Şirkette kızlar beni kendi aralarına almayıp tüm herkesin dedikodunu yapmışlar bakın bakalım neler neler yaşanıyor?

Ben şirkette ilk görüşmeye geldiğimde müdürle tanışıyoruz ve müdür o günden beri beni gözüne kestirmiş ve benden hoşlanmış benim gelmemi beklemiş. Neyse ben şirkete geldim bu stajyer kızlar beni aralarına almadılar hatta bir kız gelip tüm kızlara diyorki kahve içmeye gidelim mi diye bende orada varım ve bana hiç sormuyor. Şey diyor sen zaten gelmezsin vs. Bende bunu ik danışmanına söylemiştim bu müdürün kulağına gitmiş meğer müdür de bu kızla uğraşın demiş bunu yapan kıza 70 sayfalık slayt vermişler not cikarsin 2 günde diye. birdaha da o slaytı okumamışlar. O sırada Bende müdürün benden hoşlandığını bilmiyordum bu olayları hiç bilmiyordum. Müdür benle sohbet etmeye başladı. Ben Birtane kızı yakın arkadaşım zannederdim anlattığım hiçbir şeyi kimseye anlatma demiştim o da analtmis müdüre de gitmiş sapık demiş o grup için de. O kızla da konuşmayı kestim. Şu an kimseyle konuşmuyorum müdürle de sevgiliyiz

Şirkette kızlar beni kendi aralarına almayıp tüm herkesin dedikodunu yapmışlar bakın bakalım neler neler yaşanıyor?