- Eğitim & Kariyer konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılAilen doğru demiş. Hiçbir anne baba çocuğunun kötülüğünü istemez. Bugün para harcarsın yarın borç içinde uğraşıp durursun. Tanıdık bir abi var. Parayı har vurup harman savurdu. En sonunda 150.000 TL borç yaptı aklı başına geldi. İnşallah o noktaya kadar gelmezsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSertifikanın ne olduğuna göre değişebilir. Şahsi fikrim genel olarak sertifikalar için o kadar para verilmemeli. Daha ucuza hatta ücretsiz sertifika eğitimleri bulabilirsiniz. Sağlıcakla kalın.
13 Yorumla
Soran+1 yılOyun terapisi eğitimi. Yaptık bi hata 😔
- +1 yıl
Sağlık olsun. Hiç değilse tecrübe oldu.
- +1 yıl
Niye hata olsun ki bakarsin sana bu sertifika sayesinde bu konu ile ilgili bie is cikar calisirsin
+1 yılYanlışta olsa ailenizden bağımsız hareket edebilmişsiniz. Zincirlerini kıracak bir davranış sergilemek kolay değildir. Sakın yok yere ümitsizliğe kapılıp üzülmeyin her hâl geçicidir.
18 Yorumla- +1 yıl
Sizi manipüle etmelerine izin vermeyin.
Soran+1 yılManipülasyon çok var benim ailemde. Hala tam olarak çözebilmiş değilim.
- +1 yıl
Bir tek ailenizde yok. Çevrenizde ve bu tarz bir ortamda da sizi rahatlıkla manipüle edebilirler.
- +1 yıl
Çağımız Teknoloji ve Bilim çağı. Sürekli bir gelişim ve değişim içindeyiz. Onun için almış olduğunuz sertifika illaki günün birinde işinize yarayacaktır.
Soran+1 yılYapılanı anlamada iyi misin
- +1 yıl
Pek iyi değilim ancak şundan kesinlikle eminim hepsi birer imtihan. Olmuş olan da hayır vardır
Soran+1 yılUmarım öyledir
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
+1 yılBana, fikir almaktan ziyade kendince para savurarak bununla hava atmaya çalışan birinin sorusu gibi geldi bu. Bana göre seni kurtaracak bir sertifika yok şu durumda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, eğer eğitiminize veya gelecekteki işinize direkt olarak katkısı olacaksa o para normal yani ailenizin fazla abarttığını düşünüyorum. Gerçekten değecek bir şeyse iyi yapmışsınız kesinlikle.
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSertifika programları da bana göre bir para tuzağı yok o sertifikayı alayım yok bunu alayım derken elinizde hiç bir işe yaramayan sertifikalar kalıyor. Sizin için en geçerli sertifika üniversite diplomasıdır arkadaşlar...
00 Yorumla
+1 yılSertifika senin için hazırda ve seninle ömür boyu gelecek nitelikler belgesi canım. Bunda kızacak bir şey yok aslında. Ailen belki bütçe olarak çok uygun olmadığından tepki vermiş olabilir. Sen bunun pişmanlığını yaşama lütfen sen geleceğine yatırım yapıyorsun. Sertifikada gelecek yatırımıdır. Kendi ekonomik özgürlüğünü eline aldığında kat kat telafi edersin ailene de maddi anlamda o da onlara ödül olur.🩷💐
10 Yorumla
+1 yılo programın sana olan faydası ve dönüşüyle alakalı sonuçta bir egitim ve sana faydası olacaksa boş degil tabiki ancak sen çalışarak yapabilirdin eger fonu ailen saglıyorsa belki sadece senin egitimin için gönderecek paraları vardır bu tür programlar için belki kendin çalışabilirisin 🙏🏻🌸Ancak alanınla ilgilyise iyi yapmışsın çünkü her geçen gün her şey artıyoe ileride bu programı daha yüksek fiyattan alacaktın belki de
15 Yorumla- +1 yıl
@dişilenerji21 dişil enerjin yüksek mi 🤔
Soran+1 yıl@Mertcan3499 salsana kızı
Soran+1 yılevet bölümümle ilgili ama daha uygunları da varmış
- +1 yıl
evet bazen çok iyi araştırmak gerek ancak aldıgın egitim kalitesi de önemli belki aynı kalitede degildir
- +1 yıl
İyi kaynaşmış siniz
o sertifika işine yarar bir şeyse, kendini eğitmek adına yaptığın yatırımlar boşa gitmez emin ol.
