Güzellik & Bakım TIRNAKLARIN UCU NASIL KIVRIK OLUYOR? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar tırnaklarınızın uç kısmı nasıl böyle fotoğraftaki gibi kıvrık uzuyor. Benim tırnaklarım kıvrık değil düz dolayısıyla uzattığımda hoş olmuyor uzatmıyorum. Bu tırnaklar nasıl kıvrık uzuyor. umarım anlatabilmişimdir TIRNAKLARIN UCU NASIL KIVRIK OLUYOR? Cevapla Fotoğraf Soruları Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
maveraünnehirr Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kartal gibi uçup avlarını pençenle yakalaman gerekirse kıvrık olur 0 0 Yorumla
amanhesap1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Kıvrık ne ya? Kare işte o. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kastettiğim olay bu değil Yorumla amanhesap1 +1 yıl Anlatamadın Yorumla Soran +1 yıl Parmak uçlarını gözlerine 90 derece dik tut ve tırnak uçların kıvrık mı düz mü diye bak Yorumla
steril19 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 37% +1 yıl Tirnak yapısıyla ilgili sanirim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım Yorumla
xpamuksekerxx Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kesimle ilgili 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kare veya yuvarlak kesim olmasından bahsetmiyorum Yorumla xpamuksekerxx +1 yıl Anladım neden bahsettiğini maniküre git göster boyle yaparlar Yorumla Soran +1 yıl Aynen düzenli başlamayı düşünüyorum Yorumla
En İyi Cevaplar