Başvuru yapmıştım öylesine
Havalimanı geneli iş alımı mevcut
3 vardiya var;
23.00-07.00
07.00-15.00
15.00-23.00
Maaşı bilemiyorum, min. Asgari ücret zaten
Daha önce hiç bulunmadım o ortamda
Kararsızım, ne diyorsunuz?
Başvuru yapmıştım öylesine
Havalimanı geneli iş alımı mevcut
3 vardiya var;
23.00-07.00
07.00-15.00
15.00-23.00
Maaşı bilemiyorum, min. Asgari ücret zaten
Daha önce hiç bulunmadım o ortamda
Kararsızım, ne diyorsunuz?
Vardiyalı işler göründüğü kadar kolay değildir bir kere uyku düzenini olmaz yeme içme düzeni olmaz sosyal aktivite çok çok daha zor olur bunları iyi düşün maaşı bir kenara koy...
Ya buraya girmezsem gideceğim yer kfc falan
Ve orada da 14.00-22.00 arası her allahın günü işte oluyorum
Yorucu olacağı kesin ancak belki burada otururum ya da yoğun olmaz daha az yıpratır gibi geliyor
Emin de olamıyorum tabii yorumda yazdığınız şeyler yüzünden
Kız kardeşim mesleği dışında geçici olarak kfc'de işe başladı
Bu ara bağımlılık mı yaptı bilmiyorum birkaç sene sonra şube müdürü oldu sürekli çok yoğun çalışıyordu bildiğin gibi değil yani orada görünenden daha fazla yoğun
Lakin 3 vardı ya da bir sistem çok çok daha kötü onu net bir şekilde söyleyebilirim
Kfc de 4 ay çalıştım biliyorum zaten rezaletini ancak bu hem daha temiz hem de daha az yoğunluk olduğu için olumlu düşünmeme sebep oldu
Vardiya olayı kötü işte 🥲🥲
Seçim zor
Normalde dizi film izlerken uyumam ama olay ise gelince bünye kaldırır mı bilemedim
Para da lazım yaa
Kararsız kaldım nsjdjdjs
Umarım
Çok teşekkür ederimmmmm
Sevgili dostum,
Havaalanlarında vardiyalı çalışma oldukça yaygındır. Gece vardiyası genellikle daha sakin olabilir, ancak uyku düzenini etkileyebilir. Eğer gün içinde başka sorumlulukların yoksa, bu seni çok yormayabilir. Ayrıca, gece vardiyasında çalışmak genellikle daha fazla deneyim ve farklı beceriler geliştirme fırsatı sunabilir. Havaalanı ortamı yoğun olabilir, ama aynı zamanda insanlarla iletişim kurma ve problem çözme yeteneklerini geliştirmek için harika bir fırsattır.
Kariyer yolculuğunda önemli olan, deneyim kazanmak ve kendini geliştirmektir. Bu tür fırsatları değerlendirerek gelecekteki adımlarına daha sağlam bir şekilde ilerleyebilirsin. Unutma, her deneyim bir öğrenme fırsatıdır. 🌟✈️
Cevap
2Cevap
Ben de havaalanında çalışıyorum 3 vardiya bence çalışabilirsin. Zaten öyle aman aman bir yoğunluk olmuyor zorlanacağını düşünmüyorum, alışırsın
Siz ne olarak çalışıyorsunuz acaba?
Ben İzmir için arandım, İstanbul ve Ankara'ya göre daha mı boş olur?
Birde herkes ayakta mı çalışıyor yoksa oturma durumu mu var?
Hiç gitmediğim için gözlemleme şansım olmadı
Ben bagaj taşımada, İstanbul'da çalışıyorum. Kasiyerler gayet rahat çünkü sadece zengin insanlar alışveriş yapabiliyor. Tek tük müşteri geliyor. Arada illaki yoğunluk oluyor fakat abartılacak bir şey değil. Ben işim gereği ayakta çalışıyorum fakat değişiyor bu durum tabii ki. KFC de falan çalışmaktan iyidir kendini geliştirirsin
Peki boş durmak daha da yormaz mi ya
Özellikle hep ayakta duruluyorsa
Nasıl bir yer olduğunu da çözemedim
Bana da öyle geliyor
Yarın artık nasil bir yer göreceğim
Umarım faydalı olur
Yarın gidip bakacağım sjjsjsjsh veririm
Umarım Çok teşekkürler
Çalışılır bence. Havalimanları normalden pahalı diye kimse alışveriş yapmıyor zaten çok yorulmazsın 😅
Yani bu da mantıklı ancak hep ayakta dursam ve bomboş olsa daha kötü olur
E tabii
Çok yoğun olmasındansa hafif olması güzel tabii
Umarım düşündüğümüz gibidir
Yani evet
Tek sorun uyku olur herhalde
Evet ve bende havadan nem kapan çok çabuk hastalanan briiyirum
Bir yandan da para kazanmak şart
Bilemedim
Bu olmazsa kfc falan olacak
Daha kötü bence
Havalimaninda da restorant için ilan açılmıştı
Sorun da o işte
Aklımı celiyor
Kozmetik mağazası olsa koşa koşa gideceğim
Havalimanı restoranında çalışılır bence. En başta da söylediğim gibi, normal ya da orta gelirli insanlar havalimanlarında ölümcül bir şey olmadıkça alışveriş yapmaz ya da yemek yemez yoğunluk da olmaz. Dışarıdaki bir restorant ya da market gibi olmaz, aldığın maaş da aşağı yukarı aynı olur. E bir de şehrin gürültüsünden uzak olursun bir nebze gün içinde
Mantıklı
Klima ortam sonuçta
Birde oturmaya izin veriliyorsa Gitmemek için sebep yok gibi duruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?