Eskiden 30 sene önce evet dense de şu an pek bir anlamı kaldı mı emin değilim siz ne düşünüyorsunuz
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eskiden 30 sene önce evet dense de şu an pek bir anlamı kaldı mı emin değilim siz ne düşünüyorsunuz
Okuduğun bölüme, kazanacağın deneyimlere göre değişen bir durum bu nedenle okunmalı. Üniversite okumayın demek fazla iddialı. Üniversitede; ilişki, arkadaşlık gibi birçok sosyal ortamın da deneyimini kazanırsın. Olay yalnızca okulda gördüğün eğitim değil, yaşam eğitimi de sağlar sana.
hayattaki amacına ulaşmanın yolu üniversiteden geçiyorsa okunmalı. hayatta bir amacın yoksa okumuş olmak için okuyacaksan diplomalı kasiyer olacaksan hiç okuma. git şimdiden kasiyer ol 4 sene sonra o mağazanın bölge sorumlusu olursun.
Ben laborant bölümü okuyorum bir de Isg okuyorum benim bölümler mantıklı geliyor kulağa ama başka bölümler okunmaz uluslararası ilişkiler okudum mesela o da iş yapar ama müşavir olursun ancak ya da iç denetçi olursun.
Kalmadı ama mecburiyetten okuyorsun artık, işe girerken refans birisi olursa daha rahat, daha sıkıntısız bir şekilde işe alım olsun diye okuyorsun artık.
Cevap
10Cevap
Evet okunur
Okunur guzel bölümler var mesleksiz işsiz olmaktansa uni okumak daha iyi benim bölümüm işsiz kalmaz kolay kolay mesela işssz olmaktan iyidir
Hemsırelık
Benim kuzenim itu mühendislik bitirdi memur kadar maaş aliyor. Bir önemi yok. Atanmaya bak
Atanabilirsen liseden atanıcaksın daha kolay
Aynen
Siz okuyun daha çok okursunuz. Saçmalıktır abi üniversitesi
İmkanlar el veriyorsa okunmalı tabi bölüm de önemli
Okuduğun bölüme göre değişir. Benimki israf oldu.
Tarih.
Evet ama boş bir bölüm değil tabii.
Bölüme göre değişkenlik gösterir maaş ve iş şartları iyi olan bir bölüm okunabilir
İnsana kültür katıyor evet
Üniversiteler iş bulma kurumu değildir
Okusanda işsiz kalıyorsun
okunmalı bencesi
Kültürel olarak bilgilenmek için evet.
Meslek için çırak olsam daha iyiydi
Gerek yok
Evet
evet
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?