Ben üniformalı mesleklere her zaman çok sevgi dolu olmuşumdur, kısaca olamayışımın sebebi kolumda ve ensemdeki bir yara, ufaklıktan kalma bir kaza sonucu oluşmuş iki majör yaram var bunlar asker ya da polis olmak için bana engeldi, gittim ve elendim, sağlık olsun, sağlıkçı oldum oda formalı sonuçta haaha mesleklerimden memnunum bana iyi geliyor :D
Hep stilist olmak istiyordum orta birinci sınıftan itibaren abiye elbise modelleri çiziyordum ilk başta defter kitap sayfalarına çizerek başladım sonra zamanla bu hobby haline geldi çizimlerimi amatör olarak A4 kağıtlarına çizmeye ve dosyalara dökmeye başladım İstanbul bakırköy de ' ünlü modaci Neslihan Yargıcının kursuna kayıt oldum ama babamın tepkisiyle karşılaşınca kurstan kaydımı sildirdim , babam hiç istemedi o iş mi gözüyle baktı sonra babamın zoruyla iki yıl üniversite ve bilgisayarli muhasebe kursuna gittim ve şu an muhasebe işiyle uğraşıyorum , hep hayalim stilist olmaktı , Allah bana bir yetenek vermişti ama bunu değerlendiremedim hayellerimin peşinden gidemedim...
@fesfs Soralım çiçeğim 🌺 çok iyi olur ama bugün olmasın çünkü çok yogunum soruyu takip edemem @Cendere1910 de çok söylüyor hatta 4 lü 5 li yapalım eğlenceli olur diyor bize soru bulun diyor 😂 yaparsak @ertugrulkartal1903 da mutlaka alırım zaten
@ErtugrulKARTAL1903 bakarız duruma göre ona göre ayarlarız bugün dediğim gibi yapsakta soru takibi yapamam herkes bir yorum yapınca ortaya makara bir muhabbet çıkıyor 😂 herkes bir laf atıyor ortaya eglenmis oluyoruz
Değiştirmezdim bölümü de çok severek okumuştum mezun olduğumdan beri branşımla ilgili işlerim oldu önce danışmanlık sonra idari kadroda olduğum aynı alanda bir iş koluna geçtim. Zaman zaman zorluklar elbet çıkabiliyor ama yıldırmıyor ve pişman etmiyor.😇🍀
İşimden memnunum. Bazı aksaklıklar olsa da her işin sıkıntısı var kendine göre. Değiştirme şansım olsaydı belki asker olmak isterdim. Ama şu anki durumda da askerin de bir memurdan farkı yok.
Ben meslegimden işimden memnunum ancak biraz daha diğer mesleklere nazara yoğun ve stresli. Her işin kendine görebir prensibi çalışma zorluğu var ancak değiştirme şansım olsaydı memur yani polis olmak isterdim.