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha uygun fiyata bu aldığım dahil 3 sertifika alan yerler buldum ama iş işten gecti artıj yaptım bi hata
+1 yılAilene danışarak yapman gerekirdi birisi en doğrusu yazmış ama neyin kafasını yaşıyor anlamadım, herhalde bolluk ve lüks içinde yaşadı da ondan mı öyle konuştu günahını almak istemem bilemem ama ailene sorman daha iyi olurdu ama üzülme olan da olmuş artık.
10 Yorumla
+1 yılKendini öyle bi borca sok ki 1 gün boşuna zaman harcarsan canin sıkılsın kafasında ol. O zaman surekli para kazanmayı hedefler sürekli birseyler yaparsın. Aldığın eğitim sende mesleki olarak bi katkısı var mı? Mesela gidip aynı parayı ehliyet için de kullanabilirsin. Dediğim gibi bu tamamen tercihsel bi durum
00 YorumlaKötü bir şey yapmamışsın bu sonuçta eğitimin ve kişisel gelişimin için harcama yaptığın bir olay.
Yani önce haber verip aranızda anlaşsaydınız sonra buna karar verseydin bir sorun olmazdı.
00 YorumlaEğitim için verilir , onun yerine çanta, ayakkabı gibi şeyler alanlara bir şey demezler ama bunlar bir kağıt parçası görünür gözlerinde,
Ne varsa Eğitim, Eğitim ve Eğitim.
Eğitimin Daim olsun inşallah.
Kaç sertifika aldın?00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNereden aldın uygulama üzerinden mi? Yüzyüze bir şeu değilse biraz pahalı olmuş gerçekten, ama sonuçta eğitim için, boş boş başka şeyler almadın ya, sıkma canını
10 Yorumla
+1 yılNormal o ucret. Ailelerin pek bir seyden haberi olmuyor sadece yargiliyolar maalesef. Part time ise gir bence
20 Yorumla
+1 yılO eğitimi ruh sağlığı calısanları alırsa bi işlerine yarar. Sosyal hizmet ne alaka 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılSosyal hizmetin çocukla iligili alanı da var
- +1 yıl
Tamam da terapi sizin işiniz değil.
- +1 yıl
Onu demek istemiştim
+1 yılNe sertifikası bu ona göre doğru yanlış diyebiliriz yaptığına
112 Yorumla
Soran+1 yılOyun terapisi
- +1 yıl
Branşın ne peki senin üniversitede
Soran+1 yılSosyal hizmet okuyorum bölümle alakalı bi sertifika.
- +1 yıl
Ailen hatalı sen en doğrusunu yapmışsın tebrik ederim
Soran+1 yılAma 5 bin. Beni arayan kişi dediki bugün olmasa bile ilerki seneler bu eğitimi alcaksınız zaten.
- +1 yıl
Hiçbirsorun yok en doğrusu bu
Soran+1 yılEminsin dimi
- +1 yıl
En doğrusunu yapmışsın doğru bildiğini yap v kimseyi dinleme
Soran+1 yılTeşekkürler 🙂
- +1 yıl
Her sorun sıkıntında yanında olurum böyle akıllı mantıklı istediğine emek veren az insan var
Soran+1 yılAkıllı mantıklı? Ben mi? Güzel bişey yaptığımı sanıp her heyecanlı heycanlı aileme anlattığımda sevinmelerini onaylamalarını beklerken bir anda mantıksız davranıyorsun tepkileriyle karşılaşıyorum. Başıma kakıyorlar resmen. Konuştuğum yeri arayıp iptal etmeye kalktılar hatta ama ben sözleşme imzalamıştım iptal etmiyorlar.
