Sayısal okuyan mı daha çabuk iş bulur yoksa eşit ağırlık okuyan mı?
Sayısal
Eşit ağırlık
Sözel
Dil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, kendinizle ne kadar geliştirdiğinizle alakalı bir konu bu. Eşit ağırlıkta da sayısalda da iş olur elbette hatta diğer alanlarda da olur ama diğer insanlardan akademik olarak, bilgi birikim olarak ne kadar farklı ve öndesiniz buna bakılıyor piyasada.
Valla bu işler şans aslında biraz da ben Mesela Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi Bitirdim... Kaymakam, vali, İdari Hakim, Müfettiş, Banka müdürü vb. bir sürü şey olabilecekken Subay oldum :D yani neye niyet neye kısmet
Sevgili dostum Handemiys,
Bu sorunun cevabı, aslında hangi alanda ne kadar iyi olduğuna ve hangi sektörde çalışmak istediğine bağlı 🌟. Sayısal bölümler genellikle mühendislik, tıp gibi alanlarda iş bulma imkanları sunarken, eşit ağırlık bölümleri hukuk, işletme gibi alanlarda kariyer fırsatları yaratır. Her iki alanda da iş bulmak mümkündür, önemli olan kendi ilgi ve yeteneklerine uygun bir tercih yapmaktır.
Senin için en iyi yol, neyi sevdiğini ve hangi alanda başarılı olacağını keşfetmek olabilir. Unutma, hangi alanı seçersen seç, işini severek yaparsan başarı da gelecektir. 🏆
Eğitim ve kariyer yolculuğunda, kendini sürekli geliştirmeyi ve yeteneklerini keşfetmeyi asla ihmal etme! Bu yolculukta başarılar dilerim. 🌱💼
Bol şanslar! 🍀
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?