ZONGULDAK TA UNIVERSITE OKUNUR MU? Bence okunmaz gibi ama bide siz den fikir almak istedim?

Orayı kazandım bu yıl dün gidip gezdik
Vee bende ve ailem de bıraktığı izlenim pek hoş olmadı daha önce bir çok tane şehir gördük ablam da başka bir şehirde okudu
Bilmiyorum yine kötü le mek istemiyorum belki bana acayip geldi ama çok ilkel kalmış bir şehir her manada yurtlar olsun odalara wc bile koymayacak kadar ki bu bir ihtiyaç lüks değil ne bileyim sehirin ortasından dere bataklık gibi pis kokan bişey in akmasindan yokuslarin dan bakımsız ligindan ara sokaklara allah düşürmesin insanları desen gayet soğukkanlı hatta bilmiyorum birsey demek istemiyorum yine bize belki kötü insanlar denk geldi ama yani deniz i yeşili dogayi cok seven biri olarak onlar bile gözüme gozukmedi çok karışık geldi iç içe terk edilmiş bir şehir gibi terk edilmiş binalar kapkara dislari camları kırılmış ve insanların arabayla üstümüze çıkacak gibi tavırları kaç defa kaza nin eşiğinden döndük küçücük şehirde yaşanan trafik İstanbul bile daha düzenli bende değişik izlenim ler bıraktı sevenler seviyo dur ama ben buraya alisabilirmiyim yoksa hiç mi glemeyeyim
Ailem gelmem taraftarı değil çok
Ama bir sene min de heba olmasını istemiyoruz
Bilmiyorum hiç gelmeyeyim mi napayım gerçekten bölümün 2 yıllık hazırlık sınıfı ni merkez de okuyacağım
Çok kararsız kaldım
Genelde iyi bir yer diye bekliyodum
Güzel hayaller iyi beklentiler le gitmiştim
Doğu Karadeniz e bayilmistim trabzon rize falan batısı daha da iyidir diye düşündüm ama pek öyle çıkmadı saniyorum
Konuda gerçekten ciddi fikirleri olanları dinlemek istiyorum
Nakil falan olur mu
Okuyanlar yazdıklarımı bana yardımcı olurlarsa duacilari olurum gerçekten &
Güncellemeler
+1 yıl
ZONGULDAK LI ARKADAŞLAR IN AMAN MEMLEKETIMIZE NASIL LAF EDERSIN TARZINDA CEVAPLARI GEREKSIZ BENCE KABA OLDUĞUNU ZU BURDAN DA ANLIYORUM SADECE SIZE SORUYORUM DUSUNCELERINIZ DOGRULTUSUNDA BIR YOL CIZICEM RAHATLATMAK YERINE TAVIR ALMAK ya da RADIKAL CEVAPLAR VERMEMEK NE KADAR DOĞRU BILEMIYORUM
ZONGULDAK TA UNIVERSITE OKUNUR MU? Bence okunmaz gibi ama bide siz den fikir almak istedim?