Manyak kardeşime uyup aylar önce şakak kısmımı ustura ile aldım (güzel reklamı yapılıyodu bi de)
Sonra daha sert çıkmaya başladı derken bu çıkar çıkmaz ben hep ağda yaptırdım kuaförde o bölgeye. Yine çok kötü şekilde çıkıyor. Yeni traş olmuş erkek gibi çıkıyor şakak bölgem. Sürekli ağda yapmam gerekiyor.
Bıraksam uzasa eski haline döner mi. O çıkışı beni çok rahatsız ediyo hemen alıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yeni çiktiği için öyle geliyor sana elleme eski haline döner
Sürekli o çıkış şekli o kadar kötüki diken diken. Hemen kuaföre gidip alıyorum. Sürekli boşa para döküyorum. Keşke hiç almasaydım. Uzatsam korkuyorum sakal gibi olur diye. İlk çıkış şekli sanki daha sert daha yoğun gibi geliyo nokta nokta
olmaz sakal gibi uzat normal haline döner.
2 .. 3 ayda dönwr mi kulağımın arkasına kadar uzar mı
Eskiden nasilsa öyle olur jilet sıklaştırmaz ya da kalınlastırmaz korkma
İnşallah dokunmucam artık
Kanka ustura vurunca uçları yatay oluyor buda daha sert gösteriyor normal kesmeye başladığında normali neyse ona döner
1 . 2 kere mi ne vurdum sürekli kullanmadım. Sonrasında bikaç ay ağda ile devam ettim ama hala ilk çıktığında çok kötü çıkıyor. Hemen ağdaya vuruyorum uzamadan. Uzasa normale döner mi. Nasıl milletin içinde uzatıcam bilmiyorum
Ağdada diri gösterir kılı makineyle almayı dene makineyle kılın başı kırılıyor böylece daha ince duruyor
Makine ile yapamam. Cildim çok ama çok hassas.
Kanka cildin hasassa makina kullan saten jiletle ağda cilde dah çok zarar verir...
Makine kullamdım daha önce yara yaptı. 2 sy o yara ile gezdim
Uzun sürer düzelmesi ama düzelir
Ne kadar uzun ve nasıl düzelir
Ağda yapmadan uzatman lazım
Ypk hiç dokunmucam artık pişmanım. Kulağımın arkasına kadar uzasın da 3 ayda uzar mı o kadar. Tüy sarartıcı kullanıcam galiba
Hiç bir şey kullanma, elleme. Benim Profilimdeki fotoğrafa baktıysan görmüşsündür ne kadar güzel bir saça sahip olduğumu. Saçım boyunca şampuan ve sabun hiç bir şey kullanmadım hep soğuk su ile yıkayıp diplerini diplerine soğuk su geçirdim.
Evet çok güzel saçların var çok beğendim dalga dalga. Şampuan kullanmadan nası rahat ediyosun ama. Bi de o yan kısım şakak kısımdaki saçlar çıkana kadar strestwn ölücem galiba. Evde saç çıkarıcı yağ var kadınlar için onu mu kullansam hızlı çıksa. Ablam moralimi bozdu ya. Ustura ijiletle vurduğun çok belli onlar artık sakal gibi çıkıcak uzattığında diyor düzelmez diyor
Saçının genetiği, saç derinin ile oynama yapmadığın sürece saç kılına bir şey olmaz. Şey yapabilirsin, Hindistan Ceviz yağı ve Badem Ceviz yağı kullanıyordum ben saç diplerime sürüyordum biraz masaj yapıp yediriyordum deriye böylece hızlı çıkmasını sağlıyordum bunu yapabilirsin. DM'den iletebilirsin saç kısmını ona göre bakabilirim.
Teşekkür ederim, şampuanların kimsilerinde zararlı kimyasaller, maddeler var onları kullanmadığım için saçım kendi yağı, kendi doğal durumlarını kullanıyordu.
Lazerle aldırsan?
Hayır aldırmamam daha doğruymuş o bölgeyi