• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evlilikte eğitim denkliği ne kadar önemlidir?

dentist30
dentist30 Takip Et
Xper 7 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Evlilikte eğitim denkliği önemli midir? Önemliyse ne kadar önemlidir? Önemsizse neden?
Evlilikte eğitim denkliği ne kadar önemlidir?
Eğitim Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Atarlıçikileta
    Atarlıçikileta Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.

Insan vardir okumustur kasik tutmasini yemek adabini bilmez insan vardir kasabada yasamistir herseyi ile bir hanfendidir önemli olan bir evlilikte ilk olan cinselliktir ten uyumu dusunce istek arzudur insan isterse sevdigi deger verdigi insan icin okur ogrenir kendini gelistire bilir hosgoru sadakat guven herseyden once karsindakini dinlemesini bilmeli kadin kadin olmali erkek erkek olmali bunlar cok önemlidir.

0
    10 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Cinsellik çok önemlidir evet ama kafan uymazsa cinsellik sadece yetmez.. saygı sevgi çok önemlidir ama insan eşiyle arkadaş gibi sohbet de edebilmeli.. insanın kendini geliştirmesi önemlidir bence de

Yorumla
    • Atarlıçikileta
      Atarlıçikileta
      +1 yıl

Ee tm ben de bunu dedim fakat daha genis acidan bakarak bunlar bir gercektir.

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Ben aksini söylediniz demedim ama gerçekten çok etken var ben sadece eğitim kısmını ele aldım..

Yorumla
    • Atarlıçikileta
      Atarlıçikileta
      +1 yıl

Vali Olmuşsun Fakat Adam Olamamışsın
      Çok eskiden bir adamın, haylaz ve yaramaz bir oğlu varmış. Adam, çocuğunun her yaramazlığı sonunda; ''Oğlum sen adam olamazsın!'' dermiş.

Babasının bu sözü oğlunun çok zoruna gidermiş ve üzülürmüş. Aralarında çıkan bir tartışmadan sonra, bizim haylaz oğlan babasına saygısızlık yapmış. Ve almış başını İstanbul'a gitmiş. Çalışıp, çabalamış. Çeşitli okulları bitirip, bir sürü imtihana girmiş. Sonunda kendi şehrine vali olmuş.

Daha koltuğuna oturur oturmaz; ''Gidin, filan köyde şu isimde biri var, çabuk onu huzuruma getirin.'' diye emir vermiş.

Valinin adamları gidip, söylenen köydeki ihtiyar Ahmet efendiyi bulmuşlar. ''Seni Vali huzuruna çağırıyor.'' diyerek, adamı apar topar valinin karşısına çıkarmışlar. Koltuğuna iyice yaslanıp sigarasını tüttüren vali, yani bizim haylaz oğlan sormuş;

- ''Ben kimim? Beni tanıdın mı?''

Yaşlı adam büyük bir korku içinde imiş. Oğlunu tanıyamamış.

- ''Siz vali efendimizsiniz.'' demiş.

Vali, intikamını almış olmanın gururu içinde,

- ''Ben senin oğlunum!'' demiş. ''Hani sen bana iki sözünün birinde, adam olamazsın, derdin. Bak işte adam oldum, hatta vali bile oldum.''

Adamcağız meseleyi hemen anlamış;

- ''Beni ayağına bunu söylemek için mi çağırdın? Ben sana vali olamazsın değil, adam olamazsın demiştim. Yaşlı insanları ayağına çağırmakla ve onların yanında saygısızca sigara içmekle, insanları küçük görmekle adam olamayacağını gösterdin.''

Yorumla
    • Atarlıçikileta
      Atarlıçikileta
      +1 yıl

Buda egitim iste.

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Bu fıkrayı biliyorum aslında erkek için sorun olmaz.. benim dediğim olay statü içindi.. kadının statüsü düşükse sorun yok ama kadın diyelimki doktor erkek ise öğretmen ise olmaz.. arada aşk da olsa bizim ülkemizde çok zor.. çevre herşey etken oluyor..

