Mesleğimden nefret ediyorum, ne yapmalıyım?

Merhabalar
23 yaşında ziraat mühendisiyim, okulu bitirdim tam bir buçuk yılım iş aramakla geçti ve bu mesleği seçerek ne kadar büyük bir hata yaptığımı anlamaya başladım. o bir buçuk yılın sonunda yaklaşık 7 ay önce bir iş buldum ve şu an orda çalışıyorum. belki duymuşsunuzdur ziraat mühendislerinin ne devlette ne de özel de istihdam olanakları maalesef ki iyi değil. çoğu arkadaşım işsiz çoğu da alakasız sektörlerde asgari ücretle çalışıyor, ben onlara göre bu yönden biraz daha şanslıyım ki asgari ücretin bir buçuk katıyla kendi sektörümde çalışıyorum. şunu da belirtmeliyim ki çalıştığım yerde ki çaycıyla maaşım aynı onun kıdemi daha yüksek olduğu için. gördüğünüz gibi maaş da pek tatmin edici değil. Kİ maaş umrumda değil ben bu meslekten nefret ettim bir aralar olur severim derken herşey tersine gitmeye başladı, bilinçsiz, cahil insanlara hizmet vermekten yıldım, daha üniv mezunu bile olmayan torpille bilmem neyle işe giren iş arkadaşlarımın o bitmek bilmeyen egolarından, doğru düzgün hiç bişey yapmadan sadece patronun gözünü boyayarak artistlik yapmalarından bıktım.
iş yeri değiştirmeyi düşünüp iş arıyorum ve adam akıllı hiç bir tane iş bulamadım. bulsam bile burdan pek farklı olmayacağını ve verimli çalışamayacağımı düşünüyorum. zaten mesleğime az olan ilgim yukarda saydığım nedenlerden dolayı tamamen tükendi. Bu meslekten nefret ediyorum artık. Şu anda ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, aşırı derecede mutsuzum, uykularım kaçıyo, yüzüm gülmüyor bunlarla birlikte psikolojim gitgide bozuluyor. Üstüne işsiz kalmak daha da zor onu da iş aradığım dönemden çok iyi biliyorum. Şu an aklıma sevdiğim mesleği yapmak için tekrar üniversiteye hazırlanıp okumayı düşünüyorum fakat ailem ne der, başarabilirmiyim gibi sorulardan kendimi alamıyorum.
En azından işin var, bulmuşsun bunama, senin durumundan daha kötü olanları düşün ve benzeri yorumlardan ziyade ne yapmam gerektiği konusunda ki önerilerinizi bekliyorum. Şimdide vereceğiniz önerilerden dolayı teşekkür ederim.
Mesleğimden nefret ediyorum, ne yapmalıyım?