Yorumlarda, bazı kız olan arkadaşlar. Yaparım! Ederim, diyor! Sorun askerliği yapmak da değil! Sizi yöneten komutanlar, sürgün yemiş delilerden oluşuyorsa. O zaman görürüm askerlik yapmanızı! Milletin orta yerinde, zevk olsun diye, dövüp. Ana, bacı küfür yiyin! Görürüz ne durumda olacağınızı?
Yanlış anlama ama. Bu ülkede hep senin gibi koşanlar, ortalık karışınca. Kaçacak delik arıyor! Yaparım, ederim. Muhabbetiyle, ancak rüzgar çıkarırsın! Hep icraat da görüyoruz. Vatan-Millet-Saryacıları!
Ben askerliğimi yaptım. Sıkıntı yapma! Vergilerimi de ödüyorum! Ama bu ülke için. Geri kalanı beni bağlamaz! Sonuçta bu ülkede, değerimiz yok. Hepimiz 3. sınıf insanız! Suriyeliler ve turistler den sonrasın. Bir değerimiz yok!
Savaştan çıkalı 100 sene olmuş. Bizim atalar şehit olmuş kalanlar ekmek bulduğuna razı yaşamış. Bir lokmaya yerini yurdunu satmış çoğunu da hileyle başkaları almış memleketimin insanının. Bugünün zenginleri o gün kurşundan kaçanlar. Savaş bitti onlara gün doğdu. Biz kurtulamayız bu düzenden.