Köfteci Yusufta çalışıyorum parmak izim çok sonradn geldi 2 gün basmayı unuttum diye maaşımdan kesilecek denildi?

Hakkımı savundum diye işten çıkarıldım. Sivri dilliymisim , alttan almaliymisim arkadaşlar böyle saçmalık mi olur ya? O kadar çalıştım parmak izimi basmayı unuttum diye niye maaşım kesilsin , bu senin sorumluluğunda olan bı şey diyolar azarliyolar çocuk gibi. O zaman ilk gunden parmak izi kaydı gelseydi kendi sorumsuzluklarini benim üstüme yıkmaya çalışıyorlar. Alismadim ilk 9 gün bu şekilde girince unuttum. İnsanlık hali yani. Her şeyi şikayet ediyolar. Salata yapıyorum orada 2 tane daha bıçak var abla gelmiş bıçak istiyor benden soğan doğramak için abla şu an salata yapıyorum bıçak bana lazım orada iki tane daha bıçak var dedim bunu bile ters anliyolar. Yeri cekcekliyorum görüyor gözümün önünde çekilmiyor. Cekilcek misin arkadaşım dedim diye suçlu ben oluyorum. Dolapta sos bitmişti yoktu iki kere baktım kontrol ettim. Sonra arkadaşa yeni sos getirmesi için rica ettim. Açıp kullandık sanki bilerek yapmışım gibi davrandilar beni manipüle ettiler. Çatal bıçağı düşürdüm yanlislikla başka bir gün ikisi gelmiş hemen dibimde belirdiler acircasina bakiyolar. İnsanlar neden böyle.

Köfteci Yusufta çalışıyorum parmak izim çok sonradn geldi 2 gün basmayı unuttum diye maaşımdan kesilecek denildi?