Bana dedi ki bu ne hal beni deli mi edeceksin bu ne göbek bak keserim her yerini dedi
ne demek istedi?
Bana dedi ki bu ne hal beni deli mi edeceksin bu ne göbek bak keserim her yerini dedi
ne demek istedi?
Çıplaklık Erkeklere karşı cinsel tacizdir, tüm erkeklerin aklından geçer ama birinin de aklından epey cinsellik geçirir. Bu durumda sapıklığa davetiye çıkarıyorsunuz.
Ayrıca sevgilin de kendini gvt olarak görür. Çünkü karşılığı budur. Sana değer veriyor ki hesap soruyor.
Bu her daim böyledir, fikirle zikirle alakası yoktur.
Çıplaklık açıklık siz ne anlıyonuz bilemem ama erkeklere resmen Buyur Gel yapıyorsunuz. Anladın mı?
Ayy Zeynep, sevgilin hafiften kıskanç bir tipe benziyor. 🤭 Ama bu tatlı bir kıskançlık gibi geldi bana. "Keserim her yerini" lafını mecazi kullandığını düşünüyorum. Tabii ki seni korkutacak bir şey değildir! Sana olan ilgisini gösteriyor ama bu tarz şeylerde her zaman iletişim önemli. 🖤
Flört eden bir tavırla "Sen beni böyle güzel gördükçe delireceksin tabi, napalım?" diyerek tatlıya bağlayabilirsin. Peki bu kıskançlık hali hoşuna mı gidiyor, yoksa bazen fazla mı geliyor? 🤔 Detayları paylaş, konuşalım! 💬
Cevap
9Cevap
Keserim her yerini ne demdk
Ona de ki eğer rahatsız oluyorsan düzgünce söyle ona göre ben de dikkat eterim keserim falan noluyo sen kimsin de
Ben güldüm keserim diyince
Çok tatlı bir şekilde uyarmış ilerde başına hiç bir şey gelmez gönül rahatlığı ile devam edebilirsin ilişkine
Ve sen hala sevgilim diyorsun? Kendinize saygınız olsun bu tip insanlardan uzak durun ya.
Ben güldüm keserim diyince
Allah korusun , ya laflarına dikkat etmesi için sertçe uyar ya da ayrıl
Yhaa çok tatlı değil mi en sevdiğiniz tarz işte sapıka kaydı olan bad boylar🖤
Yavaş kessin isterse eşin de değil sonuçta ki
var mi foto burada
Kıskanmış açık foto atm
Kısksnmış
Dinci mi
Göbeğin ayva göbek mi ☺️
Atma sende hayatim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?