Yorumla
    • Atarlıçikileta
      Atarlıçikileta
      +1 yıl

Bak iste sorun bu biz toplum olarak aile cevre es dos icin evleniyoruz kendimiz icin degil o doktor olum sende doktorsun evlen sikinti cekmezsiniz bu cok cok yanlis annem sunu dedi baban bunu istiyor borc harc gosteris bir iki sene sonra bosan insan evlendiginde kendi icin evlenmeli onunla bir omur yasamak icin ayrilmak icin degil toplum aile dirarda kalmali ayni cati altinda iki kisi yasamali ucuncu sahislar olmamali kendin icin evlenmelisin o neder bune dusunur diye degil akilli olan insan maddi manevi zaten ermis bilmis kisidir karsisina cikanida bilmeli karar vermemeli hayati kendin icin yasamalasim toplum etraf neder diye degil.

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Malesef artık herşey para ve statü olmuş... Ben Paris'te bir Fransız bir çiftle tanıştım.. Adam çöpçü eşi avukattı... ülkemizde adam çöpçü olsa kadın avukat olsa evlenmeleri sence ne kadar kolay olur.. diyelimki evlendi ne kadar sürer... size soruyorum kızın doktor olsa çöpçüye verir misin kızını...

Yorumla
    • Atarlıçikileta
      Atarlıçikileta
      +1 yıl

Valla ben hayati yasadim akillandim ilk once kendin icin nefes alicaksin ki etrafina oyle faydali ola bilirsin benim oglum 30 ya da kizim kendinden 10 yas buyuk ya da küçücük biri ile evlenmek istesinler tek diyecegim iki tarafida karsima alip konustunumuz iyi her konuyu cinselliginizi dogucak cocuklarinizi ve bor omurluk olmayi diye sorar isterse dunyanin en fakir insanlari olsunlar hic ama hic karsi cikmam aksine destek cikarim bu hayat inlarin 3 gunluk dunyagda kuminle mutlu olucaklarlarsa onunla yasasinlar hayat kisa omur onlarin banada bol bol dua etmek duser ve destek olmak.:)

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Vay be sizin gibi düşünen insan kaldı mı şaşırdım:) sizin neden ağzınız yandı

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Marasmus
    Marasmus Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Onemlidir bence acikcasi ben 6 yil unv okuyup lise mezunu hir olsn istemem bu hide erkegin kendini guclu hissetmesiyle ilgili esine karsi egosu dusuk olsun istemem o sebebledirki ya benimle ayni ya da daha ustun ya da dengi bir egitimi olmali diye dusunuyorum

0
    22 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Doğru düşünüyorsunuz erkek çok güçlü olmalı..

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

Acikcasi erkekde seviyorum ben biraz ego o yuzden benden ustun olsa iyi olack ama bulmak zor boyle :)

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Öyle ben de dengimi bulamadığım için hala bekarım😉.. salak kızlara gelemiyorum akıllı hanım ve ne olduğunu bilen biri çıkmadı..

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

Bul bence yas 32se daha gec kalma

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Kısmet sevmediğim biri ile evlilik zindan gibi😉.. evlenmek için evlenilmiyor emin ol.. çok şükür hayatta hep çalıştım hala da çok çalışırım çok şükür hayatta bir çok şeye ulaştım.. tek istediğim akşam olsunda bir an önce eve gideyim dedirtecek bir eş... emin ol huzuru verecek eş bulmak çok zor.. çoğu evli insan mutsuz çünkü huzuru yok..

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

Olur umarim bizim okulun bitmesine cok var :)

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Teşekkür ederim hangi bölüm 😉

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

Tip 4

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Okuldayken bul sana tavsiye😉.. ya da asistanken.. seçeneğin de az.. öğretmen olsan seçeneğin çok olur...:) emin ol öğretmenler bir çoğu havalı anlatamam:).. geçen sene anaokulu öğretmeni ile 1 ay nişanlı kaldım nişan attım..

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

Secenek az evt de neyine havalaniyormus o kusura bakmasinda o bolumu gozumuz kapali okurduk biz

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Hani zamanları çokmuş.. eşlerine çok Zaman ayırıyorlarmış 3 ay tatilleri varmış o yüzden çoğu kişi öğretmen arıyormuş😉.. en çirkini bile kendini adriana lima sanıyor.. tabi benim karşıma çıkanlar böyleydi.. genelde akıllılar beni bulmuyor...

