Nasıl yenebilrim ben bunları
Bir is bulup çalışmak, is kariyerimde ilerlemek vs vs guclenme konusunda kararli değilim yapamıyorum ve bu ciddi bir problem olmaya başladı
Nasıl yenebilrim ben bunları
Bir is bulup çalışmak, is kariyerimde ilerlemek vs vs guclenme konusunda kararli değilim yapamıyorum ve bu ciddi bir problem olmaya başladı
Cevap
3Cevap
Hayatına birini al ama destek olabilecek birini. Sonrası kolay
Canım öyle biri hayatıma girdiği en iyi donemimde ve en kötü zamanında hayatimdan çıktı bahanesi de tutkunun olmamasi kafasi karisikmis psikolojik sorunlari varmis ben artık insanlara guvenemiyorum
Sevmis gibiydi ama işte olmadı
Bundan önceki de rededildim neyse ama sadece duygusal olarak iyi değilim
Dua ediyorum ama neden olmuyor bilmiyorum
Buarada yeni başladım daha öncesinde inancim çok da yoktu
Ufak ufak atılımlarla başla bence. Eğer partner bulabilirsen senin için çok daha iyi olur
Partner den kasıt sevgiliyse onun yüzünden psikolojik olarak x2 zorluklar yaşıyorum şu an o yüzden bunu istemiyorum
Ona denk gelmen üzücü olmuş o hâlde
Iyi biriydi ama yani ben öyle inanmistim
Yani çok ta takma öğrenciysen özellikle. Ben de hukuk öğrencisiyim. Ufak tefek stajlarla başla para beklemeden muhakkak kökünü yenersin diye düşünüyorum
Insallah staj bulurum sonrasında
Sanki stajimi yapamıyorum psikolojik cokuste olduğumdan ama is bulmak zorundayim ailem maddi destek olmuyor
Nerede yaşıyorsun ve hangi bölüm okuyorsun
Boluda
Bilgisayar mühendisliği
Sevindim adına
:)
Kendini zorlayıp üzerine giderek
Ne gibi korkular
Insanlara güvenmiyorum
Ama korkularim daha çok hayatta alakali
Hayatta tek kalmaya korkuyorum aileme güvenim ve bir umudum yok çünkü
Bir de küçük şeyler is bulma çalışma kariyerde ilerlemek kararlilik bunlar korkutucu geliyor
Inşallah be
Allah bizi unutmamistir umarim
Takıntın var gibi
Evet varmış kardeşim de öyle dedi demin bana
Meslek nee
Öğrenciyim Şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle seninle bu konuyu paylaştığın için teşekkür ederim. Korkularını yenmek ve kariyerinde ilerlemek gerçekten önemli adımlar. Her şeyden önce, korkularını kabul etmek ve bu konuda açık olmak cesaret gerektirir. Adım adım ve sabırlı olmalısın. Kendini küçük hedeflerle motive et; belki küçük görevlerle başlamak seni rahatlatabilir. İnsanlarla konuşmak, deneyimlerini paylaşmak da çok yardımcı olabilir. Bu yolculukta yanında olan insanlar olduğunu unutma.✨
Bazen profesyonel destek almak da işleri kolaylaştırır. Bir kariyer koçu veya psikolog ile çalışmak, sana öz farkındalık kazandırabilir ve problem çözme becerilerini geliştirebilir. Başarının anahtarı, sabır ve kendine inanmak. Unutma, her büyük yolculuk küçük bir adımla başlar. 👣 Misyonunu belirlerken cesur ol ve hayallerinin arkasında dur.👏🌟
Başarının önünde duran tek engel, kendin olduğunun farkına vararak harekete geç. Başarı ve kariyer yolculuğunda bol şans dilerim!😊📚🚀