2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Hangi bölüm bendr konya da yaşıyorum okuyan arkadaşlarım var istersej sorayım ama çok iyi değil yani Selçuk Necmettin daha iyi eğitim olarak öyle diyim özel olmasına bağlı avantajları olsa da yani ortalama bı üniversite
Yani ısrar edersen bilmem ama Isparta da kendi kuzenim elektrik elektronik okuyor o çok beğeniyor üniversitesini Süleyman Demirel de ben sorup cevap verince yazarım ama şansını dene puanını boşa verme derim
Valla eğitimi normal dediler ya çok güzel aşırı iyi diyemem ama kötü de değil iyi dedi ama elinden geliyorsa konya teknik Necmettin falan olmuyor mu onların eğitimi daha iyi bence
Necmettine gitmem hem taciz haberi çıktı. Bir öğretim görevlisi kızları taciz etmiş. İfade tutanak felan tutulmus. hemde eğitimi çok iyi değil dediler. Konya teknikte olabilir. 440 aldım bence puanım yeter konya tekniğe
Mehmettin de çok arkadaşım var ya bende birkaç defa derslerine girme imkanı buldum güzel bı üniversite bence ama karar tabiki senin yine yardımci olabileceğim bir şey olursa yardım ederim sende sağol
Konya diyosan teknik üniversite herzaman daha iyi olur ama bence git gez tercih günleri olduğu zaman akademik kadrolarına bak üniversitenin sayfasına gir hangisi bölümü istiyorsan onunkine bak karşılaştır
Ben havacilik fakültesinde 2 kızın rektörlük teki eğitim gorevlileri ile bir şeyler yaşiyoelarmis. Yurtta konuşuyormuş onu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Birde Ereğli'de olay patlayınca necmettinden soğudum
Yani sende haklısın dediğim gibi teknik güzel üniversite mühendislik için tercih et puanın çok güzel yazık etme güzel araştır tercihi hocalarınla birlikte yap kendin yapma benim yaptığım hatalar bunlar özen göster tercih sınav kadar önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hangi bölüm bendr konya da yaşıyorum okuyan arkadaşlarım var istersej sorayım ama çok iyi değil yani Selçuk Necmettin daha iyi eğitim olarak öyle diyim özel olmasına bağlı avantajları olsa da yani ortalama bı üniversite
Elektrik elektronik düşünüyorum
Sorarsan çok sevinirim
Çevre iller de normal yazsana kto dan daha iyi bilir yerde geliyordur bölüm sorayım dönünce burdan sana dönüş yaparım soruyu silmezsen
Ailem çevre illere izin vermiyor. Tamamdır bekliyorum
Çok teşekkür ederim 🙏
Yani ısrar edersen bilmem ama Isparta da kendi kuzenim elektrik elektronik okuyor o çok beğeniyor üniversitesini Süleyman Demirel de ben sorup cevap verince yazarım ama şansını dene puanını boşa verme derim
Ailem başka ilde okumama izin vermiyor 440 aldim. Bende o yüzden Konya'ya bakiyorum
Valla eğitimi normal dediler ya çok güzel aşırı iyi diyemem ama kötü de değil iyi dedi ama elinden geliyorsa konya teknik Necmettin falan olmuyor mu onların eğitimi daha iyi bence
Necmettine gitmem hem taciz haberi çıktı. Bir öğretim görevlisi kızları taciz etmiş. İfade tutanak felan tutulmus. hemde eğitimi çok iyi değil dediler. Konya teknikte olabilir. 440 aldım bence puanım yeter konya tekniğe
Çok teşekkür ederim geri dönüşün için 🙏
Siralaman kaç senin puanı boş ver
Mehmettin de çok arkadaşım var ya bende birkaç defa derslerine girme imkanı buldum güzel bı üniversite bence ama karar tabiki senin yine yardımci olabileceğim bir şey olursa yardım ederim sende sağol
70 bin sıralamam.
Taciz olayı olmasa düşünürdum ama kız öğrenci olarak sıkıntı ya. O yüzden Necmettin i yazmam.
Konya diyosan teknik üniversite herzaman daha iyi olur ama bence git gez tercih günleri olduğu zaman akademik kadrolarına bak üniversitenin sayfasına gir hangisi bölümü istiyorsan onunkine bak karşılaştır
Kendin bilirsin ya ben duymadım dediğin eğitim fakültesinde olan tacizi orada duydum mühendislikte hiç duymadım
Evet arkadaşım da Konya teknik daha iyi olur demişti. Bakmak lazım dediğin için çok teşekkür ederim 🙏
Ne demek inşallah hakkın da hayırlısı olur bı sıkıntın olursa yazarsın tekrar
Ben havacilik fakültesinde 2 kızın rektörlük teki eğitim gorevlileri ile bir şeyler yaşiyoelarmis. Yurtta konuşuyormuş onu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Birde Ereğli'de olay patlayınca necmettinden soğudum
Tamamdır çok teşekkür ederim 🙏
Yani sende haklısın dediğim gibi teknik güzel üniversite mühendislik için tercih et puanın çok güzel yazık etme güzel araştır tercihi hocalarınla birlikte yap kendin yapma benim yaptığım hatalar bunlar özen göster tercih sınav kadar önemli
Evet haklısın hocamla birlikte yapıcam. Dediğin gibi tercihte sınav kadar önemli çok teşekkür ederim tekrardan 🙏
Ne demek Allah hakkında hayırlısını nasip etsin iyi geceler
İlk defa duydum