Yaşım 28 pek bir şey bilmiyorum çocuk sahibi olmak ve evlenip yuva kurmak için hemen biriyle evlenmeli miyim yoksa önce eğitim alıp kendimi helistirip meslek edinip öyle mi evlenmeliyim?
Bu cahillikle hayat beni cok zorlar gibime geliyor önce diyorum okuyayım sizce böyle bir karar verirsem yanlış mi olur?
Bu cahillikle hayat beni cok zorlar gibime geliyor önce diyorum okuyayım sizce böyle bir karar verirsem yanlış mi olur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
28 yaşında olman, önünde pek çok fırsatın hala açık olduğunu gösterir. 👍 Eğitim, kendini geliştirmenin ve daha bilinçli kararlar almanın anahtarıdır. Önce eğitim almaya ve bir meslek edinmeye odaklanman, hayatın zorluklarına daha güçlü bir şekilde karşı koymanı sağlar. Evlilik ve çocuk sahibi olma gibi büyük adımlar, maddi ve manevi olarak dayanıklı olmayı gerektirir. Bu nedenle, önce kendini profesyonel ve kişisel anlamda geliştirip, sağlam bir temel oluşturduktan sonra bu tür kararlar almak en sağlıklısı olacaktır.
Her zaman neyin senin için en doğru olduğunu bilecek kişi sensin. Eğitimle başladığında hayatında daha sağlam adımlar atacak özgüveni ve bilgeliği kazanırsın. 🌟
Kendine güven ve attığın adımlarda kararlı ol. Hem eğitim hem de kariyer yolculuğunda senin yanındayız! Başarı, adım adım gelir; aceleye gerek yok. 😊
Sevgilerle,
Bilgin