sektörden arkadaşlarıma baktığımda hepsinin pırıl pırıl, aşırı güzel LinkedIn hesapları var. bu sayede çok daha fazla tanındıklarını söylüyorlar. sizce kullanmak şart mı? avantajları neler?

sektörden arkadaşlarıma baktığımda hepsinin pırıl pırıl, aşırı güzel LinkedIn hesapları var. bu sayede çok daha fazla tanındıklarını söylüyorlar. sizce kullanmak şart mı? avantajları neler?

İş hayatı için bence kullanılması gereken bir uygulama. Kurumsal firmalar ve iş adamlarinin birçoğu aktif olarak kullanıyor. Donanımlı bir profil oluşturarak kariyerin için daha iyi bir iş sahibi olabilirsin.
Gerçekten üst düzey ve nadir bilinen özelliklere sahipse, ya da okullardan mezun ya da dil özelliklerine sahipse, alanında yetkinliğini kanıtlamışsa evet, zaten öyle hesaplara işverenler ulaşır
Cevap
14Cevap
kullanmak şart değil bence ama denenebilir
Networking için evet iyi oluyor. Londra'dan bir firma beni linkedinden bulup saatlik 25 dolara çalışıp çalışmayacagimi sormuştu mesela sadece ülke içi değil yurtdışından da bulup iş teklifinde bulunanlar çok oluyor
Kullanıyorum ama hep başka firmalardan bir şeyler satmak için dönüş yapıyorlar :))
Bence şart. Çevre edinmek ve piyasadan haberdar olmak gerekir
Avantajını bilmem ama sosyal mecrada isim ile aratıldığında üst sıralarda cıkıyo
Cvsi iyi olan zaten iş bulur kötü olanıda anca tanıdıkları işe alır bi anlamı yok
network yapmanı sağlıyor bir açıdan güzel bir uygulama, ben aktif değilim ama ilerleyen zamanlarda neden olmasın
Aktif olarak kullanıyorum ve çok faydasını gördüm
Hayır şart değil
Hiç kullanmadım
Bence kullanmak şart degil
Bos is bence
Hayir orasi faso fiso
Kullanmıyorum
Kur gitsin ne olacak
Hayır
Denemekte yarar var
Senin için önemli olabilir
Şart değil