın.
Halışma ortamının nasıl olduğuna bağlı. Patron huysuz biriyse ve çalışma arkadaşları fesatsa evde çalışmayı tercih ederim.
Evden çalışmak kulağa ne kadar hoş gelse de, tamamen asosyallik.. Bu yüzden sosyal ortamda olmak her zaman tercihim. 👀
8 ay evden çalışıyorum 3 ay ofiste çalışıyorum 1 ay tatil
Sosyalleşerek çalışmak. Keşke evden çalışmanın nasıl olduğunu hiç bilmeseydik
evden para kaznamak gibisi yok sosyal ortam rekabet çok var.
Sosyal ortamda çalışmak daha iyi. Evi özlemek lazım
Bence evden çalışmak, daha rahat olur, en azından başında dikilen müdür olmaz
Bence sosyal ortam . İş yerinde bile ofiste 2 saat takılayım darlanıp dışarı atıyorum kendimi
Evden iyi olmuyor ya. Yalakalık yapamadığım için gidip insanlarla yüz yüze konuşmalıyım.
Ev gibisi bence yok ama iş başka o yüzden sosyal ortam
Sosyal bir insan olduğum için sosyalleşerek çalışmayı tercih ederim 🙃
Ben sosyal ortamda çalışmayı tercih ederdim. Evde sıkıcı olur bence.
Sosyal ortam
Seninkinin alakasının aynısından 😒
insanlarla ne kadar az muhatap oluyorsanız o kadar iş güzel
sosyal ortamlada çalışmak daha güzel oluyor o yüzden eğlencenin dibine vurarak çalışmak en iyisi.
evden istediğin saatlerde çalışmak daima iyidir gelipte patron kokusu çekiceğime kendi patronum olurum.
evden calışmak daha güzeldir en azından dışardaki insanlar bazen sert olabilir tartışabılırsın ama evdeyken hiç öyle bir sıkıntın olmaz
Evden çalışmaya ihtiyacım var bilgisi olan var mı , önerisi ya da 🙏
sosyal ortam iyidir çok hoş ortamalr oluyor kalablığı seven biri olarak.
evci olan biri olarak kesinlikle evde çalışmak daha güzel en azından ses yok.
sosyal olarak çalışmak daha eğlenceli yorucu ama eğlenceli özellikle geceleri.
Bence sosyal ortam. İş arkadaşın falan olmalı ya sıkılırsın.
cafelerde calışmak benim için hep eğlenceli oluyor para kazanmak dışında hemde eglenıyorum
tabikide evden calışmak kimseyle muhattap olmuyorsun ve oturdugun yerden yapıyorsun
Evden çalışmak çok daha iyi geliyor kulağa.
sosyal ortamlı daha güzel
Sosyal ortamda daha iyidir..
Hangi iş olduğuna bağlı
Sosyal ortam daha keyifli bence..
Evde çalışma bana uyardı
Şöyle bir şey olabilirdi yarı evden yarı dışardan
Mutlu hissettiğin gibi calismali
Konfor alanından her zaman çıkmalıyız
Sosyal ortamda çalışmak daha cazip
yeter evde oturuduğumuz
Sosyalleşmek güzel
Ben sosyal ortamda daha verimli oluyorm.
Evden çalışmak
Nerede daha rahat çalışdığına bağlı
Hiç çalışmamak en güzeli 😊
Evden çalışmak
Evden çalışmak çok sıkıcı, ben sevmiyorum.
Sosyalleşerek çalışmak daha güzel
Evdeeeeee... Keşke hel evde olsa
Evet biraz fazla bağırır gibi yazdım😅
Yani amin diyim😄
Yok sağol
İstemiyorum ya Allah Allah
Evden çalismak daha güzl
Ben artık evden çalışmayı fazlasıyla seviyorum.
Evden çalışmak daha iyi
Yarı yarıya olabilir 😄
Tek ve yalnız bir ortamda çalışmak daha güzel.
Sosyal daha güzel
Evden çalışmak çok güzel.
evden çalışan biri olarak kesinlikle evden çalışmak gibisi yok nimet nimet.
Bayanlar açısından evden çalışmak bi tık daha iyi
kafeden çalışmak en güzeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?