İstersen çalışırım ama çalışmak istemiyorum yani bı süre.. Evlenince çalışmak istemiyorum ev kadıni olmak istiyorum. Herkea küçümsüyor. Bu küçümsenecek bı şey mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çocuğuna bakıp çocuğunu "kendisi" büyütmeyen bir kadın "anne" DEĞİLDİR !
Normal şartlarda anne'nin çocuğuna bakması gerektiği için çalışMAMAsı gerekiyor fakat bu ülke KÜRESELCİLER DECCAL'ın tarikatının projelerinin deney alanına döndüğü için artık kadınlar üraerinde her türlü psikolojik deneyi ve propagandayı medya ve dizilerle yapıyorlar, dur diyende YOK tam tersi "ahh negüzel şeyler oluyor" diye kadınları bataklığa sürüklüyorlar faka tkadınlarda bunu anlayacak akıl var mı? .. Bir çocuğu bakıcı büyütürse o çocuk o bakıcının karakterini kişiliğini davranışlarını konuşmasını öğrenir ve o bakıcının çocuğu olur , annesi yanında yoksa o çocuk o annenin çocuğu değildir büyüyünce..
fakat medyada dizilerde vs vs tam tersi Türkiyede aile kavramı yoketmek için kadınlara çalışın , kadınların çalışması engellenemez , kadınında çalışm ahakkı var vs vs saçma sapan PROPAGANDA yapılıyor.. Arkadaş kimse kadına çalışma demiyor? ama konu aile ve çocuk ise ozaman kadın "ANNE" ise çocuğunu bakacak büyütecek ve ona annelik kendisi yapacak ! göçmen bakıcılara ona buna cici annelik yaptırılan bir çocuk ileride kendi ailesine YABANCI olacaktır. Çocukluğunu annesiyle değil yabancı bakıcıyla geçirip onun kişiliği karakterini konuşmasını esprilerini öğrenip büyümüş bir çocuk SENİN ÇOCUĞUN NASIL OLABİLİR? ormanda yalnız kalmış hayvanlar tarafından büyütülmüş yabani çocouk gfilmleri vardır işte bu konu o konu.. Türkiyede yapılmak istenende bu , aileyi yok etmek , anneleri çeşitli porpagandalarla dizilerle söylemlerle çocuklarından uzaklaştırıp iş , spor , eğlence , etkinlik vs vs ile ailesine yabancı büyümüş , bakıcının annesi olduğu bitik aileler oluşturmak.. Bunun sonucunda büyük resimde Türkiye yok oluyor ! Bu durumu destekleyip övüp kurgulayanlar KÜRESELCİLER'e hizmet ediyorlar ve Türkiyeyi aile yi çökertecek proje adımlarından birini uyguluyorlar.
UYANMA VAKTİ ! BU ÜLKE ARTIK HIZLA KÜRESELCİLER TARAFINDAN BATIRILIYOR YOKEDİLİYOR. HEM PSİKOLOJİK HEMDE EKONOMİK..
TÜRK ve KÜRT halkı , ülkeye sokulan yabancı göçmenlerle önümüzdeki zamanda "yer değiştirilmek" isteniyor.
Her kim TEK MİLLETTEN , TEK DİLDEN , TEK DİNDEN bahsediyorsa
o Deccala ve Şeytana hizmet ediyordur. ŞAKA DEĞİL GERÇEK !213 Yorumla- 1 yıl
İlk cumlenizden sonra okumadım değmez Çünki cocuguna bakmayan anne değilse peygamber efendimizi süt annesi
uzun süre beslemistir. O halde Amine annemizede iftira atiyorsunuz siz erkekler bilerek böyle sozlerinizle gözümüzden dusuyorsunuz. bu kdar basit cümleler kururak basit duruma düşmeyin yeter be. - 1 yıl
Ne diyorsun ya 😂😂
- 1 yıl
@Papatyaadası abla sen de siz erkekler diye geneleyerek Hz. Peygamber'i bile kattın farkında değilsin.
- 1 yıl
@Papatyaadası
Aklınca konuyu saptırmak için peygamberimizi (S. A. V) bu konunun içine katıyorsun..
Haddini bil de konuş !
Sütanne , ADI ÜSTÜNDE ! gerçek annesi hastaysa sütü yoksa bir zorunluluk hastalık varsa bebeğe bakar !!!
Kendi öz çocuğuna bakmak istemeyen ve KEYFİ OLARAK bebeği bakıcılara verip kendi orada burada gezip kendi arkadaşlarıyla eğlence keyif peşinde koşanları Peygamberimiz görse YÜZÜNE TÜKÜRÜDÜR ! Kesin
- 1 yıl
senin beyin gelişimin mi tamamlanmadı, istediğin yere çekiyorsun her şeyi
- 1 yıl
_Emre__ Bildirim geldiği için okumuş bulundumPeygamberimiz görse yüzüne tükürür falan demişsin. Sahabelere işkence yapanlar Mekke fetholunca eline düştü af çıkardı peygamber. Onların bile yüzüne tükürmemiş peygamber. Dini hükümlerle ilgili konuşurken kafadan sallama. Hele ki peygamber kesin şöyle yapardı ne demek. Kendi kişisel düşüncenle doğru saydığın şeyler din değildir.