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

Valla biz lisede hocalarin cozemedigi sorulari cozerdik rahatlar tamam ama aldik lari maas belli herhangi bir memur aliyor oyle dusunenlerle evlensinler yapacak bir sey yok

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Ya ben maaşa bakmıyorum zaten çok şükür iyi kazanıyorum kadınıma çok iyi bakarım zaten evimi arabamı herşeyimi aldım çok şükür.. ben paranın hiçbirşey olduğunu anladım önemli olan şu meslek bu meslek değil benim için.. en önemlisi gerçekten değecek bir eş.. eş vardır vezir eder eş vardır rezil eder..

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

Orasi oylede anlamadm yani neyin havasyms ogretmenlerinki nasip ya bulursn umarm

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Amin cümlemiz inşallah buluruz.. Allah senin de gönlüne göre versin.. dediğim gibi öğretmenlere talep çok malum 3 ay tatilleri var eşlerine çocuklarına Zaman ayırabiliyorlar.. bu da onlarda inanılmaz bir hava yaratmış...

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

Komuk bence bende ogretmen lisesi mezunuyum ama hic istemedim kapasitelerini boyle degerlendiriyorlarsa onlarin sorunu neyse kucumsemem normalde kimseyi ama egosu tavan yapmis insalari anlamiyorm

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

İşte ben de egosu tavan yapmış kız istemiyorum meslek farketmez.. geçen sene ailem fizik tedavi uzmanı bir kızla tanıştırdı kızın ilk lafı ben hizmetçi isterim ikinci lafı benim parama eşim karışamaz erkek bana bakacak.. üçüncü lafı ben en iyi mobilyayı isterim oldu... işte bu da uzman doktor gel de evlen..😉

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

La sktr git deseydin ben oyle dusunmem hayt musterktir her seyde ortak olunmali ve bir evin icinde benim param senin paran olmamali sadece ondan sunu isterim sonucta ailem beni okutuyor cokda iyi saylmaz durumlari onlara yardim etdigimde karismasn oda ailesine destek olsun onun haricinde hayatini adayacagin insana benimki benim param seninki bizim paramz demek yanls

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Ben de senin gibi düşünüyorum ben de o kıza dedimki madem öyle düşünüyorsun ben gece eşimi nöbette istemem yanımda isterim dedim sana bakarım ama doktorluğu bırak otur evinde dedim😉.. açıkçası arkadaşım beni akıllısı bulmaz nerde deli var çekerim.. bazı hastalarım aşk mesajı atar.. olmaz derim ertesi gün gelir bana diş tedavisi yaptırır.. muayenehaneye kamera koydum iftira bile atar bunlar...

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

Neyse bulursun umarm sabret nasibin nerdeyse ckr gelir

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Teşekkür ederim Allah senin de gönlüne göre versin teşekkür ederim sohbetin için

Yorumla
    • Marasmus
      Marasmus
      +1 yıl

Ben tsknedrm iyi aksmlr

Yorumla
  • Ate_ist
    Ate_ist Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

diploma olarak değilde kişisel gelişim daha önemli faktör oynar
    üni mezunu olupta gevşek konuşacağına ilkokul mezunu olupta nerde nasıl konuşacağını bileni tercih ederim

0
    0 Yorumla
  • Fawkes
    Fawkes Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Bunun çok önemli olmadığını düşünyordum ama yaşayıp gördükten sonr fikrim değiştir. Çok değil çok çok ama çok önemli.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

14

Cevap

• çatlakMona
    çatlakMona Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 30%
    +1 yıl

Eğitim statü açısından önemlidir bence. Önemli olan kültür denkliği. Sen ortaokul veya lise mezunusun ama eşin üni bitirmiş. Olamaz mı örnekleri var. Ama sen o halinle gidip o üni bitirmiş adami sohbet esnasında mat edebiliyorsan sıkıntı olmaz. Ne eğitimliler var adam doktora yapmış dünyadan haberi yok, özgür düşüncesi kendi fikirleri gelecek görüşü yok. O yüzden egitim faso fiso. Ha yok ben makamli mevkili adam isterim dersen iş başka.

