Sizce istifa etmeli miyim?

Arkadaşlar merhaba,
31 yaşında doğma büyüme İstanbullu bir kızım. Marmara İngilizce İşletme mezunuyum, ama hayat bana iş konusunda gülmedi. Okuldayken staj bulamadım sonra uzun süre iş bulamadım kurumsal tecrübem görünsün bilmem ne bir perakende marketine müdür yardımcısı olarak girdim. Aslında geçen sene martta istifa edecektim ama kimse görüşmeye o zamanlar çağırmaz diye geri çektim halen devam ediyorum
Durum şu, üç kuruş maaş, herkes evde yatarken hayati tehlikede işe gittim market sonuçta, aylık 5 milyon ciro yapan mağazada temizlikçiyle bana aynı para yattı (200), ne bayramım var ne haftasonu, anahtar taşıyorum kapı aç alarm kur seni arasınlar bugün herkes 6 da çıktı gitti sanal marketi bekle.7 ye kadar. Emeğine değer veren yok. Tüm arkadaşlarım güzel yerlerde çalışıyor ben senelerdir markette sürünüyorum buna da şükür ama her an nefret ederek işe gidiyorum masam yok odam yok ortak kullandığımız tırt bir oda var günde en az 6 saat ayaktayım. Maaşa gelince kasiyerin bir üstü bürocu dediğim kızla aramda 250₺ oynuyor. Bayram sonrası iş arama izinleri falan kullanayım istifa edeyim diyorum. Geçtiğimiz ekimde sap eğitimi aldım bir sürü yere junior görüşmesine gittim kimse yaşımdan dolayı almadı beni. İşsiz kalöak da istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Çalışırken iş bulunmuyor günde 6-7 saat ayakta bilmem ne halim kalmıyor
Sizce istifa etmeli miyim?