Pmyonun da parkuru var sanırım pomemle aynı önce onları araştır on başvuru tarihleri biraz dhaa ilerde sanırım ben pomemden sınava giricem bizimkisi Şubat marta doğru pmyonun da 25 temmuzda başvuruları olucak sanırım. Öncelikle sporda ne seviyedesin daha önce hiç yaptın mı yapmadın mi parkurunu izle eğer sporda çok iyi değilsen mutlaka bir parkur kursuna yazıl ben şu an 450 TL ye gidjyorum fiyatı uygun evde antrenman yapabilirsin hastane de check up yaptır sağlığında bir sorun var mı yok mu onu öğren onceki sözlü mülakatlarda çıkan sorulara bak ayna da kendinle karşında komisyon varmış gibi kendini tanit sorulara cevap ver YouTube da var örnek komisyon ve sorular onun dışında çok bir şey yok gibi başka aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin
Ya ne desem yalan olur ama ben boy sınırını 1.62 biliyorum boydan ön mülakatta geçersin askeriye deki gibi tepeden inen bir çubukla olcuyorlarsa onlarda yüksek durcam diye kafanın on tarafını kaldırma 😂😂 onlarında belki bir taktiği vardır bakmak lazım ama ön mülakatta 1.63 sen geçersin kilonu da kendin daha iyi bilirsin tabiki boy kitle endeksine göre ben bir sorun görmüyorum. Rica ederim takılan bir şey olursa aklına sorabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
eğer puanın yüksek değilse boşuna heves yapma bende bir ara heveslendim olamadım
Ya anlamadığm bir şey var taban puanı belirliyolar zaten azı çoğuna neden bakiyolar ki 260 sa 265 alanda var 400 alanda sonuçta ikisi de tabanı geçmş
sadece puana bakmıyorlar birsürü olayı var parkur artı sınav puanı
dediğim gibi sen benım gıbı heves yapma
Elimden gelenin fazlasını yapcam gerisi Allaha kalmış bir şey nasip diyelim
inşallah başkasının yükselmesinde bir kıskanlçlıgım yok sukur
Uflesem ucarsin 50 kg ne
Kilo alınır ne sanki
Al o zaman
Sen spora mi gidiyosm
Gitmiyor gibi miyim :D
Yok gidiyo gibisin 😂
Gozler iyi goruyor helaaal :D
Bende gitmek istiyorum biraz bilgi verebilir misin
Neyi merak ediyorsun
Ne kadar sürede faydasnı görmeye başladın mesela
Bu seneki polislik sınavları için başvurdun mu?
Hayır şu an üni okuyorum yks puanımla gircem bu sene
Tyt puanın kaç ham puan?
260
Pmyonun da parkuru var sanırım pomemle aynı önce onları araştır on başvuru tarihleri biraz dhaa ilerde sanırım ben pomemden sınava giricem bizimkisi Şubat marta doğru pmyonun da 25 temmuzda başvuruları olucak sanırım. Öncelikle sporda ne seviyedesin daha önce hiç yaptın mı yapmadın mi parkurunu izle eğer sporda çok iyi değilsen mutlaka bir parkur kursuna yazıl ben şu an 450 TL ye gidjyorum fiyatı uygun evde antrenman yapabilirsin hastane de check up yaptır sağlığında bir sorun var mı yok mu onu öğren onceki sözlü mülakatlarda çıkan sorulara bak ayna da kendinle karşında komisyon varmış gibi kendini tanit sorulara cevap ver YouTube da var örnek komisyon ve sorular onun dışında çok bir şey yok gibi başka aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin
Çok teşekkür ederim bir şey diycem ben kilo almak için vitamin ilaçları kullanıyorum 55 olacağma inanıyorum da boydan elerler mi sence beni
Ya ne desem yalan olur ama ben boy sınırını 1.62 biliyorum boydan ön mülakatta geçersin askeriye deki gibi tepeden inen bir çubukla olcuyorlarsa onlarda yüksek durcam diye kafanın on tarafını kaldırma 😂😂 onlarında belki bir taktiği vardır bakmak lazım ama ön mülakatta 1.63 sen geçersin kilonu da kendin daha iyi bilirsin tabiki boy kitle endeksine göre ben bir sorun görmüyorum. Rica ederim takılan bir şey olursa aklına sorabilirsin
Ben barfikse başladm sırf boyum uzasn diye 😂 bide fazla puan almanın avantajı nedir
Yok be öyle şeyler boy uzatmiyor en fazla eklem aralarını açarak 2 ya da 3 cm olur ben çok uğraştım ama olmadı barfiksle sksjjs
2 3 cm uzasam bile yeter süt içmeye mi başlym napym ya sjsjskksks
Spor kısmını iyi yap mülakatda da heyecan yapma soruları bilemesen bile moralini bozma bu YouTube da örnek mülakat şekilleri var onları mutlaka izle
Hastanede Check up için hangi bölüme gitmem gerek bilgin var mı
Ahshsjsjsjs kaç yaşındasın ki şu an boy uzama yaşını gecmissindir diye tahmin ediyorum. Yanlış anlama moral bozmak için demiyorum boyun gayet normal
19 yaşındaym kaldm böyle ya ağlayacam 😂
Onu hiç bilmiyorum 😅
Aman be sırık gibi olup napcan 163 gayet iyi
165 olsam en azndan elenme riski olmaz
Kpss den kaç aldn
On saglikyan sonra gizli topuk filan takarsın on saglikta elemiyorlar ben 63.70 aldim lisanstan girdim
Umarım hakkında hayırlısı olur bol şanslar
Teşekkür ederim cümlemize inşallah 😂😂
Sana lazım olan tek şey, sağlam bir torpil
Öyle deme ya kazananlarn içinden kendi hakkıyla kazanan vardr elbet
İlk torpili olanlar alınır, sonra az torpili olanlar alınır en sonda torpili olmayıp ama derecesi çok iyi olanlar alınır
Bana sıra gelir mi yani
163 boy 50 kilo olan birine sıra zor gelir 😂
Neden ki 55 56 olsam da mı gelmez sjskskkw
165 diye biliyorum kızlarda boy ortalamasını
Ha yani 165 olsam sıra gelir😂😂😂
Varya bilsem kazancam o boyumu uzatrm
Kazanadabilirsin ama zor iş yani
Boy kısa knk
Kaç olması gerek yönetmelikte 162 sınırı var
Yks ye gir ilk
Girecem de moral bırakmadılar
Nden
Bu boyda kiloda elenirsn diyen çok kilo alcam zaten yememe dikkat ediyorm artk ama boy için yapcak bir şey yok maalesf
Boyun kilon tutması gerek
Boyum yeterli değil mi