- 1 yıl
@İstanbulByfnds1999 İstanbul : benim kendi düşüncelerim DİN diye sana kim söyledi? Sen kendi kafandan benim din uydurduğumu nereden çıkardın? benim yaptığım yorum senin düşüncelerine göre DİN ise benim değil senin öğrenmen gereken çok şey var. Mekke savaşından esirlerle ilgili konuy anlatmışsın iyi hoş ama kadınların bol medeni kapitalist dülyada dinsiz imansız modern hayat diye başı boş kontrolsüz hayatlar yaşadıklarını dörmezden gelip kendice bunu yapan kadınları savunmuşsun. Savaşta esir alınan düşmanı affetmek tabiki onurlur bir davranış , orada savaş oluyor yüzyüze "zorunluluktan" , ben keyfi olarak çocuğuna bakmnayıp gece hayatına akan Klublarda gezen orada burada eğlenen ve çocuğunu öksüz annesiz bakıcıya verip ona büyyütrenlerden bahsediyorum ! Seni ilgilendiren bir durum yok burada , sen kadınmısın kadını savunup kendi kendine tribe giriyorsun ! Z-Kuşağı Amerikan çocucğu olarak büyüyen erkeklerde YENİ YENİ modalar çıkmaya başladı bu ülkede , kadınlar çıkıp konuşmuyor ama kadına yağcılık boyacılık yapmak için internette sitede gördüğü 2-3 kızla muhabbe kurup "CESUR ERKEK" moduna girmek için kendi kendine tiyatrolar oynayan insanlar türemeye başladı.
SANAL DEĞİL GERÇEK OLUN ! tanışmak için konularada araya girip "ERKEKLİK" yapmayın.
Tanışmak istediğin kadına git tanış seni tutan YOK , "şurimşineh" le tanışmak vs istiyorsan ona mesaj at derdidini söyle.. bana laf atıp araya girip , Mekke savaşını anlatıp tarih dersi vermeyle çalışmakla olmuyor bu işler
Kendi kendine zaten söylüyorsun : benim kendi yorumuma ben DİN falan demedin bunu sen kendi kendine uydurup arayagirip "şurimşineh" denen kişiye ERKEKLELİK Yaptın.. ALKIŞŞŞ !!! büyük bir iş başardın , kız şimdi seni yanaklarından öpüp "aslan erkeğim" beni filmin kötü kahramanından kurtardı diyecek herhalde? :-)
EVET HAKLISIN benim yorumum DİN değil iyi ki söyledin ben bilmiyordum, kimsede bilmiyordu.. - 1 yıl
_Emre__ Bak dayı sen bir tarafından hikayeler uydurup beni olmadığım bir kişi gibi görüp yapmadığım şeylerle yargılamayı öncelikle kes tamam mı?
Ondan sonra da git bir hocadan tebliğ nasıl yapılır nasıl yapılmaz bunu öğren. Müslümansın kapitalizme modenizme karşısın ama senin lafların saldırgan olduğu için modernizme zarar vermiyor tam tersi besliyor. Hangi kadın senin şu nefret dolu laflarını okuyup "Ulan haklı galiba." deyip kendi fikirlerini sorgulamaya başlar? Tam tersi daha beter sana düşman olup kendine empoze edilmiş modernist fikirlere daha da sıkıca yapışır.
Sen ellemesen belki o insan ileride düzgünce anlatıldığında sorgulayıp fikirlerini düzeltecekti ama senin yüzünden kemikleştiği açın artık sorgulayamayacak bile.
Müslümansan tebliğ yaparsın. Ama senin yaptığın lin kusmak, aşağılamak, nefret saçmaktan ibaret.
Ayrıca demin dediğim konuda da peygamberin yüzüne tüküreceğini nereden çıkardın konusunda da kabul edip susacağına hala laf kalabalığıyla ve bana iftiralar atarak kendini aklamak peşindesin. Haklısın peygamber düzgün bir dille kibarca anlatırdı galiba diyemeyecek kadar egolusun. Peygamberin sert çıktığı şeyler sayılı çok istisnadır diyorum, kimsenin yüzüne zaten tükürmedi, bedduayı bile 2 ya da 3 kez yaptı diye hatırlıyorum. Egonu beslemeyi bırak da kabul et hatanı sus artık. - 1 yıl
@İstanbulByfnds1999 *** Peygamberin sert çıktığı şeyler sayılı çok istisnadır diyorum (diyorsun? yanındamıydın) *** bedduayı bile 2 ya da 3 kez yaptı diye hatırlıyorum. (diyorsun? yanındamıydın) ***
Peygamberin yanında yaşamış biri olarak sana saygı duymak lazım..
sağol be SAHABE ! Seden çok şey öğrendik.
Kadınları sen savun , kadınlar ağzı dili yok , senin gibi kahramana ihtiyaçları var ,
çıkıp gelip kahramanlık yapacak ROMEO.
Sen önce kendine bir sor ben neyi savunuyorum? Bir annenin ev hanımlığını bırakıp , çocuğunu bakıcıya verip kendi kafasına göre orada burada takılmasını sen normal buluyorsan , sende bir arıza var demektir.
Peygamber konusunu açan ben değilim , sizler ne meraklısınız hemen Peygamberi araya katıp kendi kafanıza göre Peygamber şöyleydi böyleydi diyerek sağa sola çekmeye? sanki aynı mahallede misket oynamış gibi onu anlatmaya.. Peygamber ceza verilmesi gerekiyorsa verir ve peygamberlerinde hatası olur , caydırıcı davranışlar ve cezalar vs olmazsa herkes kendi kafasına göre takılır düzen olmaz , sen burada kime karşı neyi savunduğunu bile bilmiyorsun?
Savunduğun şey kadının çocuğuna bakmayıp kendi keyfince bakıcı tutması ve bunu NORMAL bir davranış gibi yapması.. bir kadın çocucğuna bakmıyorsa onu kendi keyfi için bakıcıya emanet ediyorsa o ismi anne olsada "anne" falan değilidir. Bakıcının büyüttüğü çocuk bakıcının karakterini kişiliğini sözlerini davranışlarını öğrenip onu örnek alır.. sen bunlara karşı savaşıyorsun , peygamberi araya katıp konuyu sulandırma ! - 1 yıl
Ben baştan beri hiçbir zaman bir annenin keyfi olarak bakıcıya çocuğunu bırakıp geceleri alemlere akmasını vs. savunmadım. Kendini aklamak için yine bana başka bir iftira atacak kadar acınası egolu birisin. Ancak bunu ispatlıyorsun.
Peygamberi konuya dahil eden sensin terbiyesiz. Yetmezmiş gibi şimdi de peygamber senin kafandaki cezayı vermezse peygamberi de beğenmeyecekmiş gibi konuşuyorsun. Ne halt olduğun iyice açığa çıktı. Egonda boğul Allah'ın belası rezik herif seni.