0
    0 Yorumla
  • no_future
    no_future Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

kadın kendinden aşağı erkeğe tahammül edemiyor. o yüzden erkek her konuda kadına üstünlük sağlamalı. erkek için ise çok sorun olacağını sanmam.

www.5harfliler.com/.../atilla-ilhan.jpg

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Denk olmalı ben ünv okuyorum eşim de ünv mezunu olmalı
    Kimse sevdikten sonra böyle şeylerin önemi yok falan demesin illa sorun olur karşı tarafı düşünüyorum erkek yetersiz hissedebilir kendini eşine karşı bu hiç hoş değil
    Erkek açısından bakarsak bence çocuklarını okumuş bir annenin yetiştirecek olması daha iyi olur

0
    0 Yorumla
  • angelofthecity
    angelofthecity Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

egıtımden zıyade gorgu onemlıdır kanısındayım.
    atıyorum sen konferansa toplantıya katıldıgın zaman senın yanına yakısıyor ve tasıyabılıyorsa, ortamlarda sohbet edebılıyorsa, ve senı rezıl etmıyorsa, bence burada egıtım cokta onemlı degıldır.

1
    0 Yorumla
  • kamerr
    kamerr Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Ben egitimin okuldan ibaret oldugunu dusunmuyorum benim. sevgilim lise terk bn uni okuyorum hic sorun yok beni anliyoda kalbimz yakisiyorda

1
    0 Yorumla
  • RenkliRuya
    RenkliRuya Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 54%
    +1 yıl

Bizde denklik yok aramizda problem olmadi ama esim bana ögrenci diyor soran olursa ogrenci filan degilim halbuki -.-

0
    0 Yorumla
  • Kevserkiraz
    Kevserkiraz Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Ya önemli olmuyor bazıları için çünki bazı erkekler okumamış istiyor ama kendileri okumuş iyi biyerlere gelmiş oluyor

0
    2 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Ben çift taraflı yorum istiyorum bayanlar bence önemser.. ben de önemserim

Yorumla
    • Kevserkiraz
      Kevserkiraz
      +1 yıl

Denk olmasi önemli bence benden üstünü de istemem altını da denk olacak

Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.

- Kafalar uyuşuyomu abi _?
    + Evet uyuşuyor
    - O zaman eğitim bir pokh yiyemez.

3
    0 Yorumla
  • Untouc
    Untouc Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Eğitimdeki kasıt? Diploma ise pek önemli değil bilgili biri ise.

1
    0 Yorumla
  • Wopsy_fellow
    Wopsy_fellow Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Ne çok önemli nede çok önemsiz değişkenlik gösterebilir

0
    3 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Mesela siz statü olarak sizden aşağı biriyle beraber olur musunuz

Yorumla
    • Wopsy_fellow
      Wopsy_fellow
      +1 yıl

Bu onun kendini geliştirebilmiş olmasıyla alakalı istisnalar olabilir ama ne statü olarak benim altım ne de cok cok üstün olsun isterim

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Aklın yolu birdir..

Yorumla
  • KurabiYe
    KurabiYe Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

Kalbinde sıkıntı olmasında eğitim farkı bir şekilde kapanır

2
    0 Yorumla
  • karadenizlii55
    karadenizlii55 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 46%
    +1 yıl

Önemli işte ya bu devirde çok önemli öyle eskisi gibi değil artık herşey

0
    0 Yorumla
  • Eeslemm
    Eeslemm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Ben okuduğu üniversite falan filan önem vermem benim için entellektüel olup olmaması önemlidir ki öyle birine aşık oldum zaten

0
    0 Yorumla
  • brave_hero1
    brave_hero1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Denk olmak isterim acikcasi. 4yillik ünv mezunu olsun yeterli. Çünkü ünv gercekten insanlara cok arti katiyor ve cocuklarimida bilgili egitimli akli basinda bir adamin yetistirmesini isterim

