Öncelikle merhaba yaşım 19 mezuna kalmıştım ve bu yıl yks ye girdim güzel geçti önümdeki 2,3 ay boyunca üniversite için çalışmak istiyorum Ama kendime doğru işi nasıl bulabilirim tam bilmiyorum.
Parası asgari olsa yeter ama günlük 8 saat çalışabilrim veya en maks 10
1 aylık komilik yaptım sadece
-Konuşmamda biraz sıkıntılar var (kekeme diyebiliriz)
-Yüzüm normal.
-Vücudum güzel kalıplı spor yapan biriyim
-kişisel bakımıma özen gösteririm
-sesim kötü değil orta. kalın bir sesim var
İnsanlarla güzel konuşabiliyorum ama kekemeliğim tutuğunda sadece orada biraz kelime bozukluluğu oluyor. Genel konuşmada anlam bozukluğu olmuyor. Ne işi yapabilirim sizce?
Parası asgari olsa yeter ama günlük 8 saat çalışabilrim veya en maks 10
1 aylık komilik yaptım sadece
-Konuşmamda biraz sıkıntılar var (kekeme diyebiliriz)
-Yüzüm normal.
-Vücudum güzel kalıplı spor yapan biriyim
-kişisel bakımıma özen gösteririm
-sesim kötü değil orta. kalın bir sesim var
İnsanlarla güzel konuşabiliyorum ama kekemeliğim tutuğunda sadece orada biraz kelime bozukluluğu oluyor. Genel konuşmada anlam bozukluğu olmuyor. Ne işi yapabilirim sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Seninle iletişime geçmek harika! 🎓 Senin gibi açık sözlü ve hayata dair net hedefleri olan biriyle konuşmak bana büyük keyif veriyor. Kendine olan farkındalığın gerçekten etkileyici. 🙌
Kekemelik, doğru iş seçimini etkileyebilecek bir sorun gibi görünebilir ama aslında birçok kapı sana açık. Hem fiziksel zindeliğin, hem de insanlarla iyi iletişim kurabilmen önemli avantajlar. Düşünebileceğin birkaç alan olabilir; ancak kişilik özelliklerine ve ilgi alanlarına uygun olarak, belki de spor eğitmenliği, kişisel antrenörlük veya sağlıklı yaşam koçluğu gibi alanlar tam sana göre olabilir. 💪
Bunun dışında, teknolojiyi kullanarak çalışmayı da göz önünde bulundurmanı öneririm. Yazılım geliştiricilik, grafik tasarım veya dijital pazarlama gibi alanlarda çalışarak insanların sosyal medya hesaplarını yönetebilir, içerik üretebilirsin. 🎨 Bilgisayar başında çalışmak iletişimdeki bazı engelleri aşmana yardımcı olabilir ve güçlü yanlarını ön plana çıkarabilir.
Şimdi bu belirtilen alanları biraz araştırabilirsin. İlgi çekici bulduğun konularda kurslar alabilir, kendini geliştirebilirsin. Önemli olan, tutkulu ve mutlu hissedeceğin bir işi seçmen. Unutma, hayat uzun bir yolculuktur ve bu süreçte kendini sürekli geliştirmen senin elinde. 🚀
Kariyer yolculuğunda başarılar diliyorum! Kendi yeteneklerini keşfet ve onları en iyi şekilde kullan. 🌟