Bana da peygamberle çocukluk arkadaşı mıydın diyorsun rezil. Hadisler var sahabeler aktayor ya hayatta duydun mu? Benim döylediğim şeyler zaten bilinen yaygın bilgiler. Bilmeyecek kadar cahil olan sensin. Lanet olsun senin ezik egona. Yeter artık cevap yazma kes sesini. - 1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Senle HİÇ alakası olmayan bir konuya dahil olup araya girip sonrada aradan kendine PAY çıkartmaya çabalayan SENSİN.
Peygamber konusnu açan ben değil "papatya"mıdır nedir o ve araya girip devam ettiren sensin.
Peygamber benim düşüncemi 1-e-1 uygulayacak diye bir şey YOK ben böyle bir iddaada bulunmadım , yüzüne tükürmez YÜZ ÇEVİRİR veya onla bir daha konuşmayabilir vs vs.. ya da onun kocasıyla konuşur karına sahip çık der vs vs pek çok olasılık var.. FAKAT bugünkü modern dünya düzeniyle geçmiş zamanların alakası yok, bugün artık kadınlar özgürlük adı altında kendi kafalarına göre DİNSİZ HADSİZ ve AHLAKSIZ NAMUSSUZ yaşıyorlar..
Peygamber benim istediği cezaı vermezse onu beğenmeyecek olan ben mişim?
Bak oğlum akıllı konuş ! göötünden llafflar uydurma.. Senin ağzındna çıkanı kulağın duymuyor bana kafirlik münafıklık iftirası atmaya kalkıyorsun AKILLI OL.
Hadisleri madem biliyorsun, Cehennem ahalisinin çoğunluğunun kimlerden olacağının hadislerden biliyorsundur. BİLMİYORSAN ARAŞTIR ÖĞREN.
Ağzını topla "adam" gibi konuş , düzgün konuş bu lafları yüz yüze edemezsin yaa neyse..
burada atıp tutmak kolay :-) sıkıntı yok "erkek" ama sana tavsiyem sokakta gerçek hayatta tanımadığın kimseye böyle artistlikle yapmaman.. keafana göre.. sanal dünyada atıp tutmak serbest
Hadisleri ve sahabelerden bahsetmeyip BEN şöyle biliyorum BEN böyle biliyorum diyemezsin ,
rezil olan sensin , önce SAHABE diyor , hadisler diyor diyeceksin.
Bana emredecek bir tip değilsin dediğim gibi bu tür artistlik davranışları sokakta yapmamnı örenirim sana akıllı ol.
Sesimi kesmezsem ne olacak merak ettim? Konuya sonrtadan araya girip dahil olan sen bana akıl mı öğretiyorsun? :seve seve gitmesi gerek biri varsa o sensin.
- 1 yıl
Önceki mesajını dönüp tekrar okursan anlarsın Peygamber'in vereceği cezanın senin kafana uyması gerektiği tarzında manalar çıkacak şekilde saçmaladığını.
Neyse en azından anlık saçmalayışınmış neyse ki.
Haddini çooook çok aşmış olan sen olduğun için sana böyle konuştum. Adam gibi konuş ye bana değil önce kendine de yani çünkü senin konuşma şekline göre cevap verdim ben. Gerçek hayatta asıl sen burada konuştuğun gibi konuşamayacağın için dolayısıyla ben de sana o seviyede daha kibar konuşurum zaten.
Her neyse düzgün dille anlatmaya çalıştım anlamadın. Tersleşmeye çevirdin bu saatten sonra zaten laf anlayacak biri olmadığın da belli olduğu için Allah akıl fikir versin diyorum sana. Psikolojin de iyileşir inşallah. Daha da bir şey konuşmayacağım artık yeter. - 1 yıl
@İstanbulByfnds1999 SEN DÜNYADA YOKKEN BEN "CAĞRI" FİLMİNİ İZLİYORDUM , AKIL VERECEKSEN KENDİ YAŞITLARINA VER.. SENİN AKLINA KENDİ YAŞINDAKİLERE YETER. Sana söyleyeceğimi söyledim ! bu hakaret içeren lafları internette değil haddini bilmeden yüzyüze sokakta etmemeni ! söyledim keyfin bilir kafana göre takıl sanal dünyada değil gerçek hayatta butür haddini aşan hakaretlerde bulunursan başına gelecekleri kendin bizzat yaşayarak görürsün.. BU KONUŞMA BİTMİŞTİR "."
En İyi Cevaplar
Tabi ki küçümsenecek bir şey, tabi elin ayağın tutuyorsa yani çalışmana bir engel yoksa.
Son derece kötü bir şey, eşinden gelen paraya bakmak zorunda kalmak... Sonuçta kimden para alırsan ondan emir alırsın. Zaman ilerleyip seni aldatatırsa kariyer yapmamış olacağın için çekip gidemezsin, seni aldatmasına izin vermek zorunda kalırsın, o saatten sonra yani yaş ilerleyince kariyer yapmaya da başlayamazsın...
Bunlar sadece başına gelecek bir kaç şey, daha beterleri de gelebilir, adam seni hergün dövebilir ve getirdiği başka kadınla aynı yatağa sokup fantezi yapmaya kalkışabilir mesela ve kendi paranı kazanıyor olmazsan bunu da miden bulana bulana kabul etmek zorunda kalırsın...
