Eğitim & Kariyer Tesettürlü biri havayollarında çalışabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bilginiz var mı bu konuda Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sahada çalışmak ve prim usulü maaş almak ne demek oluyor Tesettürlü biri havayollarında çalışabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Almıyorlar diye biliyorum. Yobazlıkları hâlen geçmemiş. 0 0 Yorumla
ertser145 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Calisir ama makyaj yapmayacak erkeklere bakmayacak kapali giyinecek ayni carsafli gibi 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pegasus da yok ama THY var biliyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ✨ Yorumla Bay_Nutella +1 yıl Ben teşekkür ederim umarım gönlümüze göre olur Yorumla Soran +1 yıl Amin inşallah Yorumla
AYIRAMBO Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çalışabileceği hava yolları var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangileri peki AYIRAMBO +1 yıl İsim olarak bilmiyorum ama kapalı hostesler var sadece fizik yüz düzgün olsun yeterli
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bölümüne göre değişir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İngilizce bölüm Yorumla TipsizZüğürt +1 yıl İngilizce derken? Havayollarında ingilizce dersimi verceksin Yorumla Soran +1 yıl Havayolunda ingilizceye ihtiyaç yok mu ki? Yorumla TipsizZüğürt +1 yıl Elbette var ama hangi bölümde çalışacaksın anlamında sordum Yorumla Soran +1 yıl Bende sizlere sordum işte Yorumla TipsizZüğürt +1 yıl Engel olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çalışabilir ne var bunda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani hangi bölümünde çalışabilirim onu bilmiyorum bu sebeple de başvuru yapamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bölümlerine bak bi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Buna engel hiç bişey yok 0 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatun asgari ücret sabit maaşın var. Sahada sattığın ürün başına pirim alıyorsun atıyorum ürün başı 5 tl 150 ürün sattım 750 tl sende Yorumla Soran +1 yıl Ooo iyiymiş , yarın iş görüşmesine gidicem inşallah güzel geçer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nedir sektör napıcaksın? Yorumla Soran +1 yıl Sigorta acentası, sahada çalışırmısınız dediler evet dedim prim usulü maaş dediler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz zor ama Yorumla Soran +1 yıl Ne açıdan zorluğu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gizliden çıkayım mı Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumda mı devam edecek bu konuşma uzun sürer anlatım vs Yorumla Soran +1 yıl O değilde Pakistan numarası aradı beni WP den iş vs LinkedIn diyor , dolandırıcıdır değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dolandırıcı tüm hesaplarını ele geçirebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstemiyor musun? Yorumla
kirve2344 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hangi pozisyonda peki 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İşte onu bilmiyorum o konuda fikrinizi alabilirim Yorumla kirve2344 +1 yıl Pilot mu hostes mi buro personeli mi ne Yorumla Soran +1 yıl Pilot hariç hepsi olabilir yani ingilizce ile calisabilecegim bir alan arıyorum Yorumla kirve2344 +1 yıl Kac yaşındasın peki Yorumla Soran +1 yıl 20. Yorumla kirve2344 +1 yıl Hangi şehirdesin Yorumla
barbarrra Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Tabi ki olur sonuçta rte başta 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla barbarrra +1 yıl 😂😂😂 boş ver Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 524 cevap paylaştı. Evet çalışabilir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Abi heryerdesin maşallah 😂 Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Sabah saatlerinde işe giderken boş durmuyorum😃 Yorumla Soran +1 yıl İyi iyi Allah boş durani sevmezmiş zaten 😅 Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Aynen cano 😃 Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Senin iki soruna mı yorum yaptım Yorumla Soran +1 yıl Saymadım ya 😂 başkasinin sorularını okuyordum adını gördüm geldin benim soruma da yazdın komik geldi o an 😅😅 Yorumla karamelizeaşk +1 yıl Hahaha doğrudur 😊 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu zamanda çalışır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oldukları heryer karışıyor ahlakı bozuluyor 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Onlar bayılıyor sana 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asılan çok oldu bakmadım Yorumla Soran +1 yıl Çok sevindim onlar adına , kıt düşünceli biriyle olma şansını kaçırdıkları için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl AKP'li siniz hepiniz Suriyeli seviyosunuz siz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yoo ben akp li değilim , hiç oy vermedim daha 🥲 Suriyeli vs degil , insan olanı seviyorum o kadar hangi milletten olduğu önemli değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He işte Afgan paki Suri farketmez size 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl He he sensin en iyi tamam en modern sensin en ileri sensin evet 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk ohhhhh ohhhhhhhh Yorumla Soran +1 yıl Ahahhahahah yaşamiyor ama neyse Yorumla Soran +1 yıl Ülkeme katkısı olan herkese saygım sonsuz ♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahha buradan belli düşman olduğun sana Afgan başbakanı lazım şapşup 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sus kusucam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Almıyorlar diye biliyorum. Yobazlıkları hâlen geçmemiş.
