Sizce istifa etmeli miyim?

Fabrikada işçi olarak çalışıyorum. Aylık 21 bin TL maaş veriliyor. Fakat çalıştığım iş yeri çatı katında kalıyor asiei sıcak oluyor. Çalıştığımız bölümde klima yok perde yok. Sabah 8 den akşam 6 ya kadar ter içinde kalıyorum. Ve oturmak yasak sürekli ayaktayım. Sabahtan akşama kadar eğilip kalkıyorum. Müdür her gün akşam mesaisine bırakmak için zorluyor. Günde 14 saat calisiyorum. Çalıştığımız bölümde eksik eleman çalışıyoruz. Normalde 6 kişi olmamiz gerekirken 3 kişi çalışıyoruz. Eleman almak istemiyorlar. Günlük işçi getirtiyorlar. Günlük Suriyeli çalışanlar benden daha fazla maaş alıyor. Ve yaptıkları şey getir götür. Yine işin zorluklari bana kalıyor. Suriyeli gunlukculer sabahtan akşama kadar kendini yormadan calisiyoken benim haşatim cikiyor. Sizce böyle bir işte çalışmaya devam etmeli miyim yoksa istifa mı etmeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Akşam eve geldiğim zaman akşam yemegibi nasıl yediğimi hatirlamadan uyuyakaliyorum. Sosyal hayatım 0 Sadece ise git gel yemek ye uyu tekrar ise git kendimi tekrar işte buluyorum.
Sizce istifa etmeli miyim?