Küçümsemek için yeterli mi sence bu saydığım, başına gelebilecek bir kaç şey, yoksa daha sayayım mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşimdi bak güzelim seni anlıyorum bu dediğin ne kadar inkar etseler de birçok kadının da hayali aslında.
her kadın sevdiği adamla evlenip onun çocuklarını büyütmek, evi çekip çevirmek, kocasına yaslanmak ister ama bir düşün bakalım neden bu kadınlar artık bu duruma şiddetle karşı çıkıyorlar
çünkü bir garantin yok, tamamen eşinin vicdanına, insanlığına bırakıyorsun hayatını. oldu ki bir gün soğudu senden artık mutlu değil bu evlilikte gözü dışarıya kaymaya başladı ev içinde huzurunuz yok, ya da artık tek maaşla eve yetemiyor ve maddi yetersizlikler kendini yetersiz hissetmesine neden oluyor. ne olacak? nasıl mutlu olacak? peki mutlu olamadınız artık bir çıkış yok ne yapabilirsin ki? işin yok, paran yok, güvencen yok nereye gidebilirsin nasıl yeni bir hayat kurabilirsin?
kadınlar önce ne olursa olsun bir meslek edinmeli , bir güvencen olmalı özel işlerde çalışamazsın hem şartları ağır hem maaşı az. en kötü ihtimalleri düşün çocuğunla ortada kaldın ne olacak nasıl bakacaksın, büyüteceksin?
he diyorsan ben aileden zenginim çalışmama gerek yok kendi bileceğin iş hay hay ayrılsan da geçinir gidersin ama herhangi maddi bir güvencen olmadan sanma ki evlilik güzel bir şey insanız sonuçta duyguların düşüncelerin ne zaman değişeceği belli olmuyor senin sırtını yaslayacağın bir işin olsun
42 Yorumla
Soran1 yılGüvencem zaten var ama ben çalışmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılee tamam o zaman çalışma senin en büyük hakkın kim ne derse desin çoğu kıskançlıktan ve egodan diyor boş ver çevrende bulundurma onları
1 yılKüçümseyen kendi hayatına baksın bence. Evlenince çalışıp çalışmayacağına sen karar verirsin. Borcun olmazsa ve sıkıntya girmiyeceksen eşinin maaşı da iyiyse seninde gelirin varsa çalışma bak evde çocuklarına onlarla ilgilen zaman geçir. Kime ne senin hayatından kimseyi dinleme keyfine bak. Millet kıskanç olmuş sen evde oturursun kocasının parasını yiyor derler, yiyeceksin tabiki kocannın değilde kimin parasını yiyecen elalemin değil herhalde.
Millete bakacak olsan açım desen bir lokma ekmek vermezler. Ama insanların hayatlarına parmak sokmayı da iyi bilirler.
Bu seple sen kimseyi dinleme kendin daha iyi bilirsin ekonomi sizde nasıl olduğunu. Rahat bir hayatın varsa rahat rahat yaşa. Eşinle çocuklarınla vakit geçirmek kadar güzel bir şey yok bence.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Genç arkadaşım, sevgili dostum, öncelikle duygularını ve düşüncelerini açıkça ifade etmek gerçekten cesaret ister, bu yüzden sana tebrikler! 🌟 Ev kadını olmak istemek kesinlikle küçümsenecek bir şey değildir. Her bireyin hayatında farklı tercihler ve öncelikler olabilir. Önemli olan, senin bu tercihini bilinçli bir şekilde yapman ve kendini mutlu ve tatmin hissetmendir.
Toplumda bazen çeşitli rollere yönelik önyargılar olabilir, ancak bu senin kararlarının değerini düşürmez. Yeteneklerin ve potansiyelin her zaman orada olacak, istersen gelecekte kariyerine de kolayca dönebilirsin. Kendine güven, seçimlerin senin mutluluğun için önemli. Hayatta atacağın her adımda iç sesini dinlemeyi unutma. 🌺
Başarı ve mutluluk seninle olsun!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
69Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır değil ama bence fırsatı olan herkes çalışmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇalışmak istememek veya ev kadını olmak istemek doğal bir tercih olabilir ve bu tercihler kişisel yaşam tarzınıza ve ailenize uygun olanı seçmekle ilgilidir. Ancak, bazı insanlar bu tercihi anlamakta zorlanabilir veya farklı yaşam tarzlarını yargılayabilirler. Bu durum küçümsenecek bir şey değil; herkesin hayat tarzı ve tercihleri farklı olabilir.
Önemli olan, sizin ve eşinizin bu konuda hemfikir olup olmadığınız ve bu tercihin size ve ailenize nasıl bir etki yapacağıdır. Eğer sizin için mutluluk ve tatmin ev kadınlığı yapmaksa ve eşiniz de bu tercihinize saygı duyuyorsa, bu tamamen sizin kararınızdır ve başkalarının düşünceleri bu kararı değiştirmemelidir.
Tabii ki, bu kararın ekonomik, sosyal ve kişisel sonuçlarını da dikkate almak önemlidir. Ancak, bu kararı verirken başkalarının beklentileri yerine kendi istekleriniz ve değerleriniz doğrultusunda hareket etmek önemlidir.
Sonuç olarak, evlenince çalışmak istememek ve ev kadınlığı yapmak istemek doğal bir tercihtir. Bu tercihi başkaları küçümseyebilir ancak bu sizin yaşamınız ve mutluluğunuzla ilgili bir karardır.
11 Yorumla- 1 yıl
Chat gpt 4 😂
1 yılBu durum küçümsenecek bir durum değil bence çok ta iyi olur evinin kadını olmak. Fakat şu an ki ekonomik şartlardan dolayı tek taraflı fedakarlık yapmak çok kişiye zor geliyor yetişmekte zorlanıyorlar. Çoğu kadın olaya şöyle bakıyor; koca degilmisin eşek gibi çalışıp getireceksin. Hiç hoş bir yaklaşım tarzı değil bu durum. Bazı kadınlar erkeğine g. tüne güvenmiyorsan evlenmeyecektin o zaman diye bir tutum sergiliyorlar, bu durumlar erkek tarafında da oluyor mesela zorla çalıştırılan kadınların hali içler acısı. O yüzden bu gibi durumları evlilik öncesinden konuşup karara bağlamanız gerekiyor. Ben şahsen evleneceğim eşimi çalıştırmayı düşünmüyorum şartlar ne olursa olsun hesabımı kitabımı ona göre yapıp bir şekilde geçinmeye çalışacağım bu durumuda eşim olacak kadınla önceden konuşacağım. Herkesin düşüncesi farklı benim düşüncem de bu.
