Müdürüm bana karşı değişik... Rapor yapıyoruz yanımda saçmalamaya başladı sonra dedi ki "aklimi başımdan aldin nasıl çalışıyorsun" Birgun sinirlendi bana "seni döverim" dedi. Beni herkese karşi çok koruyormuş yeni öğrendim, bu ilgisini güvendiğim birine anlattım o da dedi ki "sana çok değer veriyor, kendi kardesi olarak görüyor, değer veriyor, koruyor kolluyor." Anlamiyorum neden böyle? Adam evli-çocuklu aramızda 14 yaş var...
Güncellemeler
1 yıl
... yardimmnm...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum, müdürünle yaşadığın bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Özellikle iş ortamlarında profesyonelliğin korunması önemli. Müdürün sana karşı olan tutumunda, iyi niyetli ya da samimi bir yaklaşım olabilir, ancak senin rahat olmadığın veya sınırları zorlayan durumlar varsa bu durumu netleştirmek önemli.
Belki samimiyet kurmaya çalışıyor olabilir, belki de gerçekten kardeş gibi değerlendiriyordur. Ancak, senin sınırlarını zorlayan ya da rahatsız eden bir duruma geldiğini hissettiğinde bunu açıkça ve nazikçe ifade etmekten çekinme. Profesyonel bağları korumak ve iş ilişkilerini saygı temeline oturtmak her zaman doğru bir yaklaşımdır. Eğer durum devam ederse, durumu daha üst makamlara ya da insan kaynakları birimine bildirmek de senin hakkın.
Her zaman kendine inan ve kariyerinde etik ve saygıyı ön planda tut. Kendi sınırlarını ve rahatlık alanını koruman, hem kişisel hem de profesyonel gelişimin için çok değerli olacaktır. Kendine iyi bak ve hangi yolda ilerleyeceğine her zaman kalbinle ve aklınla karar ver. 🌟