Güncellemeler
+1 yıl
Akşam eve geldiğim zaman akşam yemegibi nasıl yediğimi hatirlamadan uyuyakaliyorum. Sosyal hayatım 0 Sadece ise git gel yemek ye uyu tekrar ise git kendimi tekrar işte buluyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hemen çık bu iş yeri ne böyle ya 14 saat iş mi olur?
İşin garip tarafı 14 saat boyunca 40 dakika mola hariç asla oturtmuyorlar. Oturunca suç işlemiş gibi bakıyorlar.
Gerçekten inanılmaz
İş bulmadan istifa etme. Bu aralar ekonomi iyi değil piyasada zaten eleman falan almaz kimse.
Direkt istifa et eğer maddi sıkışık değilsen çünkü çalışırken iş bakamıyorsun.
Aynen öyle. Maddi yönden sıkıntım yok. Zaten aile evinde yaşıyorum. Kendimi idare edecek kadar birkimim var. Böyle bir iş temposunda çalışırken iş aramayı bırak internetten ilanlara bile bakacak dermanım kalmıyor.
O yorgunluğu bilmez olur muyum fjrndjdk ben de kendimi bildim bileli çalışıyorum. S*riyeliden düşük maaş varsa bu büyük hareket gibidir bir de o kadar normal iş varken ne ugrasacaksın sıcağı ile. Çık gitsin aga hiç düşünme bile.
Suriyelilere sigorta yapmıyor diye adamlara 900 TL günlük ücret oduyolar. Ben kendi maaşımı saatlik ücrete vurdugukda o kadar etmiyor. suriyeliler bile o maaştan assagisina çalışmam diyor. Adamlar bı de kendilerini yormak istemiyorlar. sadece getir götür tut bırak o kadar. olan bana oluyor her türlü sorumluluğu bana veriyorlar her türlü çabayi ben gösteriyorum. Bı de sıcağın altında afedersin gotumden ter boşalıyor.14 saat boyunca sadece 40 dakka molada oturabiliyirum o kadar. 5 dakka oturiyik desen suç işlemiş gibi imalı imalı bakıp dueuyo sorumlu.
Ben tahammül edemezdim.
Daha iyi bir iş bulunca çık
Direk birak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!