Arkadaşlar size okulumdaki dışlanma olayını paylaşmak istiyorum bu olay hakkında düşünceleriniz neler?

Size okulumda yaşadığım olaydan bahsedicem: Ben o sınıfa girdim gireli dışlandım beden dersinde top oynuyorlardı bende oynamak istediğimde hayır
diyorlardı sonra gittim müdüre müdür tanıdıktı, ben
utangaç, içe kapank biriyim, kendimi ifade etmekte güçlük çekiyorum. Burayı atlıyorum konu uzamasın. Omuz atmalar, iftira atmalar falan, anneme anlattım bunları gitti müdür yardımcısının yanına konuştu işte adam, benimle de konuştu, bana inanmadılar çünkü sınıftaki diğer
ögrenciler de bu kızın arkasını tutuyorlar, müdür bana inanmayinca ben kendimi tutamadim agladim, sinif ögretmeni de ayri
bir canım o da onlara inaniyor, annem benim arkamda beni savunuyor çünkü annem
biliyor benim yalan söylemedigimi. Sonra
annem
anlattı kızların bana yaptıklarını, müdür dedi ki
kizin bunlari
uyduruyor, bunu söyledikten sonra ben
basladim
aglamaya, kizin uyduruyor, kizin yalan
söylüyor, kiz
arkadasim da geldi beni savundu o da sahitti gunku, top basima vuruyorlardi yeter
diyordum gülüp yine
yapiyorlardi, bende peygamber sabri vardi yani. Su an sinifa yeni gelen kiz var onu da benden uzaklastirmak için çabaliyorlar.
Teneffüste derslerde kimse benle
konusmuyor tek kelime bile etmiyorlar. Sınıf öğretmeni de bana karşı pek ilgili değil
Arkadaşlar size okulumdaki dışlanma olayını paylaşmak istiyorum bu olay hakkında düşünceleriniz neler?