Güncellemeler
+1 yıl
Konya'da yaşıyoruz. Üniversite de Konya'da.
Güncellemeler
+1 yıl
Eğitimi ve hocalar sizce nasıl? Okul imkanları ve avantajları nelerdir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hangi bölüm bendr konya da yaşıyorum okuyan arkadaşlarım var istersej sorayım ama çok iyi değil yani Selçuk Necmettin daha iyi eğitim olarak öyle diyim özel olmasına bağlı avantajları olsa da yani ortalama bı üniversite
Elektrik elektronik düşünüyorum
Sorarsan çok sevinirim
Çevre iller de normal yazsana kto dan daha iyi bilir yerde geliyordur bölüm sorayım dönünce burdan sana dönüş yaparım soruyu silmezsen
Ailem çevre illere izin vermiyor. Tamamdır bekliyorum
Çok teşekkür ederim 🙏
Yani ısrar edersen bilmem ama Isparta da kendi kuzenim elektrik elektronik okuyor o çok beğeniyor üniversitesini Süleyman Demirel de ben sorup cevap verince yazarım ama şansını dene puanını boşa verme derim
Ailem başka ilde okumama izin vermiyor 440 aldim. Bende o yüzden Konya'ya bakiyorum
Valla eğitimi normal dediler ya çok güzel aşırı iyi diyemem ama kötü de değil iyi dedi ama elinden geliyorsa konya teknik Necmettin falan olmuyor mu onların eğitimi daha iyi bence
Necmettine gitmem hem taciz haberi çıktı. Bir öğretim görevlisi kızları taciz etmiş. İfade tutanak felan tutulmus. hemde eğitimi çok iyi değil dediler. Konya teknikte olabilir. 440 aldım bence puanım yeter konya tekniğe
Çok teşekkür ederim geri dönüşün için 🙏
Siralaman kaç senin puanı boş ver
Mehmettin de çok arkadaşım var ya bende birkaç defa derslerine girme imkanı buldum güzel bı üniversite bence ama karar tabiki senin yine yardımci olabileceğim bir şey olursa yardım ederim sende sağol
70 bin sıralamam.
Taciz olayı olmasa düşünürdum ama kız öğrenci olarak sıkıntı ya. O yüzden Necmettin i yazmam.
Konya diyosan teknik üniversite herzaman daha iyi olur ama bence git gez tercih günleri olduğu zaman akademik kadrolarına bak üniversitenin sayfasına gir hangisi bölümü istiyorsan onunkine bak karşılaştır
Kendin bilirsin ya ben duymadım dediğin eğitim fakültesinde olan tacizi orada duydum mühendislikte hiç duymadım
Evet arkadaşım da Konya teknik daha iyi olur demişti. Bakmak lazım dediğin için çok teşekkür ederim 🙏
Ne demek inşallah hakkın da hayırlısı olur bı sıkıntın olursa yazarsın tekrar
Ben havacilik fakültesinde 2 kızın rektörlük teki eğitim gorevlileri ile bir şeyler yaşiyoelarmis. Yurtta konuşuyormuş onu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Birde Ereğli'de olay patlayınca necmettinden soğudum
Tamamdır çok teşekkür ederim 🙏
Yani sende haklısın dediğim gibi teknik güzel üniversite mühendislik için tercih et puanın çok güzel yazık etme güzel araştır tercihi hocalarınla birlikte yap kendin yapma benim yaptığım hatalar bunlar özen göster tercih sınav kadar önemli
Evet haklısın hocamla birlikte yapıcam. Dediğin gibi tercihte sınav kadar önemli çok teşekkür ederim tekrardan 🙏
Ne demek Allah hakkında hayırlısını nasip etsin iyi geceler
İlk defa duydum