1. iş) evime 20 dakikalık mesafede ki OPET petrol ofisinin marketinde kasaya bakmak.
Çalışma saati 12, maaş 23 bin + yemek ve yol
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Birinci iş daha iyi sanki hem yakın. 1.5 saat yol 40 dikaka da ekstra bir yol gideceksin. Gidiş geliş olarak 4.5 saatin yolda gececek.
Akaryakıt istasyonunun marketine bakmak zor mu sence. Hiç yapmadım o işi daha önce ben ailem de bu işe gitmemi söylüyor barkod var zaten okutuyosun ekranda ne kadar tuttuğu yazıyor para üstü veriyosun diyorlar birde yakıt alanlar yakıtı kartla alacaksa fişi alıp yanıma geliyor pos cihazından çekiyorum ama poscihazi da kullanmadım hiç off bilmiyorum ki
İlk bir hafta zorlanirsin sonra alışırsın rahat ol
2. iş iyi ama çok uzak sana, yani yolda 4 saatten fazla zaman harcayacaksın her gün
Nasıl yapsam ya
Birinci iştekiyle saat konusunda konuş.8 saatte anlaşmaya çalış.
2. işte günlük 3.5 saat yol süresi var çok yorulursun
Annemde öyle diyor ama masa başı misal o iş
Petrol ofisini tercih ederim. O işte uzman olmanıza gerek yok 1 hafatada adapte olursunuz
Ailem de öyle diyor da yakıt alanlar ödemeyi kartla yapınca da ben alıcam yakit odemelerini eğer nakit olacaksa yakıt görevlisi alacak yani sadece market ürünü satmicam hiç yapmadım korkuyorum elime yüzüme bulaşır diye
Korkmayın illaki sizi eğitecekler
Bence 1. iş
aslında daha rahat iş bulursun
Petrol ofisinin yetkilisi ısrarla gel başla dedi ailem de git diyor evime yakın ve sürekli iş ama şöyle bişey var daha önce bu işi yapmadım. Yakıt alanlar misal kartla alacaksa ödemeyi bana yapacak, market ürünlerini satmicam sadece
Elime yüzüme bulaşır diyorum ama ailem diyor ki öğretirler sana zaten barkod var okutuyosun ne kadar tuttuğu da yazıyor vs
Ögrenırsın zamanla
Çalışma saati önemli 2 seç
2. İş tabiki de
2. tabi ki
1. İşi tercih ederim
Akaryakıt istasyonunun marketine bakmak zor mu sence. Hiç yapmadım o işi daha önce ben ailem de bu işe gitmemi söylüyor barkod var zaten okutuyosun ekranda ne kadar tuttuğu yazıyor para üstü veriyosun diyorlar birde yakıt alanlar yakıtı kartla alacaksa fişi alıp yanıma geliyor pos cihazından çekiyorum ama poscihazi da kullanmadım hiç off bilmiyorum ki
İşi öğrenmen zor değil evine yakın diğer iş bu işe kıyasen daha çok yorar
Müşteri yokken oturursun gelince de ilgilenir yollarsin zor biseyi yok yorucu da olmaz diyorlar ama bilmiyorum ya sadece pos cihazı kullanmayı bilmiyorum yakıt alanlar fişi alıp gelecek ödeme alırken sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum birde misal sigaralar vs bir sürü sigara vardı gördüm. Biri sigara istese ben iki saat istediği sigarayı ararım😄
Alışma sürecin olur emin ol çok kolay alışırsın
cogu kisi issiz
Ben ne soruyorum siz ne diyosunuz
Bence 1