- +1 yıl
Benimle özelde konuşmak istermisin ben o süreçten geçmiş biriyim tüm doğru kararlarında bir dost olarak seni destekler vaz geçirmelerine izin vermem hayatın söz konusu
Sertifikanın önemine bağlı belkide değecek bir eğitimdir.
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir
Soran+1 yıloyun terapisi
+1 yılÇok ekstrem bir yerden almadığın sürece sertifikaların özel sektörde hiç bir karşılığı yok. Bence haklılar.
00 YorumlaHocam sertifika eğitim için önemli bir unsur ama ! Aldığınız sertifika ilerde işinize yarayacakmı? İş bulmanda ne gibi bir fayda sağlayacak?
00 YorumlaNe sertifikası ve hangi amaçla o sertifikayı aldığına bağlı.
06 Yorumla
Soran+1 yılbölümümle ilgili
Soran+1 yılSosyal hizmet
Soran+1 yılSosyal hizmetin çocukla ilgili alanı da var. Oyun terapisi eğitimi aldım ben de. Cvye koyıyım bana da katkısı olur diye.
Şimdi şikayet ediyorsun ama sonrasında para yönetimini becerebilirsen onlara teşekkür edeceksin...
01 Yorumla
Soran+1 yılBecerebilirim umarım
- Eğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılİyi de bu senin egitimin icin gerekliyse neden tepki veriyorlar ki
02 Yorumla
Soran+1 yılPahalı daha uygunları da varmış
- +1 yıl
Daha uygunlarinin sana faydali olacagi tartisilir bence uzme kendini ailenin gonderecegi para yetmezse parttime calisirsin bir yerde ne olcak
+1 yılNesi yanlış bunun sonuçta eğitimin için para harcamışsın diğer kendini bilmezler gibi oradan oraya gidip boykot ürünü olan yerlerde kahve içmemişsin
00 Yorumla5 bin TL aşırı çok değil ki olabilir yani iyi bir eğitim ise. Eğitimden kısmamak gerektiğinin düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılÜniversitede 2. bölüm okumak daha mantıklı. Hiç okumadıysan direk üniversite sınavına çalış. Dershaneye falan para yatırsan daha anlamlı olurdu.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılben makina mühendisliği öğrencisiyken oyun terapisi eğitimi almıştım psikoloji bölümünden hem de bedavaya senin para vermen saçma olmuş
00 Yorumla
+1 yılTekbir sertifika mi bu fiyata bn 4-5 tanesine 3 bin kusur verdim
10 Yorumla
+1 yılÜzülme ya hangimiz saçma hatalar yapmıyoruz ki hem bazı sertifikalar çok işimize yarayabilir.
00 YorumlaEğitim ve gelişime harcanan paraya acımam ailen destek vermeli.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 656 cevap paylaştı. Sertifikaya prağramı alman doğru ama bir pahalı haklılar biryerde her şerde bir hayır vardır
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılSenin için eğitimin için faydalı bir sertifika ise 5 bin vermen önemli değil
00 Yorumla
+1 yılÜzme be kendini olur böyle şeyler büyütülecek bir şey yokk
00 Yorumla
+1 yılEğitim için verilen paraya acımam. İnsanlar şimdi gidip tak diye 5bin TL'yi ayakkabıya, çantaya veriyor. Bence ailen haksız. Sen kendine yatırım yapmışsın.
