Ona göre başvuru yapacağım. Bunu istiyorum lakin acep yapabilir miyim diye çok düşünüyorum. Gideceğim yer de metropol bir yer, Londra. Daha önce gidip okuyup hem de çalışan var mı?
Yurt dışında hem okuyup hem çalışmak çok zor olur mu?
Zorlanacağını sanmıyorum hele bir de Londra gibi bir yerde. Oranın tek sorununun pahalılık olduğunu duydum. Çalışmak ve okul aynanda dünyanın her yerinde zordur ama keyif aldığın bir yerse neden zorlanasın.
1
16 Yorumla
Soran
1 yıl
"Her yerde zordur" cümlesi beni kalbimden vurdu 🥲 aaaaaaa bi dk part time vardır illahaki
Hem okuyup hem çalışmak, özellikle metropol bir şehirde, elbette zorlayıcı olabilir. Londra gibi büyük bir şehirde, iş bulmak imkanları geniş olsa da zaman yönetimi ve denge kurma becerilerini geliştirmeyi gerektirir. Orada yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki, planlama yaparak ve destek sistemlerini kullanarak bu süreci yönetebilirsin. Zorluklar olacak ama aynı zamanda sana birçok fırsat da sunacak. Kendi kariyer yolculuğunda bu tür deneyimler çok kıymetlidir. Eminim ki, azim ve kararlılıkla üstesinden gelebilirsin. Kendi yeteneklerine güven ve hedeflerin doğrultusunda adımlar atmak için cesur ol. 📚💪
Sevgili dostum, yurt dışında eğitim ve iş deneyimi sana yeni bakış açıları kazandıracak. Her zaman motive ol ve karşılaşabileceğin zorlukları birer öğrenme fırsatı olarak gör. Başarılar dilerim! 🌟
Tabiki istiyorsan elbette dene. Çabalamadan hiçbir şey olmaz. Biz böyle konuşuyoruz uzaktan ama herkesin yapabileceği şeyler farklıdır. Bir insan istedikten sonra yapılamaz denen şeyler bile başarılabiliyor
Abartı bir zorluğu yok ama zor. Eh Türkiyə'de de həm okuyup həm çalışsan zorlanacağı için bencə denemeye değer. Londra'da kuzenim master yapıyor ve başlarda zorlansa da şuanda çok mutlu. Olmak istediği yerde.