Örnek veriyorum, x firmasına kariyerden başvurduk ancak Linkedn üzerinden yöneticiye ya da direktöre merhaba deyip cv yi takdim etmek ise yarar mı?
1 ay
İş bulmak için LinkedIn mesajlardan CV paylaşmak işe yarar mı?

Örnek veriyorum, x firmasına kariyerden başvurduk ancak Linkedn üzerinden yöneticiye ya da direktöre merhaba deyip cv yi takdim etmek ise yarar mı?
LinkedIn açıkçası iş başvurusu sonrası, pek geri dönen bir site değil. Çünkü çoğu insan bu durumu dile getiriyor. Cv gönderdin umarım geri dönerler. Ama direktör veya yöneticiye mesaj atsanda, onlar takibe almazlar veya sana geri dönmezler. Ya asistanları görürse arayıp, randevu ayarlarlar ya da olumlu veya olumsuz bilgilendirme yapmazlar.
Kesin dönüş yapan uygulama kariyer. net uygulaması. Bir de işin olsun uygulamasıda geri dönüş çok sık yapıyor. Oradan da istediğin pozisyonda, başvuru yapmanı öneririm..
Görüş
6Görüş
Yönetici veya direktör bu tarz konularla ilgilenmez şirketin insan kaynakları çalışanlarına iletirsen daha çabuk ilerlersin
LinkedIn öyle bir platform değil. Daha çok profesyonel olduğunu gösterdiğin bir yer. Sen cv ni hazırlarsın açıklama kısmına uzmanlık alanınla ilgili kısa şeyler yazarsın. İşveren sana teklif yapar. Dediğin gibide iş bulabilirsin ama çok zor.
Sanmam. Is ilânı varsabasvur
olmaz hatta kaba bile olur
Hayir
Yararlı bence
Pek yaramıyor gibi
En İyi Görüş