https://hizliresim.com/hovkt1j
Ailem ile aramın bozuk olması ve kimseyle konuşmamam nedeniyle oldukça üzgün ve yorgunum. Dün, üç senelik çalıştığım işten mesai saati içerisinde aniden ayrılmak zorunda kaldım. Herkese "Helal edin hakkınızı, ben sıkıldım, yoruldum artık." şeklinde bir mesaj gönderdim. Aylardır içim içime sığmıyor ve dertleşecek kimsem yok. Patronuma karşı hissettiğim duyguların imkânsız olduğunu biliyorum ve bu durum beni yoruyor. Üç yıldır uzaktan severek geçiriyorum ve personellerin patronumla aramızda bir şey var gibi zannetmelerinden bıktım. Bu sevgiden, ailemden ve her şeyden yoruldum, tükendim. Sonrasında yine ben suçlandım. Bugün işten ayrıldım ve işten ayrılma dilekçemi imzaladım, ancak diğer evrakların gelmesi üç günü bulacakmış. Üç gün sonra tekrar gideceğim. Hâlâ bir umut bekliyorum, birileri benimle konuşsun ve kendimi değerli hissetmek istiyorum. Her yerde uyuyakalıyorum, kimseyle konuşmuyorum ve her yeri yakıp yıkıyorum. Şimdi köşeme çekildim ve isimden de oldum. Patronum benden çok memnun ama hemen ilan koymuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer