Selam 👋
mesaiden çıkalı 8dk oldu 🫠 yoruldun mu derseniz yorulmadım 😅
Hiç korktuğum gibi zor olmadı ve mobbing yok 🥹 ne iş yapıyorsun dediğinizi duyar gibiyim 😂 resimdeki fabrikada Öpen-End operatörlüğü yapıyorum.

Kocamla beraber aynı vardiyada çalışıyoruz saatlik 15,29€ net ücret alıyoruz.
sadece bir makinaya bakıyoruz ve burada Amirimiz Türk ve diğer kişiler de Türkçe bazı kelimeleri biliyorlar sorun yaşamıyoruz ☺️
Soru Sormak isteyen herkesi Yorumlara beklerim 🥳
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadece şunu diyebilirim yurt dışı kolay değil evet Türkiye’de kolay değil ama yurt dışı da cennet değil.
Evet cennet değil ama çok daha yaşanabilir ve. Ok daha güvenli ☺️
Tek merak ettiğim insanlar ne derecede soguk😂
Türkiye’deki insanlardan sıcak diyebilirim + yardımsever 🙌 akrabamızın evinde kalıyorduk düne kadar. Bizim buradaki mesai arkadaşım çat pat Türkçe biliyordu. Sonra bir Türk emlakçı buldu belgeleri hallettirdi ve eşyalı bir eve geçtik hemde normalin altında bir ücrete oturacağız ☺️
Iyi olur inşallah sizin icin
Sıcak olmayan insanlarla yapamıyorum ben hatta bazen turkler bile bana soğuk mesafeli geliyor
Türkiye'deki kadar zor değildir eminim burada çalışmayı bırak bi iş bulmak bile zor bi kırtasiye tezgahtar arıyor die başvurdum neymiş tecrübeli arıyormuş alt tarafı boş ver boktan bi kırtasiyeye eleman alacaksın şirketine eleman alacak gibi tripler
Abla bende üni dondurdum bulaşıkçı veya garson olarak almanyaya gitmek istiyorum ilanlarda hep iş ilanı var ama nasıl olacak bu başvuru yapsam vize verirler mi
Bende üni okuyorum bir yandan almanca çalışmaya başlayacağım hedef almanya işi nasıl buldunuz
Sen Almanya’ya gel iş kolay 😊 işi bizim akraba hallettirdi. Ama genelde indeed vs gibi platformlarda bir sürü ilanlar var. Oradan iş bulabilirsin
Evet ben öğretmenim ama öğretmenler c2 seviyesinde almanca isteniyor çok şartları var ya vasıfsız olarak işte bulamam ki
Almanya dile çok önem veriyor dil bilmeden iş başvurusuda yapamam
Sizin akrabalarınız varmış en azından bu zamanda kimse kimseye yardım etmez babaminda almanyada akrabaları var ama elini uzatan yok benim babamda yıllardır yurt dışında çalıştı şimdi turkiyede sıra bizde biz biryerlere gelmek için çabalıyoruz insan istediği hiçbirşeyi alamıyor burada yaşantı mı bu