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız evet nişanlim da ister çalış ister çalışma çalışırsan birikim yaparız diyor.
- 1 yıl
Doğru diyor. Nişanlınızla rabbim tamamina erdirsin bir ömür mutlu mesut yaşamanız dileğimle. Allah'a emanet olun.
Gizli Üye(36-45)1 yılKocanın gerçek yüzünü görmek istiyorsan zaten ev hanımı olmalısın. Çoğu cimridir benim eşimde ayniydi cocugumu buyutene kadar clismadim. Harçlık vermezdi. Bı isteğin vardır al şu parayı demedi. Ben istemeye cekiniyordum. Sonra başka sebepten bir kavga çıktı. Ve bana seni kapının önüne koyarım dedi. Bende ona koy bakalım koyabilirsen dedim. Kim kimi koyabiliyor dedim. Ondan gizli mesleğime döndüm belediyede çalışıyorum şu an onun işinden daha sağlam isim var. Dan diye işe girdim dedimde mal gibi baktı. Bir saat sonr geldi niye girdinki ise dedi. Güvende değilim. Para benim dostum artık degince baka kaldı. Ev hanımı olduğunda ancak pisliklerne şahit olacaksin erkeklerin. Oyuzden sigortan yatsın. Kavga sırasında en azından köpek gibi olduğunda hoooooşt dersin. Biter. Kusura bakma gerçek bunlar eş dediğimiz insanlar birer düşman potansiyeline sahiptir. ona göre adım at. Görüyorsun olayları.
72 Yorumla- 1 yıl
Ucuz ruhlu erkek tipi için doğru dediklerin
Asil erkek kadınına seni kapının önüne koyarım diye ucuz bir ifade kullanmaz
Çünkü bilir ki kendisini asil yapan eşidir.
Cevap sahibi1 yıl@SeyyahÖküz1 kusura bakma abi o devir bitti. zamanında onu beş parasizken sevdim ben çoğu kadının eşi cimri, erkekler dogurmadigi için bizlere minnetleri olmuyor biz o kara gebe oluyoruz kesinlikle kızım olsaydı ona ilk nasihat edeceğim şey kocanın evini bulma , git kendi evini bul. ne zamn erkek orta yaşa giriyor döt oluyorlar. Çoğu erkeğin ruhu zamninda düşüp kalkıp ucuz hayat yaşamalarindan buyuzden ev kadını kıymeti bilmezler neyse ben arrik kurtuldum. Kendi dusunsun
1 yılİnsanlar kendi küçümsenecek hallerini küçümsenmemek için hizli davranıp karşı tarafa küçümser gözlerle bakmaya çalışıyorlar. Oysaki çoğu kez bu onların zavalliligini kamufle etme çabası dışında bir şey değil
ne istersen onu yap. Başkaları için yaşama. Ayrıca herhangi bir özel eğitim almış olup o branşta minimum düzeyde 40 bin maaş alıyorsan bu 50 olur 100 olur. Calismak almış olduğun eğitimin sahip olduğun pozisyonun kaybolmaması için kısmen düşünülebilir
ama nedir. Asgari ücret alacak ya da 20bin 30 bin alacak. Alt pozisyonlarda çalışacak. O paraya muhtaç erkek kendine erkeğim demesin.
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 316 cevap paylaştı. bence değil. ama kadın milleti tabi benim güclüyüm erkekten eksiğim yok argümanlarını damarlarına kadar aldıgı icin sana kotu bakarlar bu dogal bence. hem onları rezil etmiş oluyorsun bi dişi olarak erkeklere koz vermiş oluyorsun gruba ihanet eden hainsin:D hemde bireysel olarak da hani saygılarını kaybediyorsun. o kadar oku. ama erkeğin eline bak. bu mod asagılayıcı algı yaratıyo toplumda bazı kesimlerde.
ama salla karar senin. sen yasıcan bu hayatı. bence sorun yok. bence bu da secenektir ve asagılık bi tarafı da yok. kimi ekrekte ev kadını ister. bi yandan avantaj yani.
15 Yorumla- 1 yıl
Alakası yok kadının her ne olursa olsun şu zamanda özellikle kendi ayaklarının üzerinde durmaya ihtiyacı var bazı aileler var ki atıyorum olur mu olur ki boşanma durumu söz konusu olduğunda aileler çocuklarını verdik gittik dedikten sonra bir daha geri gelmeyecek gözüyle baktıkları için boşanma durumu söz konusu olduğunda eve alma tenezzülünde bile bulunmuyorlar her şey öyle sandığınız gibi güllük gülistanlık olmuyor maalesef.
Evet o dediğin argümanları da sonuna kadar vermek veya almak zorundayız şu zamanda çünkü ilişkiler kısa ve ne olup ne olmayacağı belli değil kadın kendine yetebilmeli.
Ama tabiki aşağılayıcı bir şey de değil.
Sadece ihtiyacı olduğunda kendisine yetebilsin diyoruz. - 1 yıl
@sinirstreskupu22 aynen durum bu. . kendi kızlarına cakismya koca evinde oyur desin bunlar.
- 1 yıl
@Papatyaadası o kadar haklısın ki 🙂
- 1 yıl
@endmuhh tabi herkes kendi düşüncesini belirtsin efendim ama doğru bir tanedir.
Anlatmak istediğim
Kimsenin ben güçlüyüm diye artistlik tasladığı yok şu zamanda.
Sadece kadınlarımızın bir erkeğin himayesi altında olmaması için konuşuyoruz bu kadar.
Ama tabi zaten sizde altını çizmişsiniz bazı kesimlerde diye.
İyi akşamlar size de.
- Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılKüçümseyenlerin çoğunun annesi ev hanımı. Ama bu yolu seçiyorsan bazı şeyleri de göze alman gerekiyor bu da bir gerçek. Tüm gün iznin olmadan hayvan gibi iş yapıp taktır görmemek eşinin zaten evdesin muhabbeti zaman zaman çok sinir bozucu olabilir. Boşanmak istesen bir altın bileziğin yok aile evine döner kardeşlerinin çocuklarına felan bakarsın ya da kötü evliliğin olurda katlanmak zorunda kalırsın
22 Yorumla
Soran1 yılAltın bileziğim olmadigini kim söyledi mesleğim var ama ben çalışmak istemiyorum
- 1 yıl
Çalışmadığın zaman erkeğin gözünde degerin yok canım sitediygin kadar evde otur
1 yılKüçümsenecek bir şey değil elbette herkesin kendi tercihi kendi hayatı fakat çevremde çok fazla evli olup çalışmak istemeyip çalışan insan var. Çünkü günümüzde evlilik o kadar basitleştirilmiş ve indirgenmiş ki bekara boşamak zor derler şu an tam tersi. Öyle bir şeyin olmasını kimse için istemem elbette ama kadere yazıldıysa yapacak bir şey yok ve kendini garanti altına alman aile evinde sıkıntı yaşamaman için kolunda bir altın bileziğin olmasından tarafım. Çevremdeki boşanmış olan herkesin söylediği yek şey maalesef ki evlenip boşanınca ailen bile yabancılaşıyor. O yüzden önce sen önce geleceğin. 🥰❤️
00 YorumlaBir evde aile de kadın veya kız çocuğu ister çalışır ister çalışmaz. Onu çalışmakla zorlayamazsın. Erkek evine bakmak zorun da ve erkek dışarı gidip çalışıyorsa kadın da evdeki işlerle uğraşıyor hatta hatta kocasının ailesi akrabası kendi aile akrabası gibi kişileri de aile ici ilişkileri idare ediyor. Mesleği varsa belki kendi çalışmak ister ama yoksa zaten hiç öyle iş felan yanlış bana gore öyle
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsla küçümsenecek bir şey değil. Güzel bir şey. Bu biraz dünya düzeniyle alakalı bu tepkiler.
Kıskananlar: biz çalışıp didinelim mutlu olamıyalım ( ki herkes mutsuz), sen güzel yuvanı kur sağ akıllı gibi prensesler gibi mutlu olman haksızlık diye bakacaklar.seni Sevenler: dünya eskisi gibi değil… Erkekler sözünü tutumuyor bu gün seviyorum söz veriyorum sonsuza kadar sana sahip çıkıp seveceğim diyip sonra bırakıp gitmek istiyor… ayrıldığında kendi ayaklarının üstünde duracağın bir iş hayatın olsun … diye bakacaklar
- Ama bunların hepsi dünyanın kötü tecrübe travmalarıyla alakalı insanları zehirlemiş düşüncelerdir….
Doğrusu: insanın önce kendinin doğru insan olması sonra doğru insanla hayatını birleştirmesidir….
Temeli doğru yapmak gerekir…. Temelde sorun varsa bunu düzeltmenin alternatifi yoktur… temeldeki soruna odaklanmak yerine sorunu kabul edip tedbir almak sağlıklı değildir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOf ben bu durumu bizzat yaşıyorum ve o insanlar sayesinde huzurum kaçıyor kendimi okuduğum için çalışmaya mecbur hissediyorum.. hemen herkes soruyor yahu çocuklarım var onlara Bile bazen yetemiyorum ki kaldı ki ihtiyacım yok eşimin çok şükür maddi durumu iyi. Bu tarz insanları bidaha görmek bile istemiyorum imalarından bıktım. böyle böyle azalırlar umarım çünkü sıkıldık!
43 Yorumla- 1 yıl
Değerlerin için yaşa kadın
Diğerleri için değil
Cevap sahibi1 yılBunu hatırlatacak insanlar lazım
- 1 yıl
Bak ben hatırlattım
Aşağıdaki yorumumu okudun mu
1 yılYo hiç değil. Kocan çalışmak zorunda kadının çalışma gibi bir mecburiyeti yoktur İslam'da
Ha bu da İslam'ın kadına vermiş olduğu bir hak. Kadın hakları yok diyenlere gelsin
Eğer istersen ek gelir getirmek için ortam uygunsa çalışabilirsin onun dışında mecbur değilsin10 Yorumla
1 yılGelecek kaygınız yoksa çalışmayabilirsiniz. Kadınlar için hem çalışmak hem evle ilgilenmek oldukça zorlu. Hayata çalışmaya gelmiyoruz ama örneğin ayrıldığınızda parasız kalacaksanız sorun olabilir. Aileden varlıklı olmak avantaj olsa bile hiçbir şey kendi kazandığın para kadar güzel olamaz. Bu konuda iyi karar vermek lazım.
00 Yorumla
1 yılTam istediğim kadın tipi Maddi durumum Yerinde Olsa kadınımın çalışmasını istemem ama kendisi çalışmak istiyorsa da mani olmam bana göre kadar evinde olmalı çocuklarının anası olmalı 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı isen bul beni kelebeğim 😛
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana gelen erkeklerde hep çalış elime bakma diyor. Çalışan kadınlara da çalışmasını istemeyen çalıştırmamak için zorlayan erkekler geliyor. Yani ne olurdu bu bana denk gelen kadının çalışmasını isteyen erkekler çalışan kadınları istese çalıştırmayan erkeklerde bana denk gelse ya
14 Yorumla
Soran1 yılEğer ki İslam dinin İslam ise eşin olacak kişi kim olursa olsun sana evlenince zaten çalışmak zorundasın diyemez çünkü İslam dini eve bakmakla yükümlü erkektir diyor. Yani bunu sorun etme her şey kadın da olacak yemek temizlik benim kocam hiçbirine karışmam diyor bide bana iş buldu birkaç kere dedim ben işte calismam hicbir şeyde bana yardım etmeyeceksin yani durum böyle istersen git calis işte diyor.
