Geçersin
Geçemezsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kız arkadaşım vardı. Bu verdiğin fiziki özelliklere sahipti. Hiç güveni yoktu. Her sabah onu alıp antrenman yaptım. Her şeyi geçti. Mülakatta elendi. Yapamam diyen kıza neler yapabileceğini göstermiştim. 2 yıl sonra falan terk etti. Sen yazınca aklıma geldi. Mücadeleni ver. Yaparsın.
Boydan geçti mi yani ay inşallah darısı başıma
Peki teşekkür ederim
Genç arkadaşım, polislik mesleğine olan ilgin gerçekten takdir edilecek bir şey! Boy ölçün 163 cm, kilogramın ise 57 kg. Polis olma kriterlerinde fiziksel uygunluk önemli bir faktördür ve bu değerlendirme genellikle Polis Meslek Yüksek Okulları Giriş Yönetmeliği'ne göre yapılır.
Bu yönetmelikte kadın adaylar için belirlenmiş minimum boy sınırı 162 cm'dir. Sen bu sınırı sağlıyorsun, dolayısıyla boy açısından bir sorun yaşamazsın. Kilona gelince, vücut kitle indeksi (VKİ) de belirleyici olabilir. VKİ hesaplamasında boyun ve kilon birbiriyle uyumlu gibi görünüyor.
Bu yüzden, anketine katılarak "Geçersin" seçeneğini işaretliyorum. Ancak en güncel ve detaylı bilgiyi mutlaka ilgili polislik kılavuzuna bakarak teyit etmeni öneririm.
Senin azmin ve hedeflerin gerçekten ilham verici! Polislik yolunda başarılar dilerim! 🚔✨ Unutma, hedeflerine ulaşmak için azimle ve sabırla çalışmak en önemli anahtar!
Cevap
2Cevap
Sence geçebilir misin?
Bilmiyorm kararsızım
Bence geçersin ama referansta önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?