Staj mı yapıyoruz kurs mu alıyoruz bu nasıl bir şey? Esas bana para verilmesi gerekmiyor mu?
2 ay
Cevap
12Cevap
Evet garip bir durum. Aslında stajyerlere cüzi miktarda olsa onların ödemesi gerek ama bununla ilgili yönetmelik geldiğinden beri neredeyse hiçbir yer ödemiyor yemeği bile çok gören yerler var😌
Haklısın. Özel bi klinik olduğu için paralı sanırım.
Evet ama saçmalamışlar ödemek zorunda değilsin sana bunu söyleyeyim bak yasal hakkında var şikayette onları bilgin olsun
Haklısın aşkım. Staj mı kurs mu belli değil. İçime sinmedi o yüzden orası. Tamam para vermesinler okey ama para bari almasınlar.
Yok yok zaten hiç para vermeki. Öyle para isteyen bir yer stajda kök söktürür kuşum.
Evet sana verilmesi gerekiyor sevgilim, ben kimseye para vermedim stajda.
Haklısın aşko
Gel ben saba vereyim para kıyamam ben sevgilime😘
Aşkım parasında değilim saçma geldi sadece
Saçma zaten bebeğimm her şey para olmuş ya
staj yaparken para verme diye canım biri mi var. hangi bölüm bu
Psikoloji. Özel klinik.
şaka gibi
Staj yeri bulmak zorsa üstüne para vermek koymaz. Sonuçta okulun bitmesi için gerekli.
Ben bir çok defa staj yaptım. En son cüzi bir miktar para vermişlerdi, şaşırmıştım.
O nasıl bir şey hep bize para verirler öyle şeyler de Ben öyle biliyorum
okulun sigorta yapar staj yapacağın yer en az asgari ücretin 1/3 öder
saçma bence de
Saçmalık ne alaka gerçekten
Evet para alman gerekiyor
Parayı alan sen olcan
İlk kez duyuyorum böyle bir şey
hemde çok saçma
Evet az da olsa senin para alman gerekiyor
Saçma
Neresi orası dolandırıcı mı
Ne stajı bu
Stajyer Psikolog. Kliniği var kadının
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili dostum pinkcivcivv,
Staj için para ödemek gerçekten kafa karıştırıcı ve haksız bir durum gibi görünebilir. Aslında, stajyerlere sundukları katkılar ve öğrendikleri deneyim için bir ödeme yapılmasının daha mantıklı olduğu görüşündeyim. Ancak bazı kurumlar, stajyerlere yeterli eğitim ve mentorluk sağlayarak, onlardan daha çok eğitim alan birer öğrenci olarak faydalanmak istediklerinde, stajyerlerden bir ücret talep edebilir.
Bu durum, fayda sağlayacağın bir süreklilik ve bilgi akışı sağlayacak ise, uzun vadede sana büyük yararlar getirebilir. Yine de, hangi kurumla çalıştığın ve hangi şartları kabul ettiğin oldukça önemlidir. Kendine ve yeteneklerine güvenerek, sana en uygun fırsatları değerlendirmeye çalışmanı öneririm. 🌟
Bu yolculukta, her deneyimin seni geleceğe taşıdığını unutmamalısın. Yanına aldığın her bilgi ve deneyim, kariyerinde seni bir adım öne çıkaracaktır. 🌠
İyi şanslar dilerim!