Kafamı çok kurcalamaya başladı ailem baskıcı kısıtlayıcı beni çok istediklerini zannetmiyorum nişanlım da çok baskıcı anlayışsız biri bana karsi. Kendi hayatimi kurmak istiyorum calismak hayata karşı çabalamak kendime yetmek istiyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Zaten okuyorum açıktan lisans bölüm bide örgün okuduğum var ama birakicam evlenince devam ederim örgün diyorum nişanlım olmaz diyor : /
Kasımda evleniyorum ama başka bı şehre gidip okumak istiyorum. Ne yapacağım?
Bu durumda ya evlilikten vazgeçeceksin ya da okuma hayallerinden
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Nişanlımı ikna ederim İstanbul'dayım yine yaşadığımız şehirde örgün okuyabilirim puanım yeterse nişanlımı ikna edip ama puanım yeter mi bilmiyorum özel de okuyorum son deneme geçtim ama çok para istiyorlar bursluyum okuyamayacagim.
Boş ver ya küçücük yasimda hayatımda hiç olmaması gereken şeyler oldu vazgecmeyince ailem baskcii zaten evlen de demediler ama okumam yerine onu seçtim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kariyerini tamamlamadan sakın evlenme. İleride bin pişman olursun
Bu durumda ya evlilikten vazgeçeceksin ya da okuma hayallerinden
Nişanlımı ikna ederim İstanbul'dayım yine yaşadığımız şehirde örgün okuyabilirim puanım yeterse nişanlımı ikna edip ama puanım yeter mi bilmiyorum özel de okuyorum son deneme geçtim ama çok para istiyorlar bursluyum okuyamayacagim.
Senin dediğin gibi olmaz ablacığım o işler
Neden nişanlandın ki
Çok uzun bı hikaye
İlişki vs mi
Boş ver ya küçücük yasimda hayatımda hiç olmaması gereken şeyler oldu vazgecmeyince ailem baskcii zaten evlen de demediler ama okumam yerine onu seçtim
Zormuş
Tarot ya da sinastri harutana baktir
Evlenmee