AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
kimsenin önemi yok. tek önemli şey sensin. onlara cevaplarını ver ve sustur. sadece onlardan tek bişey iste daha doğrusu tek bir soru sor. yanımda mısınız, değil misiniz?
Gidip söyle herkes hemen kazanacak diye bir şey yok bir şey derlerse beni bul.
Aileni bilmem de akrabalara b. k yemek düşer. Kendi önüne bak. Diğerlerini boş ver
Sen elinden geleni yaptıysan yapacak bir şey yok kendini üzme. Ailenden çekinmene gerekyok.
Boş bir bölüm okuyup 4 yılını kaybedeceğine 1 yıl daha çalış güzel bir bölüme git
Yapabileceğini düşünüyorsan kal gitsin senin hayatın senin kararın
Kimin ne dediğini umursamadan hayallerinin peşinden koş.
Senin hayatını onlar yaşamıyor bu yüzden dert etme. İstediğin bölümü oku. Daha iyi hazırlan.
Bende 3. kez mezuna kalıcam inan ki bende çok düşünüyorum ne diyerler diye ama umrumda değil ben hayalimdeki mesleği yapıcam belki birazcık geç kalıyoruz ama 5 6 yıl sonra iyi ki beklemisiz diyeceğiz sevdiğimiz mesleği yapıyor olacağız çünkü🌸
3. kez mezuna kalmıi birisi olarak kalma kesinlikle bir tercih yap üniversitede derslere çalışma git sınıfta yks çalış ama evdenn git. evde çalışılmıyor ve çok yalnız oluyorsun. alışkanlık yapıyor mezuna kalmak yatıyorsun. ben bu sene gidicem ve orada tekrar gircem
Neden mezuna kalıyorsun ki. İkinci kez. Puanın tutma ihtimali de var daha olumsuz düşünme bence.
sen kimseye bi şey açıklamak zorunda değilsin. Bu senin hayatın. Kimse sana bi şey açıkladı mı herhangi bi şey yaparken sen de açıklamayacaksın. 1 sene daha hazırlanmayı uygun gördüm diceksin bu kadar. herkes kendi işine baksın yeter be
Senin için en iyisi buysa, onların dediklerine aldırış etmemelisin. Kendin için en iyisini sen bilirsin. Bu yüzden sadece ikinci kez mezuna kalacağım diyip geçmelisin. Ama mezuna kalmanın hakkını vermelisin. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Akrabaları, milleti, elalemi düşünmekten zaten hepimiz bu haldeyiz. Akrabaların.. na koy gitsin
El alem ne der korkusunu ve kaygısını bir tarafa bırak
üzülme ben 3. kere kaldım da öyle kazandım dünyanın sonu değil
Akrabalarına hiç bir şey ama ailene nedenini, sen ne dersen de onlar da anlamayacaklar ise salla kendi kararlarını vermenin tadini çıkar, böyle bir lüksün var ise 🙃
mezuna kalma nedir yaaa mezun olursun sınavda kazanamadım dersin olur biter bu mezuna kalmada son senelerde moda oldu he bizim zamanımızda yoktu bunlar bea
Üzülme kötü yere gidip boş bölüm okumaktansa 1 yıl mezuna kal daha güzel bölümler en azından hayalin olan bir bölüm okursun senin hayatın hayatına odaklan inşallah güzel yerlere gelirsin
Ahh keşke şu an senin yerinde olsaydım. Kaç sene olursa olsun. İleride piiman olmamak için hayallerinin peşinden git.
Akrabalarına ne oluyor ki mezuna kalman
Ailen en iyi destekçin olacaktır
Ailene akrabalarına diyeceğin çok profesyonel bir şey var ben çok zekiyim okumasamda ticaret yapıcam fikrim değişti falan😄😄😄
akrabalar senin iyiliğin isteyen bir topluluk ise zaten seni destkeler ama senin düşmeni beklerse kimseye bişey deme ))
Annen baban arkandaysa diğer insanların ne düşüneceğini hiç önemseme.
Ve bir daha mezuna kalmamak için elinden geleni fazlasıyla yap.
Ben bir kere mezuna kaldım akrabalar böyledir sen başarısız olursan laf ederler ama sınavı kazanınca belki sormazlar bile
Valla lise mezunuyum allahdan üniversite okumadım çünkü okusanda bir yararı yok meslek edindim 80 bin maaş yerer bana 😅
Kimsenin ne düşündüğü önemli değil önemli olan senin geleceğin bir sene daha hazırlan bir şey kaybetmezsin
Ya açıkçası benm hayalim yoktu fazla ama genede ailem hukuk vb istediği için mezuna kaldım ama şimdi artık ne çıkarsa okıycam
Açıklama yapman gerekmiyor herkes kendi hayatına baksın
Akrabalarına noluyo sanane onlara sen kendin ilgilendiriyorsun
Kaldi mi hala oku diye tutturulan kimseler.
Kazandim ama gitmiyecem de
Kımseye laf anlatmak zorunda degılsın kendı hayatına bak
Ailene ve akrabana hiçbir açıklama yapmak zorunda değilsin. Sorun yok. Daha iyisini yapabilirsin
Anne baba karabalar kiziniz okul işini beceremiyor beni çırak olarak verin
"Ben buyum. Beni böyle kabul etmek zorundasınız" mesajı ver.
Hiçkimseye bir şey demek zorunda değilsin herkes kendi kaderini yazar
Bu senin hayatın başkasına açıklama yapma gibi bi zorunluluğun yok istediğin neyse peşinden git
Bence kendine boşuna stres yapma hayat senin hayat akrabaların ne dediği önemli değil ailenin de ne dediği önemli değil senin hayatın 🙂 ama ikinci kez mezuna kalacağım diye de hedeflerinden şaşma
Dert etme bir iki kişi boş konuşur sonra susarlar
Kıytırık bir yere gideceğine otur bir yıl daha çalış millet ne der diye düşünme sonra çok pişman olursun benim gibi
bir şey demek zorunda değilsin
Kendini düşün insanları değil
yuh. rezil olursun valla
Olmadı. Yapamadım de. Olanı söyle yani
Elinden geleni yaptıysan bişey demeye hakları yok
Hayırlı uğurlu olsun mezuna kaldım
bence deme kan çıkar
Kimseye bir şey deme kuzum salla hepsini
Kimseyi takma yoluna devam et
Onları ilgilendirmez ki
Kimseye bir şey demek zorunda değilsin
Senin adına üzüldüm
Sorun etme çalış gayret göster seneye olur
Kimseye bişey demek zorunda değilsin
Akrabalarina bişey demek zorunda degilsin ki
Bildiğini oku kimseyi takma
Kendini ihtahar et !😉
Abi çok iyi moral verdin ya 😅
En azından ailenin sana verdiği o piskolojik baskıdan iyidir yani
Şaka yapıyorum çok dert etme her şey olacağına zaten varıyor
Onu, o haltı yemeden önce düşünecektin...
Aklında ya da heves ettigin meslekler nedir
Hayat bildiği gibi gelsin..
Allahın hakkı 3'tür de.