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 sertifikayı bunun yarı fiyatına alan yerler gördüm keske baksaymışım biraz
olur öyle üzülme. Hata insanlar için. önemli olan ders alman.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sertifikalar bir işe yaramıyor keşke yarasa da parasını hak etse
00 Yorumla
+1 yılSertifikaları ücretsiz alabileceğin yerler var Yani para vermene gerek yok Kazıkliyorlar insanlari ailen hakkında
10 Yorumlaserttifka eğitimdir ama
219 Yorumla
Soran+1 yılama 5 bin daha uygunları da varmis meğerse ailem ağzıma sı*tı
Soran+1 yılOyun terapisi
Soran+1 yılSosyal hizmet okuyorum
Soran+1 yılÇocuğu oyuncaklarla oyun oynayarak terapi veriyorsub
Soran+1 yılama işte yanlişlıkla daha uygun olanlarını bilmeden pahali olanını almışım
Soran+1 yılBi üniversiteye bağlı
Soran+1 yılTeşekkürler 🙂
Soran+1 yılKocaeli
Soran+1 yılBaska almak istersem daha uygun olanlarıni araştırcam
Soran+1 yılAma verimli olur mu ki o bedava olanlar
+1 yılHaklılar ama ne olduğuna göre ve ne işe yarayacağını göre değişir
00 Yorumla
+1 yılYani kızmak yerine güzellikle uyarabilirlerdi
Ailem arkamda diyebilmen için00 Yorumla
+1 yılCok degilmis aslinda ama
13 Yorumla
Soran+1 yıldeğil dimi
- +1 yıl
Yok hayir dun ben 4 bin harcamışım 2 ayakkabi 2 gomlek esofman takimi aldim 😊 canin sagolsun takma cok bisey digil yani rahat ol🌷😊🙏
- +1 yıl
AMA bidaha temkinli ol Ailenin haberi disinda yapma ûzme onlarida.
- Eğitim & Kariyer konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılNe sertifikası
011 Yorumla
Soran+1 yılOyun terapisi
- +1 yıl
Ay bende istiyordum ondan
- +1 yıl
Ne iş yapıtıydın
Soran+1 yılsosyal hizmet okuyorum
- +1 yıl
Ama ne alaka ki senin mesleğinle
Soran+1 yılSenin anlamanı beklemiyorum zaten
- +1 yıl
Ben terapistim 😂
Soran+1 yılSosyal hizmetin çocukla ilgili alanı da var sevgi evlerinde cocuk yuvalarında çalışırsam faydası olabilir
- +1 yıl
Ama işte çalışırsam ben sertifikalarımı işe girdikten sorma aldım tabii ki senin tercihin
Soran+1 yılolsun cvme katkısı olmaz mi
- +1 yıl
Doğru söylemeni istersen özel sektörde olmaz, özel sektördekişerin tek smacı asgari ücrete çalıştırmak sen ne kadar donanımlısın bakmıştılar en azından ben onlarla karşılaştım
Ne sertifikasi olduguna bagli
12 Yorumla
Soran+1 yılOyun terapisi
- Eğitim & Kariyer konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılSertifikaya veren kuruma göre değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılistanbuldaki bi üniversiteye bağlı
Merhaba, aldığın sertifika programı ne üzerine
02 Yorumla
Soran+1 yıloyun terapisi
Kaldı mı böyle enayilikler
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi enayilik
Soran+1 yılDoğrusu nasıl ki
Soran+1 yılBu da sertifika eğitimi zaten
Eğitim & Kariyer konusunda 353 cevap paylaştı. Hangi sertifikaymış bu ailen kızmakla haklıdır
00 YorumlaSertifika çok boş bir şey tr de
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 796 cevap paylaştı. bence istediğine para verebilirsin
00 Yorumla
+1 yılPara ile alınamayan t k şey tecrubedir
00 Yorumlaevet her şeyde hayır vardır
00 YorumlaPara kazanma ancak tüket pislik
00 YorumlaKeşke ailenize sorsa idiniz.
00 YorumlaOlanla olmuşa çare yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyle ilgiliydi program? Merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılOyun terapisi
Cevap sahibi+1 yıl👍🏻👍🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaklaşık 32 bin veren ben😂😂😂