LinkedIn ile kariyer ve iş bulma sitelerinin kemikleşmiş yapılarının kırıldığından bahsedebiliriz. Muhtemelen iş aramalarının söz gelimi sitelerde yapıldığı dönemleri de geride bıraktık. Peki, LinkedIn ile iş arayanlar insanlara tavsiyen nedir? Nasıl bir yol izlemeliler? Eğer LinkedIn'de iş arayan birini tanısaydın ona neler önerirdin? Uygulamada kolay ve kişisel niteliklerine göre iş arayan biri için verebileceğin herhangi bir püf noktası var mı?
Bilenlerden cevap alalım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yok maalesef
LinkedIn'e pek güvenme derim sadece çok yönlü biriysen ya da kendini çoo geliştirmişsen seni alıyorlar birde dil kesinlikle önemli zaten yazılım bilişim alanlarında rağbet var LinkedIn'nin diğer alanlarda iş bulamazsın
Öncelikle işi kendim için aramıyorum. LinkedIn üzerinden iş bulan ve hayatı değişen insanları görenlerin motivasyon edinebilmesi ve oradan kolay iş bulması gerektiğini düşünerek soru başlığı açtım. Bana gelecek olursam, hatırı sayılır iki üniversiteden mezun, birinde çift anadal yapmış, iki yabancı dili olan, finans tecrübesi, freelancer writer ve aynı zamanda web tasarım bilen biriyim. Mesele LinkedIn'e güvenmek değil, mesele LinkedIn aracılığı ile daha kolay, daha efektif nasıl iş aranabileceği. Cevap ve katkınız için teşekkür ederim.
Hee o zmn bulursun kardeş hakkında hayırlısı umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.
degil