Calisir ama makyaj yapmayacak erkeklere bakmayacak kapali giyinecek ayni carsafli gibi
Pegasus da yok ama THY var biliyorum
Teşekkür ederim ✨
Ben teşekkür ederim umarım gönlümüze göre olur
Amin inşallah
Çalışabileceği hava yolları var
Hangileri peki
İsim olarak bilmiyorum ama kapalı hostesler var sadece fizik yüz düzgün olsun yeterli
Bölümüne göre değişir
İngilizce bölüm
İngilizce derken? Havayollarında ingilizce dersimi verceksin
Havayolunda ingilizceye ihtiyaç yok mu ki?
Elbette var ama hangi bölümde çalışacaksın anlamında sordum
Bende sizlere sordum işte
Engel olmaz
Çalışabilir ne var bunda
Yani hangi bölümünde çalışabilirim onu bilmiyorum bu sebeple de başvuru yapamıyorum
Bölümlerine bak bi
Buna engel hiç bişey yok
Hatun asgari ücret sabit maaşın var. Sahada sattığın ürün başına pirim alıyorsun atıyorum ürün başı 5 tl 150 ürün sattım 750 tl sende
Ooo iyiymiş , yarın iş görüşmesine gidicem inşallah güzel geçer
Nedir sektör napıcaksın?
Sigorta acentası, sahada çalışırmısınız dediler evet dedim prim usulü maaş dediler
Biraz zor ama
Ne açıdan zorluğu
Ben gizliden çıkayım mı
Neden
Yorumda mı devam edecek bu konuşma uzun sürer anlatım vs
O değilde Pakistan numarası aradı beni WP den iş vs LinkedIn diyor , dolandırıcıdır değil mi
Dolandırıcı tüm hesaplarını ele geçirebilir
İstemiyor musun?
Hangi pozisyonda peki
İşte onu bilmiyorum o konuda fikrinizi alabilirim
Pilot mu hostes mi buro personeli mi ne
Pilot hariç hepsi olabilir yani ingilizce ile calisabilecegim bir alan arıyorum
Kac yaşındasın peki
20.
Hangi şehirdesin
Tabi ki olur sonuçta rte başta
Ne alaka
😂😂😂 boş ver
Evet çalışabilir
Abi heryerdesin maşallah 😂
Sabah saatlerinde işe giderken boş durmuyorum😃
İyi iyi Allah boş durani sevmezmiş zaten 😅
Aynen cano 😃
Senin iki soruna mı yorum yaptım
Saymadım ya 😂 başkasinin sorularını okuyordum adını gördüm geldin benim soruma da yazdın komik geldi o an 😅😅
Hahaha doğrudur 😊
Uçabilir evet
Calisirr tabiki
Bu zamanda çalışır
Firmaya bağlı
Oldukları heryer karışıyor ahlakı bozuluyor
Derken
Sevmiyorum
Onlar bayılıyor sana 😃
Asılan çok oldu bakmadım
Çok sevindim onlar adına , kıt düşünceli biriyle olma şansını kaçırdıkları için
AKP'li siniz hepiniz Suriyeli seviyosunuz siz 😂
Yoo ben akp li değilim , hiç oy vermedim daha 🥲 Suriyeli vs degil , insan olanı seviyorum o kadar hangi milletten olduğu önemli değil
He işte Afgan paki Suri farketmez size 😂😂😂
He he sensin en iyi tamam en modern sensin en ileri sensin evet 🤣
Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk ohhhhh ohhhhhhhh
Ahahhahahah yaşamiyor ama neyse
Ülkeme katkısı olan herkese saygım sonsuz ♥️
Hahahha buradan belli düşman olduğun sana Afgan başbakanı lazım şapşup 😂😂😂
Sus kusucam
Evet
Neden olmasın