Eğitim & Kariyer CEO olmak istiyorum hangi bölümü okumalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor üniversite düşük puanlı olacak maalesef hangi bölüm olursa olsun.en genç CEO olup kendi yazılım inşaat ticaret anonim şirketimi kurcam Güncellemeler+1 yıl önce bir şirkette CEO olup sonra kendi şirketimi kurcam Birikim oldukça CEO olmak istiyorum hangi bölümü okumalıyım? Cevapla Üniversite Soruları Yazılım Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sorunun saçmalığına bakar mısın ya 😂 kendi şirketini kurarsan zaten o şirketin CEOsu oluyorsun yani okumasan da olur 0 10 Yorumla Soran +1 yıl yanlış yazdığımın farkındayım bu yüzden guncelledim zaten Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl On tane şirket seç ve CEOlarına bak önce Yorumla Soran +1 yıl peki okudukları bölümleri düşük puanlı bir üniversitede okusamda olur mu yine de Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Yüksek lisans doktora filan yapman lazım Yorumla Soran +1 yıl onları yaparım ama üniversite düşük puanlı olacak o kafama takıldı Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Bir şey olmaz ya Yorumla Soran +1 yıl bunlar geneli işletme mezunu ama ben sayisalciyim daha çok. eem okunur mu Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Yani işletme okuyup sonra mba yapsan müthiş olur Yorumla Soran +1 yıl Marmara işletme nasıl sence Yorumla dontkillmyvibe +1 yıl Havalı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl üniversiteye çok bakmıyor. 3 kağıt, psikoloji , insan sömürme öğren yüzsüzlüğü rutin haline getir. tabi karaktersizde olman gerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl öylede yalandan da olsa iyi bir eğitim almiş görüneyim. yoksa ceoların çoğu zaten ailesinin parasını yönetiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işletme falan oku en azından yönetim işlerine daha yakın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorunun saçmalığına bakar mısın ya 😂 kendi şirketini kurarsan zaten o şirketin CEOsu oluyorsun yani okumasan da olur
yanlış yazdığımın farkındayım bu yüzden guncelledim zaten
On tane şirket seç ve CEOlarına bak önce
peki okudukları bölümleri düşük puanlı bir üniversitede okusamda olur mu yine de
Yüksek lisans doktora filan yapman lazım
onları yaparım ama üniversite düşük puanlı olacak o kafama takıldı
Bir şey olmaz ya
bunlar geneli işletme mezunu ama ben sayisalciyim daha çok. eem okunur mu
Yani işletme okuyup sonra mba yapsan müthiş olur
Marmara işletme nasıl sence
Havalı
üniversiteye çok bakmıyor. 3 kağıt, psikoloji , insan sömürme öğren yüzsüzlüğü rutin haline getir. tabi karaktersizde olman gerek
öylede yalandan da olsa iyi bir eğitim almiş görüneyim. yoksa ceoların çoğu zaten ailesinin parasını yönetiyor
işletme falan oku en azından yönetim işlerine daha yakın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!