0
    0 Yorumla
  • erhanbilir
    erhanbilir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

erkek kadından cahilse sıkıntı ama kadın erkekten cahilse sıkıntı olmaz erkek kadınına hiç bir zaman sen şusun busun demez ama kadın kızdığında bunu söyler

0
    0 Yorumla
  • NeOlsun55insonu
    NeOlsun55insonu Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

kişisel bir şey bence bazen çok gerekli bazen de hiç gerekmez

0
    0 Yorumla
  • Sempanzeseksi
    Sempanzeseksi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Kesinlikle cok onemli. Bir kere insan kendi dengi biriyle olmazsa kendini asagida hisseder ezik hisseder yetersiz hisseder erkek icin de kadın icinde bu boyledir. Karsi taraf her ne kadar yapici olsa nazik olsa da denklik cok onemli bence

0
    0 Yorumla
  • -Angeliciouss-
    -Angeliciouss- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Evet önemli. Karşındaki anlamak önemli. Parası demiyorum bak eğitimi.

1
    0 Yorumla
  • SkinnyXXX
    SkinnyXXX Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

ayrıca kişinin kendisii eğitmesine devam ettiği sürece olur bu iş, isterse doktora yapsın, kişiliği zayıfsa ne anlamı kaldı? okuduğu senelerin :D :D

0
    0 Yorumla
  • youngyoung
    youngyoung Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Bence çok önemli düşünceleri anlama açısından aslında eğitimden ziyade kendini geliştirme düzeyi uyumlu olmalı

0
    0 Yorumla
  • beybck
    beybck Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Kalp severse hem esi hem ogretmeni olursun sevmek onemli ama mantik evliliginde tabiki onemlidir

0
    0 Yorumla
  • JackqueeLıne
    JackqueeLıne Takip Et
    +1 yıl

herşeyin eğitimi olmaz bazı şeyleri insan kendi bizzat yaşayım olgunlaşması gerekir

0
    0 Yorumla
  • BenkafaBurak
    BenkafaBurak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

bence çok önemli bir taraf cahil olup diğer taraf okumuş olursa görüş ayrılıkları ortaya çıkar

0
    0 Yorumla
  • nazan1245
    nazan1245 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

kesinlikle çok önemlidir.

0
    0 Yorumla
  • ayfonuolmayangörl
    ayfonuolmayangörl Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Önemsiz.
    Her okuyan adam olmuyor.

2
    0 Yorumla
  • aleyna26
    aleyna26 Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Hersey birbirine yakin olmali

0
    0 Yorumla
  • mylive1997
    mylive1997 Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

davul bile dengi dengine çalar

1
    0 Yorumla
  • syntax-error
    syntax-error Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

kültür denkliği önemli

0
    0 Yorumla
  • Tarık_look_for
    Tarık_look_for Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

eğitim önemli değil fakat kariyer önemli.

0
    0 Yorumla
  • babygirlxx
    babygirlxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Davul bile dengi dengine

0
    0 Yorumla
  • kalemlekesi
    kalemlekesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

çok önemli bence.

0
    0 Yorumla
  • lilyn
    lilyn Takip Et
    +1 yıl

çok önemli bence

0
    0 Yorumla
  • amanaskitom
    amanaskitom Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

önemli değil bence

0
    0 Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı.

%20 önemlidir.

0
    0 Yorumla
  • Thora
    Thora Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

önemli kültür farkı

0
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Çoook

0
    0 Yorumla
  • ayraniçtiayrıdüstü
    ayraniçtiayrıdüstü Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Önemli

0
    0 Yorumla
  • NeMesis21
    NeMesis21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

bilemiyorum ki valla

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilikte eğitim denkliği ne kadar önemlidir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilikte eğitim denkliği önemli midir sizce? 61 cevap verildi
Evlilikte eğitim seviyesi ne kadar önemlidir? 24 cevap verildi
İlişkilerde ve evliliklerde eğitim düzeyi ne kadar önemli? 7 cevap verildi
Sizce evlilikte eğitim farkı önemli mi? 10 cevap verildi
Evleneceğiniz insanın eğitim durumu önemli mi? 28 cevap verildi
Evlenme sürecinde ailelerin de eğitim düzeyi önemli midir? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