Güncellemeler
1 yıl
Yazmak için yazmayın lütfen. Varsa Bir tavsiyeniz memnuniyetle okuyacagim onun dışında yorum yapmayın lütfen...
Arkadaşlar yeni işe başladım önceki işimden iş yeri kapatıldığı için ayrıldım çok memnundum, diş asistanı olarak tanıdık bir yerde başladım ilk defa sağlığın bu sektöründe çalışıyorum ama o kadar yoğun ki tarif edemem bile günde 8-9 saat mesai sabahçı ve öğlenci var, bazen akşam 9 da cikiyoruz mesai olursa 11 i buluyor cumartesi tam gün sadece pazar tatil. Ve bu süre icerisinde hep ayaktasiniz öyle söyleyeyim. . Asgari ücret artı mesai ücreti veriyorlar, iş arkadaslarimi çok sevdim ama iş rezalet borclarim olmasa bir dakika durulmayacak gibi bir iş.. Dip not işi de yeni ogreniyorum karman çorman bir sürü şeyi var. He bir de diş hekimimiz çok hızlı olmamızı istiyor yani anormal şekilde çok hızlı bu da bizi hem daha stresli yapıyor hem de daha yorucu oluyor..
Yarın iş var ama uyumak bile istemiyorum hemen sabah olmasın diye 😅 Bir tavsiyeniz var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben yaptım dişçi asistanligi çok zevkli iş ya aslında nasıl beğenmedin hayret
Günde kaç hastaniz oluyordu
En fazla 5
Yani o şekilde bana da zevkli gelirdi 😂 Biz günde neredeyse 30 hastaya bakıyoruz 9 dan 12 ye kadar bir asistan sonra öğlenci de geliyor ama yetmiyor ki bir hastanın daha tedavisi bitmeden diğerini diğer odaya geçirip bakıyor malzemeleri mi oraya tasiyacaksin steril mi edeyim sonra hızlı hızlı yan odaya geçip diğerleriyle mi ilgelenyim şaşırıp kalıyorum, he bir de 2 yeni mezun diş hekimi var onlar da ara sıra alıyorlar günde 2 3 tane bir de onlara kosturuyoruz
Özel klinik mi yoksa hastane mi
Özel klinik
Kim nefret etmiyor ki işinden bu ekonomide bu şartlarda
Nefret edilebilir ki çoğu kişi öyle ama gerçekten çok fazla yorucu bir iş oturamiyorsunuz streslisiniz diş hekimimiz zaten inanılmaz titiz bir de 3 diş hekimine 2 asistan..
Farklı ortamlara alışmak zor ya
Hemşireyim dış asistanlığı benim için çok yeni bir şey terimleri bile yeni, hemşire olarak yoğunluğa alışığım ama bu çok farklı aktif sigara kullanan biriyim en fazla 2 kere icebiliyorum sansliysam yani
😄😄Sigara çok önemli🙂
Vallahi içmemeyince daha da strese gidiyorum 😂
Allah seni😄
Zengin koca bul kurtul
Uyu bence
Bu naçizane tavsiyeniz için çok sağolun..
Çalışıyorsan uyuman gerek
Maas nasil
Asgari ücret artı mesai. İnanın bunun çok üstünde çalışıyoruz. Saat 1 de ise gidersek 9 a kadar çalışıyoruz ve yemek bile yiyemiyoruz yoğunluktan
İs ne peki
Açıklamamda belirttim hepsini okursanız eğer ki dış asistanlığı
Çalışma sende
Tamam kanki