ben 10 senedir evden dışarı çıkmayan hiç çalışmamış bir sosyofobi hastasıyım çalışmak ve sosyal olmak sorumluluk almak bana göre değil havaalanı temizlik işi yapıyorum engelli kontenjanı tuvalet bakıyorum çöp döküyorum bu kadar işte alacağım asgari ücrette kendimde olacağım sosyallikde sıkıcı hiç bir şey zevk keyif alamıyorum 17 gün oldu acaba bıraksam mı..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İşin var çalışıyorsun işte, 17 gunde pes etmek niye
İş de iş olsa havaalanı engelli tuvaletçıbaşı temizliği ve asgari ücret 5.500 ayrıca ben 26 yaşındayım hayatımda hiç çalışmadım zorlanıyorum kafam götürmüyor
Ee yani.
Bir yerden başlamak lazım.
Evde yatıp ne yapacaksin.
Geçen 10 yıldan farklı ne yapacaksin
benim fobim var anlıyorsun sosyalleşme fobisi kız arkadaş erkek arkadaş gece gezmeleri özgüven bana göre değil.. evde yatıcam konforuma bakacağım herşeyi yiyip içip bilgisayar oynayacağım ölene kadar ben hiç bir şey istemiyorum ki hayattan.. hiç bir şey yapmayacağım ölene kadar rahatıma konforuma bakacağım kendi sağlığıma hiç dikkat etmeden kilo diş fırçalama bakım gibi..
Tamam da şu an ailen hayatta muhtemelen.
Ya sonrasi.
Hadi onu geçtim, kaç yaşında adamın evde çocuk gibi ailesine yük olması hoş mu şimdi
Baban çalışsın, anacığın hizmet etsin.
Sen keyif, konfor, yatış.
Yazık günah değil mi
Sonrasına sonra bakarız anlamıyor musun benim fobim var sosyalleşmek sorumluluk almak kaçıyorum bunlardan kaçmak zorundayım eziğim eksiğim ve ayak uyduramam ve yapamam.. Kaç yaşında adam dediğin ben miyim ben hiç büyümedim ki kendi sorumluluğumu alayım ben evlenmicem bir şey yapmıcam dış dünyaya açılmakdan bana ne hayattan zevk ben belki böyle alıyorum... Babam öldü çalışamaz ama annem evet hizmet etsin.. ben keyfimden konfor yatış serkeş hayat yaşamıyorum suç beni hiç büyütmeyen ailemde.. kabuğumdan çıkamıyorum
İşin var demekki sağlık sigortan da var.
Psikiyatri randevusu almalısın bence.
Benim kardeşimde senin gençliğin gibi bir şey şu an.
Psikiyatri ve psikolog desteği ile baya açılmaya başladı
Psikolog parayla olur bende istiyorumda ilk maaşımı dişlerimi yaptırmak için impilant harcayacaktım psikiyatri değil psikolog lazım özel.. benim çok zor kendimi sevmiyorum ki eksiğim kusurlarım var sorumluluk alamıyorum..
Devlet hastanesinde psikolog var.
Psikiyatri gerekli görürse psikolog görüşmesi ayarlıyor.
2 haftada bir görüşme yapılıyor.
1 maaş ile implant olmaz.
Online psikolog bulabilirsin onun yerine.
Hem ucretleri daha uygun, hem de sosyal fobin açısından daha iyi olabilir senin için
Eee ben gittim Mart ayında devlet hastanesine psikologa yönlendirin beni dedim yok seninle ben ilgilenicem dedi kafanı iyi etcez dedi psikiyatri ilaç yazdı hemen düzelmez her şey dedi , Arkadaş ben ilaç istemiyorum psikoterapi almak istiyorum yarım saat 1 saat yüz yüze görüşmek ama yok vermiyorlar gittiğim tek bir hastane var orada da psikolog yok işte
Ee kullansaydın ilacı.
Ilac neden iyi gelmesin, neden bu ilaç içmem diye diretmek anlamıyorum ki.
Boşuna yıllarını vermemiş adam psikiyatriye.
Psikiyatri ilaçları iyi geliyor.
Ne ilacı ya sersemletiyor uyku getiriyor 1 sene içecekmişim hemen geçmez mi geçse ne olur ki özgüven patlaması mı olacak sorun ilaçda değil yine kendi yalnızlığıma sessizliğime gömürüm ki bana psikoterapi lazım psikolog lazım uzman biri beni yola çıkaracak biri
Psikolog da psikiyatriye yönlendirecek her türlü zaten
Ilacta max 1 hafta vücut alışınca kadar uyutur.
Sonra normale dönersin.
Psikiyatri + online psikolog.
Eş zamanlı yurutebilirsin gayette
ya ilaçlarla olacak iş değil yine ortada tek kalan ben olacağım neyim var ki övünebilecek neyim güzel ki senin dediğin gibi olmuyor işte ben parayı bulunca özele gideceğim ama 1 seans yetmeyecek..
Sen şu kuzeniyle kendini kiyaslayan çocuk musun?
İyi bildin