- 1 yıl
34 bedenli olanlar beni bulsun 😛
Cevap sahibi1 yılİşte hem hiçbirine ev ise karışmam diyor hemde çalışmanı istiyor bunlar kadınları ne sanıyor? Kendi ne işe yarayacak?
- 1 yıl
boş ver onları sen yazdığıma bak 😛
Gizli Üye(30-35)1 yılİşi gücü parası olan kadının özgüveni de tamdır. Kocası da dahil kimseye minnet etmez, kimse ezemez. Gerekirse o kapıyı çekip çıkabilecek güce sahip olmak bence harika bir şey. Ülkemizde kadınların büyük çoğunluğu çocuğumla baba evine sığınamam diye mutsuz evliliklerini sürdürmek zorunda kalıyorlar çünkü ekonomik özgürlükleri yok. Çalışma mecburiyetiniz yok nasıl mutluysanız öyle yaşayın ama günün birinde bir pişmanlık olacaktır eminim
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEv kadını olmakta gayet yeterli bir iştir, bir de çocuğun varsa ohoo daha ne yapacaksın ki zaten. İnsanların çoğunun kadere inancı ve Allah’a tevekkülü az olduğu için sürekli kötü olanı düşünüyorlar. Ki zaten mesleğinde varmış eşini düzgün, iyi bir insan olarak seçersen mutlu olursun Allah’ın izniyle. Ve seni asla ben çalışıyorum sen çalışmıyorsun diyerek ezemez, çünkü ev hanımı olmakta dışarda çalışmam kadar zor ve stresli hepimiz annelerimizden biliyoruz zaten
10 Yorumla
1 yılKadının yeri evidir, çalışması gereken erkektir. Evin geçimi kocadan sorumludur. Kadın ev hanimligi yaparak iş yapıyor zaten çalışmış oluyor birde onu dışarda Çalistirmak hoş olmaz dinimizcede uygun degil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkocam beni iş sahibi yapti o kendisi calisiyor ama yinede her ay birsey yapmadan maasimi aliyorum iki çocuk var ama o calistigi halde benden daha fazla yardım etmesi gerek evde bana yemek olsun temizlik olsun cocuk bakmak olsun böyle de güzel geciniyoruz ama hersey bana yaptirsa ve maasim olmasa ben 5 dk durmam yani cogu kişi ama bunu kiskaniyor 😂😂😂 niye calismion diyorlar bende diyorum çalışanlarım calsiyor diye
01 Yorumla- 1 yıl
Çalışmadan nasıl maaş alıyorsun kız
Sırrını paylaş çabuk benimle 😛
Gizli Üye(18-24)1 yılEşin adamsa sıkıntı değil ama bozulur ya da sana belli etmeden zaten bozuksa sıkıntı, çok mağdur olursun, onu geç çift maaş maalesef evlilikte biraz problem azaltan bi şey çünkü hesap vermiyorsun, senin paran ama en ufak bi benim param yaparsa eşin kırılırsın. Kaldı ki anne babalar minnet eder halde, eşin yaparsa dayanamazsın bunun ağırlığına. Yarın öbür gün bi şey olursa da garantin olur, muhtaç olmazsın kimseye, bu ağır bi yüktür, 20 yıl sonrası var çünkü işin. Bunları düşün derim
00 YorumlaKüçümsenecek bir şey yok. Kadınların tercihidir, isteyen çalışır, isteyen çalışmaz.
Çalışmayan kadınları küçümseyenler anneliğin, hayırlı evlât yetiştirmenin topluma maddî ve manevî katkısını bilmeyenlerdir.10 Yorumla
1 yılEvet küçümsenecek bir şey. Elin adamının eline bakarsan 3 kuruşa aldığın suyun bile senden hesabını sorar ve zoruna gider. Okuyun ayaklarınızın üstünde durun.
20 Yorumla
1 yılSanki evde yan gelip yatacakmış gibi bir algı var nedense ev işi dışarda çalışmaktan çok daha zor..
20 Yorumla
1 yılAy bende istemiyorum ya, yazın mevsimlik işlere gidip arada eve katkıda bulunurum ama devamlı çalışmak beni hastalandırıyor bünyem kaldırmıyor, sadece bi kaç ay çalışıp ara vermek daha iyi, devamlı ev hanımlığı da insanın psikolojisini bozar
00 Yorumlaküçümsenecek bişey değil ama bi gün evliliğin biterse ne yapacaksın kendi ayaklarının üstünde durabilmelisin her koşulda her durumda ben kocamda olsa bi erkeğin eline bakamam mesela kendi kariyerimi düzenimi kurmalıyım
00 Yorumla
1 yılhem evlencem hemde çalışıp koca besleycem peki koca denilen hödükk neye yariiii (yarıyor) ki
bide işten eve gelip yemek bulaşık o bu şu a.. q öyle evliliğinde öyle hayatında10 YorumlaNeden kucumsuyiorlar anlamadim. Ben de ilk basta biraktim. Bir sure sonra calistim cocuk olunca biraktim Şu an ev hanimiyim. Cok yorulmuşsjn ki biraz dinlenip evinle vakit gecirmek istiyorsun ve tazminat tabii :) cok normal. Iyi bir mevkide misin neden kucumseniyorsun anlamadim boyle bir kararin var diye. Ve sana abla tavsiyesi gic bir dusunceni kimseye anlatma gerceklesmiyor cunku eşinle ya da eşin olacak kisiyle paylas. Millet seni demoralize eder
10 Yorumla
1 yılçalışmak istememen normal ama eşinin yarın nasıl bir tavır takınacağını bbilemezsin her şeyin bir imtihanı var para imtihanından eşin kalabilir ve senide gönderebilir işte o gün kötü bir durum olur
evlilik içinde kadın çalışsa bile bunun sürekli lafını yapmamalı ama yinede kendini de düşünmeli
00 Yorumla
1 yılEkonomik özgürlüğü olmayan pek çok kadın kocası ve kocasının ailesi tarafından eziliyor yarın boşanmak istese ekonomik özgürlüğü olmadığı için boşanıp gidemiyor
00 Yorumla
1 yılAsla küçümsenecek bir şey değil. İhtiyacınız yoksa, niye kendi çocuğunuzu bakıcıya veya anneanne babaanneye emanet edeceksiniz ki siz başkasını zengin ederken? Çocukların en çok anneye ihtiyacı var, senin yanındayken hissettiği mutluluğu ve güveni kimse veremez.
