Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar söyle de bir sorun var yazlığa gidecekler ofiste olmayacaklar yani gelmeler Ağustos sonunu bulabilir bende Temmuz da vereceğim istifayı ihbar süremle bana çok fazla kin giderler mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
mutlaka istifa dilekçesi isterseler, sakina aile lvi durumlardan vb şeyler deme, yani senin yüzünden bir durum olmasin, onların uyguladığı mobing vb maas gec yatırma baski vb sebepler göster
Ailevi sebep vs diyemem her şeyimi biliyorlar çünkü çok yakın oldum kendileriyle maaş da bir kaç gün geciktirseler dahi gününde yatıyor ama yalandan başka iş vs mi buldum desem
öyle bir şey dediğin an bütün tazminatlari unut... çünkü çok önemli bir madde..
Şöyle bir şey var bizimkiler asla tazminat vs vermezler kendi isteğimle çıkacağım için
tazminat isteme hakkin var, vermezler degil, sen istemiyorsan orasi sana kalmış...
Ben istesem bile vermezler manipüle ustası iki patronla aynı göz odadayım
onlarin hamilesine seninde haklarin olduğubu unutma, zaten öylede böyle de cikacaksin. kimsenin kasi gözü icin emek vermiyorsun orada, ve ne kadar iyi olursan ol, seni sevmiyecekler, çıkınca... herkes menfaatini düşünür
Normal şekilde, konuşalım de. Ben şu tarihte işten ayrılmaya karar verdim de. Bu kadar
Ben nedense çok kafama takıyorum tek elemanım diye sanırsam ama işten çok sıkıldım borç harç için dayanıyorum
Niye takıyorsun, iş karşılıklı bir anlaşma. Kimsenin kimseye borcu yok
Kesinlikle öyle de düşüne düşüne kendimi hasta edeceğim artık. Bir de yazlığa gidecekler ben Temmuz gibi söyleceğım ağustosta çıkacağım onun da stresi var ve bende haziranda cıkacağım izine
İstediğini yap, bir ay öncesinden söyle o kadar
Benden bu kadar size iyi günler
Keşke hemen bununla bitseydi..
Neden
Daha iyi şartlarda daha iyi iş buldum.
Sorup ederler kesin nerede nasıl diye nasıl bir yalan sunsam ki bir de çalıştığım yer bir arka sokak en kötüsü de bu
şu an için paylaşmam doğru olmaz. Başladıktan sonra ararım sizi dersin
Gerçekleri olduğu gibi söyleyin.
Söylemek istediğim çok şey var da ihbar süresi sorunu var
İhbar süresi kısmını bilemem ama durum net konuşulmadıkça çözülemez.
kanka ben kaçıyorum bu iş buraya kadar de
Keşke kolay olsa kanka be böyle
sadece bir ay mi çalıştın orada ihbar süresi bir ay derken
1 yıldan fazla knk
yani normal tazminatını alman gerekiyor hakettin bunu öylemi. o zaman güzelce konuş versin dicem ama o vermiyorum diyecek. sende ben ne yapayım böyle diyorsun