Ben görüntülü bişeyler gösterdim bi kaç erkege anladınız siz az öncede gösterdim oda gösterdii b.. oşldii ama pişman oldum gösteriyorum sonunda pişman oluyorum benimle bu evlenmez bile gelince yaparım diyor seneye izni olcak ben izin vermiyorum ama işte beni aramıyor etmiyor yogunum diyor kendisi de polis
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka bende erkeğim de erkek olarak diyorum atmayın bee
Sütyenli attım sadece
Görüntülü gördüler hep
Ya sorun yok yani ama bilmiyorum atmadan da zevk verebiliyorsunuz böyle düşünceye giricekseniz atmayınn ama pişman olunacak bir şey yok yanii
Nasıl yok pişman olcak babam görmesin diye korkuyorken Allah görüyor karsıma ilerde bunlar cıkmasın be gerci orada yiyişen kızlar var evleniyorlar
bir şey olmaz bence güvenini sağlayan biriyle konuşursun bundan sonra olur biter daha ne olaylar biliyorum ki burada anlatmam olmaz şimdi bu yüzden rahat ol yani
Hep gösterdiğim polis ve asker bişey cıkarsalar gösterdiklerimden benim başım bi kere yanar ama onların meslekleride biter daha cok yanar
Biliyorum bu konuda hassas olmaları gerekiyor bi asker adayı olarak kimse başını yakmak istemez emin ol bende istemezdim
Zaten yüzümü göstermiyorum yüzünü göster at diyenlerde oldu ama yapmadım böyle bişeyi tabiki asker ve polis tehdit etti yüzümün gözüken vs oldugunu ama sanmıyorum gözüktügünü onlar bende engelli en com korktgum sey yarın bir gün evlenirsem ortaya cıkarsa diye korkuyorum
Bunu ortaya çıkartamazlar gözükmesin zaten rahat ol bence senin gibi bi olayı çok gördüm o yüzden normal karşılıyorum istersen yaz bana ordan bakalim burada çünkü baya uzadı 😂
Pişmanım kullanıldım yine napacam
Yani şimdi cok uzun burdan anlattırma bana ya 😂
Sanal görüştüğünuz erkeklere karşı bu kadar ucuz davranmayın.
Dogru diyosun pişman oldum yine ya az öncede yaptım of
Kullanıyor seni işte neyi anlamıyorsun ki
Yine bir erkek tarafından kullanıldım lanet olsun
Şaka mı yoksa ciddi mi diyorsum
Ciddiyimm
Kendini kötü hissedeceksen atmadan yapın yazışarak sadece
İsteyip duruyorlar bıktım bu isteyenlerden zaten
Polis asker mi hepsi
Evet yaa
Aşırı sinir oluyorum öyle asker ve polislere
Yüzünü ne göstermedin demi
Yok göstermedim tabiki
İyi yapmışsın takma kafana olup biteni ama artık atma kimseye bundan sonra en kötü konuşarak boşla onları hem pişman olmazsın
Dayanamadım yine bi hoca vardı aklıma onum sözü geldi yine dayanamadım yaptım seytana uydum hoca eger bir erkegi rahatlatma yaparss bi kadın cıplak halde falan zinaya girer dedi onu bilmiyordum ögrendim ve yine yaptım lanet olsun
Bu saatten sonra kafana takma oldu bitti artık önüne bak, nerden attın o resimleri
Nude isteyen erkekler kullanmak mi istiyor yani
Yanlış yere yazdın galiba 😅
Nasıl yani
Ben sadece nerden atıyorsun onları diye sordum, uygulama filansa sil bir daha yükleme dicektim
Telgram ve watsap ve İnstgram dan
Numaranı vermen sıkıntı bak ama yapma bir daha sıkıntı olur sınra sana
evet
Neden
kendini kullandirman hos degil. ileride kendine ve sevdigin insana karsi cok buyuk vicdan azaplari cekersin
Sevdiğim insan yok maalesef
ileride diyorum ben de zaten. su an sana ne desek bos. kendin yasayinca aklin basina gelecek nasilsa
Kendini kullandırmışsın
Onlarda göstermişti
Seni umursamaz hale geldiyse peşinden koşmayasın o zaman tekrar kullanilirsin
Gösterdiklerimi hep engelledim zaten konuşmuyoruz beni engelleyende var tek korkum yarın bir gün evlenirsem ortaya cıkarsa bunlar diye bazen de her konustugu m erkekle bazen seks içerikli konusuyoruz msjda veya sesli
Ben istekli bi insanın seks yapmadım hiç dayanamıyorum bir yandan da ama
Yani güvenebileceğin birileriyle yaparsan daha güzel olur f*ck şeklinde takıldıgım insanlar oluyor
F*ckbody
O ne demek ki
Cinsel ihtiyaçlarını karşılayabileceğin birisi
seks yapmıyorum maalesef nasıl olcak
Yapmıyorsan olmaz tabi ama kendini yakın bulduğun erkek arkadaşlarından sanal seks yapma isteğin de bulunabilirsin
sana kimse deger vermiyor ondan heralde
İstemeyen erkeklerde oluyor ama işte bunun gibi isteyeni de oluyor
kankanyas kac
Çeske banafa gostersen ben de bosalsam
Ciddi misin sen ya
Ne konuda
İşte bu konularda 🤭🤫