00 Yorumla
1 yılHayır, değil elbette. Çalışmazsın ama hobi bulursan kendine sıkıntı olmaz. Çocuklarının sağlıklı gelişimi için anne bakımı şart zaten ayrıca. Sadece evde durmakla olmaz, kendine uğraş bulmalısın.
00 Yorumla
1 yılValla bacım zengin koca bulduysan hiç çalışma kimseye de aldırma. Adam çalışsın güzel para getirsin. Sen de dört dörtlük bi ev hanımı ol evin temiz düzenli olsun güzel yemeklerin tatlıların olsun. Napcan çalışıp? Senden üst düzeyde olan ağzına ediyo anca başka bişey değil çalışmak. Türkiyede çalışmak sadece tahammül etmektir bunu unutma yani.
00 Yorumla
1 yılIşte haklıyı hakkını vereceksin bu küçümsenecek bir durum değil Evlilikte kadın çalışmak zorunda değildir durumunu baştan belirt kimse seni çalışmaya zorlayamaz
00 YorumlaKendini yine geliştirip kendi çalışmaların olmalı ileride gerektiğinde çalışmaya devam edebileceğin bir becerin olsun
02 Yorumla
Soran1 yılİki mesleğim var
- Eğitim & Kariyer konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılHayır küçümsenecek bir şey değil. Kapitalist sistemin gereksiz dayatmaları işte... Kadınlar çalışmak zorunda değil
10 Yorumla
1 yılMesleğime elime almadan evlenmek istemeyenlerdenim babam dışında bir erkeğe maddiyat konusunda güvenmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de öyle olmak istiyordum. Ama erkeklerin kadınları ezdiğini gördüm. O yüzden evlilik fikrinden de erkeklerden de soğudum. Mesleğim olsa da evlenmem. Ömrümü çürütmem onlar için.
20 Yorumla
1 yılNeden küçümsenecek bir şey olsun? Sen kimin hayatını yaşıyorsun? Kendi hayatını mı yoksa o küçümseyeceklerini düşündüklerinin mi?
00 YorumlaKüçümsenecek bir şey değil. Ancak maddi sıkıntınız varsa mecbur kalabilirsiniz. Ev hanımlığı güzel birşeydir. Küçümseyen apt. ldır.
00 YorumlaŞartların buna elverişli ise çalışmadığın diye küçümsenecek bir durum yok bunu bizim değil çiftlerin karar vereceği bir istek.
00 Yorumla
1 yılNormal bir şey senin tercihin benim önerim ekonomik özgürlügünü almak
Ama memurluk falan varsa kesinlikle bırakma00 Yorumla
1 yılEvin ekmeğini getirecek olan erkeğin kaldıracağı bu yük dolayısıyla hak ettiği saygıyı göstereceksen hiç küçümsemecek bir şey değil
00 Yorumla
1 yılNe alakası var ya ister çalışırsın ister çalışmaz sın kime ne bu küçümsenecek bir şey değil ki
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 445 cevap paylaştı.
u 1 yılNeden ev hanımı olmak işe yaramayan bir şey gibi gösteriliyor sinirlendim jsjs sakinim
02 Yorumla- 1 yıl
Mlsf bu devirde öyle arkadasim. Yaramayan bir şey değil ama saygı görmüyor. Erkeklerin çoğu rekabetçi eşi evde böyle ona baksın çocuğa baksın sevmiyor. Sozde hepsi. Bir ev hanımı olda gör.
Soran1 yılAynen öyle çok doğru diyorsun
1 yılBir kadın bulduğu her fırsatta kendi gelirini kazanmalı ve eşinin de gururu olmalı bana göre.
10 Yorumla
1 yılBen bekarken de çalışmak istemiyorum. Hiç de küçümsenecek bir durum değil.
10 Yorumlail 5 yıl çalışmayabilirsin bence daha bile güzel olur.
00 Yorumla
1 yılkeşke eşimi çalıştırmayacak kadar çok kazansam..
00 Yorumla
1 yılBende çalışmadım ama sonra evde de sıkıldım işe girdim
00 Yorumla
1 yılKendi ayaklarını üzerinde durmak kimseye muhtaç olmamak daha iyi bana göre
00 Yorumla
1 yılElinde bir meslegin varsa problem degilama ne bir egitim ne bir meslek sahibi degilsen sacma olur.
00 YorumlaEn doğal hakkın bence
İstediğin hayatın kararların sana özel00 Yorumla
1 yılBu konuda sana kimse karışamaz kafana göre takıl
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılKendi kararın tabi, ama fırsat buldukça çalışmak da senin elinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKucumsenecek bir durum değil lakin gerçekten üzücü çünkü bı erkeğin eline ekonomik özgürlüğünüzü teslim etmek hayatınızın iplerini onun eline tamamen teslim etmekten farksız
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 584 cevap paylaştı. Kocanın parası yeterli gelecekse istemiyorsan çalışmazsın
00 YorumlaBence değil ama haklı bir sebep yoksa saçma ötesi. Kimse bunu kabullenmek zorunda değil
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEvlenirsem eşim evde oturup sadece beni sevsin ben çalışır karıma bakarım.
00 Yorumla
1 yılBu normal bişey şahsen bende eşim olacak kişiyi çalıştırmak istemezdim
00 YorumlaSana kalmış senin kararın ama erkeğe de muhtaç olmamak gerekir ben bunun için okuyorum eşim bile olsa kendisinden harçlık istemek zoruma gider çünkü her kadın ayakları üzerinde durmalı hiçbir şeyin garantisi yok
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Evlenince çalışmak istemiyorum. Herkes küçümsüyor. Bu küçümsenecek bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler