ortaokulda fakanda da az tekrarla 100 alıyordum bazen tekrar bile etmeden. lise zaten pandemi falan karışık.
sinav yılında çalışıyordum yine ama o kadar cok degil öyle kitap bitirdiğim falan Yok. sınavda da soruları çok az işlemle mantıkla çözdüm.
bu çalışmadan kazanmışım hissi niye var niye geçmiyor
sinav yılında çalışıyordum yine ama o kadar cok degil öyle kitap bitirdiğim falan Yok. sınavda da soruları çok az işlemle mantıkla çözdüm.
bu çalışmadan kazanmışım hissi niye var niye geçmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çünkü çabalamamışsın. Zeki olduğun için kazanmışsın. Ama bu emek yok demek değildir sonuna kadar haketmişsin yoksa nasıl kazancan. Öyle düşünme.
zeki olmak mutsuz ediyor beni insanların hakkını yiyiyor gibi hissettiriyor. ama bilmiyorum çok düşünme gibi kötü bir yan etkisi var o da beni yiyiyor
Shhdhdhdh sacmalama dhdhhdhd kendin gibilerle takil hele senden zekilerle o zaman bu his gider djjd
Kimsenin hakkını yemiyorsun herkes olması gerektiği yerde. Kimisi 1 kerede anlar kimisi 10 kerede. Senin gibi zeki insanlar iyi yerlere gelmeli ki bu ülke kalkınsın. Zeki olmayan biri iyi yere gelse senin kadar geliştiremez veya sen kötü bir yerde olsan boşa gitmiş olursun. Senide göklere çıkarmış oldum ama demek istediğim herkes olması gerektiği yerde emin ol ve öyle şeyler düşünme. Şans eseri iyi yerlere gelen insanlar var. Herkes nasibini yaşar. Ayrıca eminim çabalayan insanlarda zekidir ancak baska konularda senden daha iyilerdir. Herkesin ilgi alanı ve zeka alanı farklı.
Ayrıca bu histen kurtulmak istiyorsan şu an daha da ileri gitmek için çabala. O zaman mutlu olacaksindir
onlarda da garip bir ego kibir var böylelerilede takılmak istemiyorum. ben konuşmayı sohbeti falan cok sevmiyorum. takıldım böyleleri ile uzun konuşuyorlar bunlarda
mesela şu an sınıf birincisi olmak için çabalıyorumdur çok çalışarak ama ders çalışmaya başlayınca sen geçmişte çalışmadınki diye bı vesvese geliyor
Yok onu şakasına demiştim. Tabiki takıldığın insanları başarı durumuna göre seçme. Karakterine ve sevgine göre seç
Ne alaka o vesveseyi dinleme elinden geleni yap. Valla ben cok zeki olup bunu farkına varınca başarısız olan çok insan gördüm. Sen çabalamazsan birsey olmaz emin ol körelir gidersin
öyle öyle tabi hissedebiliyorum ipin ucunu bırakır gibi olunca derste afallıyorum. tıpta çalışmadan en zeki insanda olsan çalışmadan gecilinecek bir bolum deği. şu vesveselerden kurtulurum inşallah
Ayrıca belkide sen sadece matematik Türkçe vs derslerinde iyisindir. Yani zekan onlar için geçerlidir. Belki de tıp için çok cabalaman gerekiyordur. Cabalamadan tıp bitiren arkadaşların olacaktir
doğru söylüyorsun belkide... teşekkür ederim
Rica ederim başarılar dilerim
Benim öyle bir abim vardı fazla çalışmadan odtü makina bitirmişti bazı insanların kafa basıyor çünkü takma kafana her şey çalışmak değil yetenekte var